Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA

IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 08.06.05, 23:51
    Ha ha, la Roche Posay wg Ciebie La rosz posej, Rochas -rosza, bardzo dobrze
    dezinformujesz kolezanki. Wymawia sie La Rosz Pose, Roszas, nikt tu we
    Francji Ciebie nie zrozumie. Masz inne takie ciekawe przyklady? By niby
    jestes autorytet od wymowy jezyka francuskiego. Wroc do ksiazek. A co do
    mojego polskiego, to nie moj jezyk ojczysty i nikomu tu nie radze jak sie
    pisze czy wymawia po polsku.
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Nigdy nie twierdziłam,że jestem "autorytetem" 09.06.05, 00:01
        od francuskiego.Dlaczego nie dopisałaś się w tamtym wątku? Bawiło cię,że
        zdezinformowane Polki będą źle wymawiać?
        • Gość: LA PARISIENNE Kochanica - Dezeinformatorka IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 09.06.05, 00:11
          To po co polecasz wymowe kreowana przez Ciebie, jesli tak naprawde nie wiesz
          jak sie wymawia.
          • kochanica-francuza Re: Kochanica - Dezeinformatorka 09.06.05, 00:53
            Gość portalu: LA PARISIENNE napisał(a):

> To po co polecasz wymowe kreowana przez Ciebie, jesli tak naprawde nie wiesz
            > jak sie wymawia.

Odpowiedz mi:dlaczego się w TAMTYM wątku nie odezwałaś? Bo na razie odpowiadasz
            pytaniem na pytanie.
      • Gość: hayworth Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:16

> Wymawia sie La Rosz Pose

a nie przypadkiem "la rosz poZe"? pytam nieśmiało, bo widzę, że mam przyjemność
        z prawdziwym autorytetem ;P
        • Gość: LA PARISIENNE Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 09.06.05, 00:21
          TAK poZE, POZEJ wymawiaja czesto Amerykanie i Anglicy. Juz mi ta kochanica
          namieszala.
          • Gość: ciocia stasia Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:26
            no widzisz jaka jestes glupia zwykla wymiana zdan potrafi sprawic ze twoj mozg
            przestaje pracowac i wypisujesz tu swoje dyrdymaly.

moze idz ju sobie stad i zajmij sie swoim mezulem impotenciurem?
            albo kup jakies genetycznie zmienione warzywo za 1000 euros i zgin
            przepadnij :D
            • Gość: hayworth Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:39
              jeżeli koniecznie musisz tu kogoś obrażać, to się przynajmniej zaloguj
            • Gość: lola Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.ipt.aol.com 09.06.05, 12:44
              To Ty, "zettrzy" potrzy?
              Zlosliwa baba z Ciebie!
              • Gość: lola Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.ipt.aol.com 09.06.05, 12:45
                Chodzilo mi oczywiscie o ciocie stasie!
                • zettrzy Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA 09.06.05, 17:18
                  Gość portalu: lola napisał(a):

> To Ty, "zettrzy" potrzy?
                  > Zlosliwa baba z Ciebie!

Gość portalu: lola napisał(a):

> Chodzilo mi oczywiscie o ciocie stasie!

lolu z aolu co mieszkasz na grynpolu, o ktorej to musialas dopasc kompa tak ze
                  post ma timestamp poludnie czasu krajowego...
                  wzrusza mnie zacietosc z jaka usilujesz mi dokuczyc, i popatrz jaki tego wynik:
                  przypisujesz mi posty osob z krajowym IP, tak jakbym mogla siedziec
                  jednoczesnie po obu stronach oceanu
                  no coz, odbieram to jako dowod totalnej obsesji moja osoba, bo skoro znajdujesz
                  moje posty nawet tam gdzie ich nie ma, to naprawde swiata poza mna nie widzisz
          • kochanica-francuza Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA 09.06.05, 00:54

> TAK poZE, POZEJ wymawiaja czesto Amerykanie i Anglicy. Juz mi ta kochanica
            > namieszala.
            no,bo ja Amerykanko-Angolka jestem buahahahaha
            a Parisienne mnie nie lubi od czasu jak nie podzieliłam z nią pogardy dla "fauny
            z przedmieść",haha
            • Gość: kanye Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.aster.pl 09.06.05, 12:51
              juz wiem,La paryzanka pracuje w kafejce internetowej dlatego tu sie tak
              popisuje,bo nic nie robi po calych dniach tylko patrzy co ludzie kupuja na
              targu.a pozniej wypisuje tu na forum swoje beznadzieje.
              • fabiani Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA 09.06.05, 13:06
                chyba należy do polskich kucharek-dziwek lecących na francuskich-bogatych-
                pięknisiów
                • Gość: Majka Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: 157.25.9.* 09.06.05, 13:23
                  "fabiani napisał:
                  chyba należy do polskich kucharek-dziwek lecących na francuskich-bogatych-
                  pięknisiów"

Szok, fabiani jestem w szoku... Wolę się niedomyślać, czym ty się
                  zajmuszesz...??? Masz takie rozeznanie w tej ekskluzywnej bieliźnie, że też
                  można byłoby się wiele zastanawiać...
      • pianazludzen Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA 09.06.05, 13:26
        Nie tylko Anglicy i Amerykanie, ale i Francuzi tez maja problemy z wymowa

Bounty wymawiaja "bunti", Monty Python = "Monti Pitou", a Cadillac - "kadijak"

:)
      • Gość: cd. Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA IP: *.dialin.heagmedianet.de 09.06.05, 14:32
        wymawiaja tez "cieszcz" zamiast "cześć", "Jusz" zamiast "łódź", "Wroklaf"
        zamiast Wrocław, "dobha" zamiast "dobra" i mowia "pluff" zamiast "plum"
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA 09.06.05, 14:35
        Uspokój się albo idź stąd :|
        A jak masz do kogoś osobistą sprawę, to napisz e-maila.

NARA
      • titerlitury Re: ZNAWCZYNI WYMOWY KOSMETYKOW KOCHANICA 09.06.05, 15:44
        la rosz poze - jakem romanistka - s między dwiema samogłoskami się udźwięcznia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka