Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.chello.pl 22.04.05, 11:00
    Dziewczyny mam pytanko... Rok temu w sprzedaży były super mini w terranovie.
    Niestety wtedy jej nie kupiłam. Teraz pluje sobie w bordę, ponieważ nigdzie
    już nie mogę znaleźć podobnej ani nawet tak dopasowanej jak tamta. :-( Jest
    jeszcze jakieś prawdopodobieństwo że gdzieś sporzedają poprzednie kolekcje...
    W sumie to było rok temu więc pewnie nie. Proszę o wasze opinie. Z góry
    dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • sarenka28 Re: Terranova 22.04.05, 11:06
        Hmm z tego co wiem to w Krakowie na Florianskiej sprzedają zeszłe kolekcje.
        Niedawno też były w Katowicach wyprzedaże a tam pełno spódniczek mini. Nie wiem
        jednak czy to kolekcja z zeszłego lata. Swoją drogą z tego co zauważyłam
        wszystko szybko znika bo jeśli dobrze pamiętam to te miniówki były i za 9 czy
        19 złotych. Pozdrawiam.
        • Gość: Marta Re: Terranova IP: *.chello.pl 22.04.05, 11:39
          Czyli małe prawdopodobieństwo że jeszcze ją gdzieś znajdę. Nigdy nie
          przepadałam za takimi rzeczami. Ta mini była kochana, zanim ją zobaczyłam a
          później przymieżyłam byłam na NIE bo miała takie kwiatuszki z koralików czy
          cekinków... Kiedyś powiedziałabym bleee... A teraz jestem zrozpaczona... :/
          Pozdrawiam gorąco. Ja jestem z Warszawy więc Kraków i Katowice odpadają.
          • super.kinia Re: Terranova 22.04.05, 16:18
            takie kwiatuszki, jak teraz na spodniech jeansowych w T? bo te spodnie są z
            zeszłego roku, wiec moze i stare spódnice sprzedają.
            • Gość: Marta Re: Terranova IP: *.chello.pl 23.04.05, 11:21
              No właśnie takie, ale spódniczek właśnie nigdzie nie widziałam. Chyba się
              przejadę do jakiegoś sklepu ich i poprostu zapytam. Może to coś da. Pozdrawiam.
              Pa...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka