Gość: Syl IP: 80.51.180.* 30.03.05, 19:59 Czy znacie ta marke?? www.rampage.com Kiedys wpadłam przypadkiem na te strone - swietne ciuszki a zwłaszcza topy. Czy ktos z Was nosi ubranka tej marki? Jakie sa jakosciowo?Polecacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Secesja Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:37 o rany...Śliczne! Ale czy ta firma funkcjonuje w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syl Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: 80.51.180.* 31.03.05, 20:40 Z tego co wiem - firma nie funkcjonuje w Polsce :( wielka szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Secesja Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:38 Rzeczywiście-topy są przepiękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dilan Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:42 Piękne są te suknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.plock.mm.pl 31.03.05, 11:28 rzeczywiscie ciuszki sa sliczne, buty zreszta tez. Wie ktos czy w Polsce ta firma tez ma swoje sklepy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki 31.03.05, 13:03 Pierwszy raz slysze o tej firmie. Jak na moj gust ciuszki sa swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninel marx Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.ny325.east.verizon.net 08.04.05, 04:46 Firma jest w USA. Ciuchy jakosci HM.... glownie dla 15-23 latek. Jak bylam w High School to kupowalam. Sa szyte na nastolatki i wydaje mi sie ze innaczej leza na "powarzniejszej" osobie. Jakos tez jest odpowiednia teg grupie wiekowej n.p. zakiety bez podszewek - cos czego nie znosze. Spodnie lezo ladnie na nastolatkach bez kszaltow ( kiedys nosilam ich rozmiar zero ) - ale na kobiecej figuze juz nie tak ladnie ( nadal nosze 0-2 np w Express "expressfashions.com". Bluzki i camisoles moga byc ok na wiczorowe wyjscie.... Z tego co wiem to maja druga line ( albo to cos innego - podobne i jest niekiedy w ich sklepach) nazywa sie XOXO. Jest tez w takich skepach jak Macys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaktalala Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: *.narwik.waw.pl / *.narwik.waw.pl 08.04.05, 18:53 ja mam z tej firmy bluzke.dostalam ja ze stanow,nawet niezla jakosciowo ale nic specjalnego.z tego co sie orientuje nie ma tej firmy w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syl Re: RAMPAGE-fajowe ciuszki IP: 80.51.180.* 09.04.05, 19:16 Z XOXO kupiłam kilka lat temu sukienke (w Polsce)- całkiem fajna, materiał też niczego sobie - ale więcej nic tej firmy nie spotkałam. Znalazłam stronke: www.xoxo.com/ faktycznie fasony bardzo podobne do Rampage Super te topiki: www.xoxo.com/nshop/product.php?dept=&category=&view=detail&productid=XO-3421CH01_BK&startColor=&groupName=tops&page=0 www.xoxo.com/nshop/product.php?dept=&category=&view=detail&productid=XO-3421CH01_WH&startColor=&groupName=tops&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś