Gość: converse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:03 ktoś wie, gdzie w Warszawie dostanę fioletowe trampki (converse)? z góry dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vera Re: fioletowe trampki? IP: *.chello.pl 15.05.05, 22:25 z tego co sie orientuje to w ogole nie ma u nas fioletowych trampek na stronce www.converse.pl nie ma chyba takich w ofercie ja kupowalam niedawno w kolorze khaki i tez mialam problem ale w koncu dostalam byly tylko w jednym miejscu w cropp town wybor w sklepie conversa byl bardzo maly:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna Re: fioletowe trampki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:41 wiem, że chyba największy sklep z conversami jest w Blue na jerozolimskich i chyba w Woli Park? :| Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Re: fioletowe trampki? 16.05.05, 08:59 Hej :) Poszukaj w marketach na dziale z butami i odzieżą. W wielkim koszyku znalazłam niebieskie krótkie trampki. A cena... 11 pln. I nie martwie się, że rozwalą się po jednym sezonie. Nawet od markowych szmacianych butków nie można cudów wymagać ;). M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuzunia gdzie kupic kolorowe trampki (nie converse) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:34 > Poszukaj w marketach na dziale z butami i odzieżą. > W wielkim koszyku znalazłam niebieskie krótkie trampki. -w jakim markecie? moze wiecie gdzie w wwie jest duzy wybor kolorowych trampek w przystepnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Re: gdzie kupic kolorowe trampki (nie converse) 16.05.05, 10:00 To był Carrefour na Głębockiej("czaso-przestrzeń": dwa tygodnie temu, Warszawa), wielkie koszyki w przejściu. Była cała gama rozmiarów. I taka myśl na marginesie. Nosze buty w rozmiarze 37-38 i kiedy w dziale dla dorosłych nie mam mojego rozmiaru, zaglądam do dziecięcego. M Odpowiedz Link Zgłoś
lagrima Re: fioletowe trampki? 16.05.05, 12:30 > I nie martwie się, że rozwalą się po jednym sezonie. > Nawet od markowych szmacianych butków nie można cudów wymagać ;). Po sezonie? Już po tygodniu robią się dziurawe:D Odpowiedz Link Zgłoś