Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Topowe dodatki;-)

IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 05.05.05, 17:58
    Chociaz jestem daleka od szukania inspiracji na ulicach lubię patrzec na
    mijane przypadkowo kobiety ba! moje ogromne poczucie estetyki nie pozwala mi
    przejsc obojetnie obok tych pieknych(uwaga pisze matka i zona;-))
    To pewna niekonsekwencja z mojej strony bo sama nie lubie byc napastowana
    spojrzeniami przechodniow ale nie o tym chciałam...Otoz ostatnio obserwując
    kobiety zauwazyłam kilka trendnych dodatków , niektore dosc kontrowersyjne
    jak np.papierowe torebki (z LOGO) w ktore zazwyczaj pakowane sa zakupy w
    perfumeriach czy butikach I bynajmniej zadna z zaobserwowanych pan nie
    wracała z zakupow z ową torebeczką o czym swiadczył ich mocno zuzyty wygląd
    (zgiecia zagiecia)i wystająca zawartosc;-)co ciekawe zauwazyłam tylko te po
    zakupach w butikach dobrych domow mody czy projektantow co tez pewnie jest
    nie bez znaczenia ;-)
    Innym z topowych dodatków tego sezonu jest ozdobka w postaci kwiatka
    przypinana do marynarek, kurtek ,bluzek- strasznie banalna bo wszechobecna
    pomiajając gusta bo osobiscie nie ustroiła bym sie w ten sposob.
    No i nie sposób pominąc hitu szalik - husta ktorą kobiety owijają szyję bez
    wzgledu na pogodę...
    Czy Wy rowniez zaopatrzyłyscie sie w ktorys z tych dodatków aby byc trendne
    tego sezonu?

Obserwuj wątek
      • Gość: Klara Re: Topowe dodatki;-) IP: *.4web.pl 05.05.05, 18:09
        Ja tylko dodam, że w kontekście papierowej torby z perfumerii kruluje czarno-
        biała SEPHORA:)
        • Gość: Klara Re: Topowe dodatki;-) IP: *.4web.pl 05.05.05, 18:37
          Matko boska, jaki ortograf!!!!Koniec swiata! KrÓluje oczywiście:)
      • Gość: hiii Re: Topowe dodatki;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:28
        jestem topowa, bo noszę szale, zresztą od wielu lat (albo lepiej, bo bardziej
        topowo napiszę - sezonów;)) no niestety teraz jakiś niezrozumiały dla mnie pęd
        do ich noszenia nastąpił. Niezrozumiały, bo wcześniej wiele osób pytało z
        troską czy nie jest mi zimno, albo czy nie boli mnie przypadkiem gardło. A
        teraz same noszą - ech, potęga perswazji... Szkoda, bo nie lubię być zbyt
        trendna, ale nie zamierzam rozstawać się z tym jednym z moich ulubionych
        dodatków.
        pozdr:)
      • Gość: marysia77 Re: Topowe dodatki;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 18:56
        Cóż, ja też mój chyba już lekko znoszony szal zakłądam od dwóch lat - co
        ciekawsze - szal jest w kolorze brudnego różu. Czy to znaczy, że z powodu
        wielkiego boomu na takie akcesoria mam go schować głęboko do szafy?? Brochę w
        kształcie kwiatka to sobie kupiłam niedawno, a jakże, czemu nie mam być trendy?
        Podoba mi się i już, co nie znaczy, że przypinam ją zawsze i do wszystkiego.
        Rybko, nie przesadasz trochę z tym szukaniem dziury w całym?(co do toreb, to w
        moim mieście nie zauważyłam takiej tendencji i całe szczęście)Pa pa.
        • Gość: hiii Re: Topowe dodatki;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:46
          Gość portalu: marysia77 napisał(a):

Rybko, nie przesadasz trochę z tym szukaniem dziury w całym?(co do toreb, to w
          >
          > moim mieście nie zauważyłam takiej tendencji i całe szczęście)Pa pa.

niestety muszę z żalem stwierdzić, że obserwacje Morgiany są trafne...
          ja tez widzę wysyp broszek-kwiatków (też "hand-made", co nie zawsze jest
          najlepszym wyjściem...), szali, no i tych tragicznych toreb z logo. widzę taki
          trend: mała torebka + relamowa torba z mnóstwem rzeczy (oczywiście FIRMOWA, a
          jakże...)
      • lucy215 Re: Topowe dodatki;-) 05.05.05, 19:01
        odnosnie do szali i broszek- nie mam nic przeciwko, ale te papierowe torebki
        rzeczywiście to przesada.
        Z foliowych siatek często można zobaczyć pomarańczowe Galerii Centrum. Trendne
        są też torebki czy koszulki z czasopism z wielkimi napisami np. GALA albo
        Glamour lub też Poradnik Domowy.
      • klarak Re: Topowe dodatki;-) 05.05.05, 19:06
        papierowych torebek nie, ale za to jako swiadoma obywatelka tej planety chodze z
        tzw. shopperem, czyli torba materialowa na zakupy i ku wielkiemu zdziweniu,
        wrecz niedowierzaniu sprzedawczyn dziekuje za foliowe torebki :)
        szali mam cala kolekcje, tyle ze w koncu ich nie nosze, bom matka polka i
        dzialacz spoleczny i szal mi sie majta miedzy brudnymi bucikami dziecka,
        kartonami z kablami, ktore przyszlo mi nosic itp... podobnie z kwiatkami - w
        koncu zrobilam z nich lampe do lazienki...
      • nadja11 Re: Topowe dodatki;-) 06.05.05, 20:01
        Bardzo trafne spostrzeżenia.Wszędzie babki z kwiatkami i w szalikach;-)
        Pewnie 98% na tym forum posiada te dodatki, świadczy o tym odzew na ten post:-)
      • umaa rozaniec 06.05.05, 20:04
        we Wloszech modny jest rozaniec na szyi, ma go w ofercie nawet D&G
      • aniabe13 Re: Topowe dodatki;-) 06.05.05, 20:49
        Obserwacje potwierdzam, ulice jak rabatki umajone przypinanymi kwiatkami w
        różnych miejscach. Torebek papierowych zatrzęsienie. No i inaczej
        brzmi "kwiatek do kożucha", widziałam takowe!
        Sama kwiatków nie mam, papierowych torebek nie noszę. A szaliczki i apaszki jak
        pasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka