Gość: jojo IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 12.06.05, 22:18 jak wam sie podoba w tej sukience?własnie skonczyla spiewać:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nadia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 22:20 Przytyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinakalina co spiewala? edyta g IP: *.4.15.vie.surfer.at 12.06.05, 22:40 halo, co spiewala gorniak?? akurat na sacerku z psami bylam ..a moja piekniejsza polowa mowi ze ladnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estratos Re: E.Górniak w Opolu IP: *.uni.opole.pl 12.06.05, 23:25 Suknia projektu siostr Brodzinskich. Zdjecia sa w najnowszym numerze BOUTIQUE. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: E.Górniak w Opolu 12.06.05, 23:47 nie ma telewizora. Nic nie wiem. Nic juz na tym świecie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: E.Górniak w Opolu 12.06.05, 23:55 mimi46 napisała: > nie ma telewizora. tzn. ja nie maM telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 00:06 Nie przejmuj się!Nie Ty jedna nie masz telewizorni.Ja też.I również nie mogę podziwiać boskiej Edyci;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 00:14 fritzek napisała: > Nie przejmuj się!Nie Ty jedna nie masz telewizorni.Ja też.I również nie mogę > podziwiać boskiej Edyci;-))) ba! a czapkę Brodki to tylko z obrazka znam ;(( to się nawet nie moge wypowiedzieć w wielu istotnych kwestiach. I tylko spoglądam z boku ... coby się cóś o wielkim świecie dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 00:45 Oj, ja też oną słynną czapkę ino na fotce w internecie mogłam zobaczyć.Ale najbardziej ubolewam nad faktem, że nie widziałam Eurowizji.To podobno wielka strata, nie móc podziwiać Ivana z kamandą... Średniowieczem w tej mojej chałupie wieje...Telewizora nie mieć...Chociaż po prawdzie to telewizor mam, ale nie chce mi się go do domu przywieźć.Jakoś nie doskwiera mi jego brak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: E.Górniak w Opolu IP: 150.254.95.* 13.06.05, 08:11 Suknia piękna, ale Edzia juz nie tę figurę ma i brzuch lekko jej wisiał, z tyłu wychodizły fałdy. Nic jej jednak nie przeszkodizło sie mizdrzyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.05, 08:46 a ja uważam ,że wyglądała olśniewająco o niebo lepiej od Anny Marii Jopek ,ktorej jestem wielbicielką, do tego Edyta zaśpiewała suuper . U mnie ma dużego plusa za wygląd i śpiew. Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 09:12 spiewała ładnie, ale mogła schowac ten brzuch (np suknia jak kajah) ale jopkowa to fakt koszmar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 09:27 a ja dla odmiany nie mam polskiej telewizji, szukalam zdjec w necie z koncertu ale nic nie znalazlam, moze ktos widzial jakies galerie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: E.Górniak w Opolu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.06.05, 09:59 wygladala całkiem ładnie tylko ten podwójny podbrodek...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Est Re: E.Górniak w Opolu IP: *.uni.opole.pl 13.06.05, 10:45 Prosze: img176.echo.cx/my.php?image=17mc1.jpg Suknia projektu sióstr Brodiznskich (wiecej zdjec w najnowszym Boutique) a zdjecia z sesji na stronie galerii Onetu: muzyka.onet.pl/mr,19809,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka1 Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.05, 11:09 Edyta ma brzuszek, gdyż spodziewa się dzidziusia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: E.Górniak w Opolu IP: 150.254.95.* 13.06.05, 11:10 i tak od roku???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: E.Górniak w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:49 Jest ponownie w ciąży.A grubsze jest gorsze?Później wszyscy się dziwią dlaczego jest tyle anorektyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 11:55 oczywiscie ze nie, ale ona ten brzuch ma okropny, taki wiszący i tak od roku. Rok temu tez była w ciazy a nie urodziła teraz tez w ciazy.Po prostu (sama sie chwaliła) objada sie batonikami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inez Re: E.Górniak w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:11 A moim zdaniem teraz Edyta wyglada w koncu jak kobieta..bo ma kobiece ksztalty a nie figure jak chlopak. Ale gruba to nie jest, a twarz ma jak zawsze ladną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 12:14 Dajcie jej spokoj. Czy ona zawsze musi byc idealna? Czy Wy tez jestescie idealne? Ja nie jestem. Ale to nie powod, zeby ktos z boku ciagle wypominal mi moje wady. I to samo sie tyczy Edyty. Jesli ona sie tak dobrze czuje (a chyba tak, skoro tak wyglada od roku) - to chyba jest najwazniejsze, prawda? Boli Was jej wyglad? - nie patrzec, nie krytykowac. Nie chce sie katowac dieta - jej sprawa, zreszta slusznie, po co sie narazac na teksty: "anoreksja, schudla w dwa tygodnie - na pewno brala jakies srodki, jakie?? drogie?? mozna kupic to w Polsce??" itd, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.05, 13:16 normalna, zdrowa kobieta Musi mieć brzuszek, nie fałdy tłuszczu nie kaloryfer mięśni ale ładny brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: E.Górniak w Opolu IP: *.chello.pl 13.06.05, 14:01 aaaaaa, to jak ma fałdki, wtedy jest już nienormalna, a ta z mięśniami jest niezdrowa. genialne, sama na to wpadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf Re: E.Górniak w Opolu IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 14:19 Normalna kobieta powinna mieć umięśniony brzuch a nie fałdy tłuszczu. Nie oszukujcie siebie tylko idźcie poćwiczyć. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_m_k Re: E.Górniak w Opolu IP: 213.25.167.* 13.06.05, 14:21 Cześć baby czy wy już na głowy poupadałyście? A gdzie wasza tolerancja, stańcie jedna z drugą przed lustrem rozebrane i pokrytykujcie, a potem sobie pomyślcie jak to jest być ciągle na tapecie nietylko dzięki mass mediom ale i zwyczajnym polkom które nic tylko bla, bla, bla bo przecież jak nas trudno zadowolić, a jak już ktoś piękny, zdrowy, szczęsliwy i z super głosem no to co grubbbbba - no strasznie gruba ciekawe jak to się do was ma miłe panie, same chudziutkie z idealną pupą, buzią i brzuchem tu piszą? Wątpię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Est Edyta na probie IP: *.uni.opole.pl 13.06.05, 14:23 img293.echo.cx/img293/4396/49522io.jpg img293.echo.cx/img293/7268/49548sw.jpg img293.echo.cx/img293/2203/49481qu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Edyta na probie IP: 213.241.11.* 13.06.05, 14:50 No i wreszcie wyglądała jak prawdziwa kobieta - piękna, dojrzała w najlepszym tego słowa znaczeniu. Widac, że jest spełniona i kochana. A przez to radosna. I o to chodzi! Moim zdaniem przez to wszystko jest jeszcze piękniejsza, niż przed ciążą. Przeciez o pięknie kobiety nie decyzduje wyłącznie 60 cm w pasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Edyta na probie IP: *.aster.pl 13.06.05, 17:03 Wygląda bardzo, bardzo ładnie... I mam wrażenie, że gubi kilogramy. Karmi małego i chudnie. Według niektórych powinna wrócić do poprzedniej wagi w dwa miesiące po porodzie, a że mogłaby przy okazji stracić pokarm... A właściwie najlepiej byłoby gdyby w ogóle nie karmiła, bo jeszcze nie daj Boże opadłyby jej piersi! Krytykom radzę - troche zdrowego rozsądku. Trzeba umieć wartościować i wiedzieć co jest naprawdę ważne... Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Edyta na probie 13.06.05, 17:08 tak czy inaczej..ja ja podziwiam ,ze nie daje sie zwariowac..swiat showbiznesu jest okrutny..i ona w swoim otoczeniu pewnie tez czesto slyszy kasliwe uwagi na temat tego,ze jej sie przytylo..ale ona zwyczajnie wychodzi do ludzi i nie zamyka sie w domu..by cwiczyc az do utraty sil..bo musi wygladac tak jak przed ciaza..Co niektore gwiazdy to nie wychodza z domu jak maja pryszcza..lub bez okularow..gdy maja podkrazone oczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 17:38 Edyta ok, ale ta suknia jest beznadziejna, o wiele lepiej wygladala w tv. Na zdjeciach normalnie wyglada jk zlepek tkanin, a ten prostokat na brzuchu, ktory tylko podkresla wypuklosci!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: E.Górniak w Opolu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.05, 17:51 ALE WY JESTESCIE HMMMM GLUPIE? PRZECIEZ EDYTA JEST W CIAZY. JUZ MA SYNKA ALANA, A TERAZ SPODZIEWA SIE DRUGIEGO DZIECKA. PRZECIEZ TO WIDAC NA PIERWSZY RZUT OKA ZE JEST W CIAZY. A WY TU GADACIE O JAKIMS DRUGIM PODBRODKU, O TYM ZE PRZYTYLA, HEHEH. NO ALE CÓŻ... Odpowiedz Link Zgłoś