Gość: Mena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:00 posiadacie ubrania z tzw.najwyższej półki,czyli z metkami na przykład Versace, Balenciaga, Lacoste, Jil Sander, Escada ? jesli tak,to co to za ciuszki, i za ile kupiłyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicole Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.leon.com.pl 04.06.05, 13:38 niektóre ciuchy, ale uwielbiam torby Balenciagi :)) za jedną zapłaciłam tak ok 1000zl. juz dokładnie nie pamiętam. siostra sprowadza mi z usa, gdyz ona tam mieszka a w Polsce jeszcze nie widziałam jakiegokolwiek sklepu gdzie byłyby te torby www.3rd-ave.com.hk/BA4324%20-%20Green%20Balenciaga%20Motocycle.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 18:39 Gość portalu: nicole napisał(a): > niektóre ciuchy, ale uwielbiam torby Balenciagi :)) za jedną zapłaciłam tak ok > 1000zl. juz dokładnie nie pamiętam. siostra sprowadza mi z usa, gdyz ona tam > mieszka a w Polsce jeszcze nie widziałam jakiegokolwiek sklepu gdzie byłyby te torby< Za jaka torbe zaplacilas tak tanio? Balenciaga "moto" kosztuje 1150, ale dolarow. Wiec chyba masz zwykla podrobe. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 16:14 z najwyzszej polki czyli nie z tanszych,masowych lini?pytam teoretycznie,bo podpisuje sie pod postem ziyi;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 16:33 mam bluzę Lacoste, czarną, krótką sukienkę na ramiączkach Sisleya i t-shirt Calvina Kleina - wszystko kupione w lumpeksie. Razem kosztowało to jakieś 50 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.chello.pl 04.06.05, 20:27 chyba nię o tę półkę pyta autorka... Ck, Lacoste i sisley to półka wysoka ale nie NAJWYŻSZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.uje.nat.hnet.pl 04.06.05, 16:41 ja też w lumpeksie znalazłam sukienkę D&G... Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 16:55 Jakieś dwa lata temu przywiozłam sobie ze Stanów sukienkę z butiku Lacoste. Kosztowała $120 i dobrze, że to nie ja płaciłam, bo moim zdaniem ciuch jest dobrej jakości, ale bez przesady. Ale sukienka jest ładna: czarna, wiązana na szyi, z falbanami, za kolana. Oprócz tej kiecki nie mam jakichś superdrogich ciuchów, chyba że dorwę coś na Allegro. Uważam, że nie ma sesnu wydawać tyle pieniędzy na jedną rzecz. Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asai po tesciowej:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:27 ja mam marki po tesciowej:) kiedys nosila 36 i powoli zaczyna z tego wyrastc- stad spodnie i bluzeczki ferre, piekny placz laurela, dres itopy fendi, rybaczki versace i inne gadzety. sama tego typu rzevczy kupuje w outletach- hilfiger, Klein, dkny- to wychodzi taniej niz lee lub wrangler w detalicznych sklepach dzis w outlecie kupilam okulary sloneczne LV Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 19:29 Nie, nie posiadam. Ostatnio wyszłam ze sklepu, w którym były okulary słoneczne Versace za prawie 800 zł. Za tyle, to ja żyję przez miesiąc,płacę czynsz i mam na jedzenie. Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę tego typu towary. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 20:20 Takich ubrań nie kupuję, ale inne rzeczy zdarza się (zegarki, kosmetyki, okulary). Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 20:57 nie mam rzeczy z najwyższej, ani nawet wysokiej półki. Nie mam tez "ciągot" do luksusu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie posiadamy,bo nas nie stać hehehe 04.06.05, 21:05 chyba że w pewnym lumpeksie...trafiłam dżinsy YSL za 80 zł,ale czy to najwyższa półka? niezorientowana Kochanica Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 21:11 posiadam i co z tego? strasznie dziecinnie podeszlas do tematu: "co to za ciuszki i za ile kupilyscie" - mozna jeszcze glupiej zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 21:29 Mam. A metki odpruwam niezależnie od firmy. Nie notuję też ile co kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka_niewiadoma Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: 80.50.251.* 04.06.05, 22:10 Mam Donne Karan i Ralpha Laurena, ale to chyba za niska dla Waz polka, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 04.06.05, 22:19 Gość portalu: wielka_niewiadoma napisał(a): > Mam Donne Karan i Ralpha Laurena, ale to chyba za niska dla Waz polka, nie? Jesli to jest DKNY i Polo RL to oczywiscie dla nas za niska polka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 00:11 gdyby nie te metki a sama wysokosc polki to bije wszystkich, to mam dwa swetry, nabyte troche jako suweniry, na wysokosci circa plus 3,5 km npm metka w nich bylaby "rekodzielo Indian Keczua" nie byly przesadnie drogie, a sa z alpaki i jeden w rysunki z pustyni Nazca, a drugi w szaro-buro-blekitno-bezowo-biale etniczne wzory, jak na lokalnej ceramice Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 12:34 Zdecydowanie prowadzisz :-) Chciałabym taki sweter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 07:11 Nie odczuwam wielkiej potrzeby nabywania takich rzeczy:)TYLKO na torebki bym się skusiła.Z niższych półek mam CK,Lacoste,Laurena,DKNY,takie zwykłe proste rzeczy(znajoma ma sklep to mam znizkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puola13 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 08:33 Panie Drogie, a od kiedy to Sisley i Lacoste to najwyższa półka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: 80.50.251.* 05.06.05, 08:39 Oj powialo tutaj snobiznem. Cale szczescie, ze istnieje ktos taki jak zettrzy, ktora nadaje nowe znaczenie najwyzszej polce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slo Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.uje.nat.hnet.pl 05.06.05, 10:00 a i racja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 05.06.05, 20:44 Głupie snobki!!!!!!!!!!!!!!chyba niehtóre z was MUSZĄ dowartościowywać się tą wyższą półką. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 21:52 j.w. - jak trafię w lumpeksie (a zdarza się). raz kupiłam sobie wiele lat temu taki markowy nowy i drogi ciuch i do dzis straszy mnie z dna szafy... gdybym wygrala milion na loterii to moze kupilabym sobie cos vivienne westwood albo driesa van notena - raczej jako przedmioty kultu ;), ale obawiam sie, ze i wtedy waz w kieszeni wygralby z prozną rozrzutnoscia. w koncu ta cala moda to jedna wielka sciema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missisipi Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.06.05, 22:03 Ale z Was beznadziejne SNOBKI. Co, musicie sie dowartosciowac metkami?? Proponuje nosic te ubranka na lewa strone, zeby wszyscy widzieli Wasze drogie, markowe metki jak mozna nosic ciuchy znoszone, po byle kim z LUMPEKSU ! Odpowiedz Link Zgłoś
nadobna7 Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI 05.06.05, 22:56 O!na lewa strone!to cos w samraz dla mnie. Wczoraj na przyklad zgubilam gdzies buty wracajac do hotelu a kiece mialam na lewa strone zaciagnieta wlasnie.z woolner(dla surferow). A w ogole to zgubilam juz 3 pare butow.Dwie oddali mi w recepcji,a ta ostatnia to musze znalezc. Ales wypalila z tym odwracaniem rzeczy na lewo...Teraz to sie dopiero popisze... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Zettrzy 05.06.05, 23:04 > markowe metki jak mozna nosic ciuchy znoszone, po byle kim z LUMPEKSU ! Do Mississippi(tak się to pisze,niestety): A co,ty nosisz tylko po francuskich arystokratach?:-PPPPPPP A spodnie kupiłam,może Cię zdziwię...bo mi się podobały.Akurat były to spodnie najbardziej w moim typie tego dnia,w tym lumpeksie. Niestety wyrzuciłam je już,więc ktoś nosi spodnie YSL z TRZECIEJ ręki!!!Toż to zgroza mociumpanie!!! Zettrzy - a z ciekawości - ile Indianie Keczua biorą za swoje wyroby? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Zettrzy 06.06.05, 00:40 kochanica-francuza napisała: > Zettrzy - a z ciekawości - ile Indianie Keczua biorą za swoje wyroby? > Pozdrawiam. na targowisku mozna znalezc wiele rzeczy za pare dolcow i targowac sie, oczywiscie - nabylam np. sliczna czapeczke zimowa z futra llamy za $10, taka puchata pilotka, bielutka jak sztuczny mis, idealna na tegi mroz w eleganckim butiku w Cuzco ceny rosna, w koncu te okna na cala sciane i niewidoczne drzwi ze szkla, wkomponowane w witryne, sporo kosztuja i oczekuje sie ze klient te koszta pokryje, wiec tak okolo $50-$80-$120, w zaleznosci od fasonu i rozmiaru (wiekszy rozmiar = wiecej welny = wyzsza cena; welna jest autentycznie 100% alpaka, tych swetrow nie da sie nosic dopoki temperatura nie spadnie zdrowo ponizej zera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.pkp.wroc.pl 05.06.05, 23:01 Wcale mi sie nie marzy wydawac po kilkaset dolców na jeden ciuch. Jak mam juz kupic cos z wysokiej połki to moge skusic sie na prefumy. Na to moglabym oszczedzac... ale na ciuch NIE! To gruba przesada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba-Zabowata Re: Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:49 Jest troche jest pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś