Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:00
    posiadacie ubrania z tzw.najwyższej półki,czyli z metkami na przykład Versace,
    Balenciaga, Lacoste, Jil Sander, Escada ? jesli tak,to co to za ciuszki, i za
    ile kupiłyście?
    Obserwuj wątek
      • Gość: nicole Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.leon.com.pl 04.06.05, 13:38
        niektóre ciuchy, ale uwielbiam torby Balenciagi :)) za jedną zapłaciłam tak ok
        1000zl. juz dokładnie nie pamiętam. siostra sprowadza mi z usa, gdyz ona tam
        mieszka a w Polsce jeszcze nie widziałam jakiegokolwiek sklepu gdzie byłyby te torby

www.3rd-ave.com.hk/BA4324%20-%20Green%20Balenciaga%20Motocycle.JPG
        • xoxo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 18:39
          Gość portalu: nicole napisał(a):

> niektóre ciuchy, ale uwielbiam torby Balenciagi :)) za jedną zapłaciłam tak ok
          > 1000zl. juz dokładnie nie pamiętam. siostra sprowadza mi z usa, gdyz ona tam
          > mieszka a w Polsce jeszcze nie widziałam jakiegokolwiek sklepu gdzie byłyby
          te torby<

Za jaka torbe zaplacilas tak tanio? Balenciaga "moto" kosztuje 1150, ale
          dolarow. Wiec chyba masz zwykla podrobe.
      • ziyi Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 16:07
        Jak znajde w lumpeksie to mam
        • black_magic_women Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 16:14
          z najwyzszej polki czyli nie z tanszych,masowych lini?pytam teoretycznie,bo
          podpisuje sie pod postem ziyi;)
          • vanillaice Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 16:33
            mam bluzę Lacoste, czarną, krótką sukienkę na ramiączkach Sisleya i t-shirt
            Calvina Kleina - wszystko kupione w lumpeksie. Razem kosztowało to jakieś 50
            złotych.
            • Gość: a Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.chello.pl 04.06.05, 20:27
              chyba nię o tę półkę pyta autorka...
              Ck, Lacoste i sisley to półka wysoka ale nie NAJWYŻSZA
      • Gość: slo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.uje.nat.hnet.pl 04.06.05, 16:41
        ja też w lumpeksie znalazłam sukienkę D&G...
      • easier_to_fly Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 16:55
        Jakieś dwa lata temu przywiozłam sobie ze Stanów sukienkę z butiku Lacoste.
        Kosztowała $120 i dobrze, że to nie ja płaciłam, bo moim zdaniem ciuch jest
        dobrej jakości, ale bez przesady. Ale sukienka jest ładna: czarna, wiązana na
        szyi, z falbanami, za kolana. Oprócz tej kiecki nie mam jakichś superdrogich
        ciuchów, chyba że dorwę coś na Allegro. Uważam, że nie ma sesnu wydawać tyle
        pieniędzy na jedną rzecz. Po prostu.
        • Gość: asai po tesciowej:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:27
          ja mam marki po tesciowej:) kiedys nosila 36 i powoli zaczyna z tego wyrastc- stad spodnie i bluzeczki ferre, piekny placz laurela, dres itopy fendi, rybaczki versace i inne gadzety.
          sama tego typu rzevczy kupuje w outletach- hilfiger, Klein, dkny- to wychodzi taniej niz lee lub wrangler w detalicznych sklepach
          dzis w outlecie kupilam okulary sloneczne LV
      • przemkowa.b Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 19:29
        Nie, nie posiadam.
        Ostatnio wyszłam ze sklepu, w którym były okulary słoneczne Versace za prawie
        800 zł. Za tyle, to ja żyję przez miesiąc,płacę czynsz i mam na jedzenie.
        Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę tego typu towary.
      • oka5 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 20:20
        Takich ubrań nie kupuję, ale inne rzeczy zdarza się (zegarki, kosmetyki,
        okulary).
        • miska_malcova Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 20:57
          nie mam rzeczy z najwyższej, ani nawet wysokiej półki. Nie mam tez "ciągot"
          do luksusu
      • kochanica-francuza Nie posiadamy,bo nas nie stać hehehe 04.06.05, 21:05
        chyba że w pewnym lumpeksie...trafiłam dżinsy YSL za 80 zł,ale czy to najwyższa
        półka?

niezorientowana Kochanica
      • tralalumpek Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 21:11
        posiadam i co z tego?
        strasznie dziecinnie podeszlas do tematu: "co to za ciuszki i za ile
        kupilyscie" - mozna jeszcze glupiej zapytac?
      • aniabe13 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 21:29
        Mam. A metki odpruwam niezależnie od firmy. Nie notuję też ile co kosztowało.
        • Gość: wielka_niewiadoma Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: 80.50.251.* 04.06.05, 22:10
          Mam Donne Karan i Ralpha Laurena, ale to chyba za niska dla Waz polka, nie?
          • jaleo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 22:19
            Gość portalu: wielka_niewiadoma napisał(a):

> Mam Donne Karan i Ralpha Laurena, ale to chyba za niska dla Waz polka, nie?

Jesli to jest DKNY i Polo RL to oczywiscie dla nas za niska polka ;-)))
      • zettrzy Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 00:11
        gdyby nie te metki a sama wysokosc polki to bije wszystkich, to mam dwa swetry,
        nabyte troche jako suweniry, na wysokosci circa plus 3,5 km npm
        metka w nich bylaby "rekodzielo Indian Keczua"
        nie byly przesadnie drogie, a sa z alpaki i jeden w rysunki z pustyni Nazca, a
        drugi w szaro-buro-blekitno-bezowo-biale etniczne wzory, jak na lokalnej ceramice
        • aniabe13 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 12:34
          Zdecydowanie prowadzisz :-)
          Chciałabym taki sweter.
      • Gość: goldi Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 07:11
        Nie odczuwam wielkiej potrzeby nabywania takich rzeczy:)TYLKO na torebki bym
        się skusiła.Z niższych półek mam CK,Lacoste,Laurena,DKNY,takie zwykłe proste
        rzeczy(znajoma ma sklep to mam znizkę:)
        • Gość: puola13 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:33
          Panie Drogie,

a od kiedy to Sisley i Lacoste to najwyższa półka???
          • Gość: AnnieLaurieStarr Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: 80.50.251.* 05.06.05, 08:39
            Oj powialo tutaj snobiznem. Cale szczescie, ze istnieje ktos taki jak zettrzy,
            ktora nadaje nowe znaczenie najwyzszej polce.
            • Gość: slo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.uje.nat.hnet.pl 05.06.05, 10:00
              a i racja....
              • Gość: Pola Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 05.06.05, 20:44
                Głupie snobki!!!!!!!!!!!!!!chyba niehtóre z was MUSZĄ dowartościowywać się tą
                wyższą półką.
      • klarak Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 21:52
        j.w. - jak trafię w lumpeksie (a zdarza się). raz kupiłam sobie wiele lat temu
        taki markowy nowy i drogi ciuch i do dzis straszy mnie z dna szafy... gdybym
        wygrala milion na loterii to moze kupilabym sobie cos vivienne westwood albo
        driesa van notena - raczej jako przedmioty kultu ;), ale obawiam sie, ze i wtedy
        waz w kieszeni wygralby z prozną rozrzutnoscia. w koncu ta cala moda to jedna
        wielka sciema...
      • Gość: Missisipi Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.05, 22:03
        Ale z Was beznadziejne SNOBKI. Co, musicie sie dowartosciowac metkami??
        Proponuje nosic te ubranka na lewa strone, zeby wszyscy widzieli Wasze drogie,
        markowe metki jak mozna nosic ciuchy znoszone, po byle kim z LUMPEKSU !
        • nadobna7 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 22:56
          O!na lewa strone!to cos w samraz dla mnie.
          Wczoraj na przyklad zgubilam gdzies buty wracajac do hotelu a kiece mialam na
          lewa strone zaciagnieta wlasnie.z woolner(dla surferow).
          A w ogole to zgubilam juz 3 pare butow.Dwie oddali mi w recepcji,a ta ostatnia
          to musze znalezc.
          Ales wypalila z tym odwracaniem rzeczy na lewo...Teraz to sie dopiero popisze...
        • kochanica-francuza Zettrzy 05.06.05, 23:04

> markowe metki jak mozna nosic ciuchy znoszone, po byle kim z LUMPEKSU !

Do Mississippi(tak się to pisze,niestety):

A co,ty nosisz tylko po francuskich arystokratach?:-PPPPPPP

A spodnie kupiłam,może Cię zdziwię...bo mi się podobały.Akurat były to spodnie
          najbardziej w moim typie tego dnia,w tym lumpeksie.

Niestety wyrzuciłam je już,więc ktoś nosi spodnie YSL z TRZECIEJ ręki!!!Toż to
          zgroza mociumpanie!!!

Zettrzy - a z ciekawości - ile Indianie Keczua biorą za swoje wyroby?
          Pozdrawiam.
          • zettrzy Re: Zettrzy 06.06.05, 00:40
            kochanica-francuza napisała:

> Zettrzy - a z ciekawości - ile Indianie Keczua biorą za swoje wyroby?
            > Pozdrawiam.

na targowisku mozna znalezc wiele rzeczy za pare dolcow i targowac sie,
            oczywiscie - nabylam np. sliczna czapeczke zimowa z futra llamy za $10, taka
            puchata pilotka, bielutka jak sztuczny mis, idealna na tegi mroz
            w eleganckim butiku w Cuzco ceny rosna, w koncu te okna na cala sciane i
            niewidoczne drzwi ze szkla, wkomponowane w witryne, sporo kosztuja i oczekuje
            sie ze klient te koszta pokryje, wiec tak okolo $50-$80-$120, w zaleznosci od
            fasonu i rozmiaru (wiekszy rozmiar = wiecej welny = wyzsza cena; welna jest
            autentycznie 100% alpaka, tych swetrow nie da sie nosic dopoki temperatura nie
            spadnie zdrowo ponizej zera)
      • Gość: q Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.pkp.wroc.pl 05.06.05, 23:01
        Wcale mi sie nie marzy wydawac po kilkaset dolców na jeden ciuch. Jak mam juz
        kupic cos z wysokiej połki to moge skusic sie na prefumy. Na to moglabym
        oszczedzac... ale na ciuch NIE! To gruba przesada!
      • Gość: Zaba-Zabowata Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:49
        Jest troche jest pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka