Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

RAMPAGE-fajowe ciuszki

IP: 80.51.180.* 30.03.05, 19:59
    Czy znacie ta marke?? www.rampage.com
    Kiedys wpadłam przypadkiem na te strone - swietne ciuszki a zwłaszcza topy.
    Czy ktos z Was nosi ubranka tej marki? Jakie sa jakosciowo?Polecacie?
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Secesja Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:37
        o rany...Śliczne!
        Ale czy ta firma funkcjonuje w Polsce?
        • Gość: Syl Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: 80.51.180.* 31.03.05, 20:40
          Z tego co wiem - firma nie funkcjonuje w Polsce :( wielka szkoda :(
      • Gość: Secesja Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:38
        Rzeczywiście-topy są przepiękne.
      • Gość: Dilan Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:42
        Piękne są te suknie...
      • Gość: monika Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.plock.mm.pl 31.03.05, 11:28
        rzeczywiscie ciuszki sa sliczne, buty zreszta tez. Wie ktos czy w Polsce ta
        firma tez ma swoje sklepy ????
      • ziyi Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki 31.03.05, 13:03
        Pierwszy raz slysze o tej firmie. Jak na moj gust ciuszki sa swietne!
        • Gość: ninel marx Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.ny325.east.verizon.net 08.04.05, 04:46
          Firma jest w USA. Ciuchy jakosci HM.... glownie dla 15-23 latek. Jak bylam w
          High School to kupowalam. Sa szyte na nastolatki i wydaje mi sie ze innaczej
          leza na "powarzniejszej" osobie. Jakos tez jest odpowiednia teg grupie wiekowej
          n.p. zakiety bez podszewek - cos czego nie znosze. Spodnie lezo ladnie na
          nastolatkach bez kszaltow ( kiedys nosilam ich rozmiar zero ) - ale na kobiecej
          figuze juz nie tak ladnie ( nadal nosze 0-2 np w Express "expressfashions.com".
          Bluzki i camisoles moga byc ok na wiczorowe wyjscie....
          Z tego co wiem to maja druga line ( albo to cos innego - podobne i jest
          niekiedy w ich sklepach) nazywa sie XOXO. Jest tez w takich skepach jak Macys.
      • Gość: jaktalala Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.narwik.waw.pl / *.narwik.waw.pl 08.04.05, 18:53
        ja mam z tej firmy bluzke.dostalam ja ze stanow,nawet niezla jakosciowo ale nic
        specjalnego.z tego co sie orientuje nie ma tej firmy w polsce
        • Gość: Syl Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: 80.51.180.* 09.04.05, 19:16
          Z XOXO kupiłam kilka lat temu sukienke (w Polsce)- całkiem fajna, materiał też
          niczego sobie - ale więcej nic tej firmy nie spotkałam.
          Znalazłam stronke: www.xoxo.com/ faktycznie fasony bardzo podobne do
          Rampage
          Super te topiki:
          www.xoxo.com/nshop/product.php?dept=&category=&view=detail&productid=XO-3421CH01_BK&startColor=&groupName=tops&page=0
          www.xoxo.com/nshop/product.php?dept=&category=&view=detail&productid=XO-3421CH01_WH&startColor=&groupName=tops&page=1
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka