Gość: Tania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:40 Macie? Taki w którym nie chcecie zauważyć ,że jest już troche wytarty na szfach. Taki który bez zastanowienia kupiłybyście jeszcze raz nawet razy 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwica.salonowa Re: Ulubiony ciuch 04.04.05, 23:01 Ja mam taką pseudoskórzaną kurtkę. Kupiłam ją jakieś 5 lat temu, od tego czasu przez moją szafę przewinęło się kilka kurtek i płaszczów. Jednak tę kurtkę noszę cały czas i zakładam ją bardzo często, podczas gdy inne, nowsze już odeszły w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: Ulubiony ciuch 04.04.05, 23:03 Nie bede orginalna - jeansy. mialam jedne kochane najwygodniejsze najpiekniejsze ale juz niestety definitywnie nie nadaja sie do chodzenia :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
la_vilette spodnie 05.04.05, 00:07 mam taka pare spodni, ktore kupilam 6 lat temu, klasyczne czarne gacie ale bardzo eleganckie, swietnie skrojone , zakladam zawsze na "pierwsza randke" bo sa bardzo sexi ;) no i to tez moja "waga" , jesli robia sie za ciasne to znak ze trzeba wziasc sie za siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Ulubiony ciuch 05.04.05, 01:37 mam taka kurtke, moze bardziej parke... szmata za pare dolarow, kupiona dla hecy, wlasciwie nigdy nie nadawala sie do noszenia no i - wloze ja przynajmniej jak ide na basen; a mam ja 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Ulubiony ciuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 07:36 Bluzka. Zastanawiam się czy jej nie spruć odrysować i uszyć nową. Ma idealny krój Odpowiedz Link Zgłoś