Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ulubiony ciuch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:40
    Macie? Taki w którym nie chcecie zauważyć ,że jest już troche wytarty na szfach.
    Taki który bez zastanowienia kupiłybyście jeszcze raz nawet razy 2
    Obserwuj wątek
      • lwica.salonowa Re: Ulubiony ciuch 04.04.05, 23:01
        Ja mam taką pseudoskórzaną kurtkę. Kupiłam ją jakieś 5 lat temu, od tego czasu
        przez moją szafę przewinęło się kilka kurtek i płaszczów. Jednak tę kurtkę
        noszę cały czas i zakładam ją bardzo często, podczas gdy inne, nowsze już
        odeszły w zapomnienie.
      • enixx Re: Ulubiony ciuch 04.04.05, 23:03
        Nie bede orginalna - jeansy. mialam jedne kochane najwygodniejsze
        najpiekniejsze ale juz niestety definitywnie nie nadaja sie do chodzenia :((((
        • la_vilette spodnie 05.04.05, 00:07
          mam taka pare spodni, ktore kupilam 6 lat temu, klasyczne czarne gacie ale
          bardzo eleganckie, swietnie skrojone , zakladam zawsze na "pierwsza randke" bo
          sa bardzo sexi ;) no i to tez moja "waga" , jesli robia sie za ciasne to znak ze
          trzeba wziasc sie za siebie ;)
      • zettrzy Re: Ulubiony ciuch 05.04.05, 01:37
        mam taka kurtke, moze bardziej parke... szmata za pare dolarow, kupiona dla
        hecy, wlasciwie nigdy nie nadawala sie do noszenia no i - wloze ja przynajmniej
        jak ide na basen; a mam ja 8 lat
      • Gość: Maja Re: Ulubiony ciuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 07:36
        Bluzka. Zastanawiam się czy jej nie spruć odrysować i uszyć nową. Ma idealny krój
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka