Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

E.Górniak w Opolu

IP: *.dag.pl / *.crowley.pl 12.06.05, 22:18
    jak wam sie podoba w tej sukience?własnie skonczyla spiewać:-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nadia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 22:20
        Przytyła.
      • Gość: kalinakalina co spiewala? edyta g IP: *.4.15.vie.surfer.at 12.06.05, 22:40
        halo, co spiewala gorniak?? akurat na sacerku z psami bylam ..a moja
        piekniejsza polowa mowi ze ladnie bylo.
      • Gość: Estratos Re: E.Górniak w Opolu IP: *.uni.opole.pl 12.06.05, 23:25
        Suknia projektu siostr Brodzinskich. Zdjecia sa w najnowszym numerze BOUTIQUE.
        • mimi46 Re: E.Górniak w Opolu 12.06.05, 23:47
          nie ma telewizora. Nic nie wiem. Nic juz na tym świecie nie wiem.
          • mimi46 Re: E.Górniak w Opolu 12.06.05, 23:55
            mimi46 napisała:

> nie ma telewizora.
            tzn. ja nie maM telewizora.

• ledzeppelin3 Re: mimi46 13.06.05, 10:59
              obie wersje mi się podobają:)
          • fritzek Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 00:06
            Nie przejmuj się!Nie Ty jedna nie masz telewizorni.Ja też.I również nie mogę
            podziwiać boskiej Edyci;-)))
            • mimi46 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 00:14
              fritzek napisała:

> Nie przejmuj się!Nie Ty jedna nie masz telewizorni.Ja też.I również nie mogę
              > podziwiać boskiej Edyci;-)))

ba! a czapkę Brodki to tylko z obrazka znam ;((
              to się nawet nie moge wypowiedzieć w wielu istotnych kwestiach. I tylko
              spoglądam z boku ... coby się cóś o wielkim świecie dowiedzieć.
              • fritzek Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 00:45
                Oj, ja też oną słynną czapkę ino na fotce w internecie mogłam zobaczyć.Ale
                najbardziej ubolewam nad faktem, że nie widziałam Eurowizji.To podobno wielka
                strata, nie móc podziwiać Ivana z kamandą...
                Średniowieczem w tej mojej chałupie wieje...Telewizora nie mieć...Chociaż po
                prawdzie to telewizor mam, ale nie chce mi się go do domu przywieźć.Jakoś nie
                doskwiera mi jego brak:)))
        • aretse11 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 17:04
          macie juz link z zdjeciem???
      • Gość: ewa Re: E.Górniak w Opolu IP: 150.254.95.* 13.06.05, 08:11
        Suknia piękna, ale Edzia juz nie tę figurę ma i brzuch lekko jej wisiał, z tyłu
        wychodizły fałdy. Nic jej jednak nie przeszkodizło sie mizdrzyc;)
        • Gość: magia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.05, 08:46
          a ja uważam ,że wyglądała olśniewająco o niebo lepiej od Anny Marii
          Jopek ,ktorej jestem wielbicielką, do tego Edyta zaśpiewała suuper .
          U mnie ma dużego plusa za wygląd i śpiew.
          • domina19 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 09:12
            spiewała ładnie, ale mogła schowac ten brzuch (np suknia jak kajah) ale jopkowa
            to fakt koszmar!!!
            • misae Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 09:27
              a ja dla odmiany nie mam polskiej telewizji, szukalam zdjec w necie z koncertu
              ale nic nie znalazlam, moze ktos widzial jakies galerie????
              • Gość: inga Re: E.Górniak w Opolu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.06.05, 09:59
                wygladala całkiem ładnie tylko ten podwójny podbrodek...:((
              • Gość: Est Re: E.Górniak w Opolu IP: *.uni.opole.pl 13.06.05, 10:45
                Prosze:

img176.echo.cx/my.php?image=17mc1.jpg
                Suknia projektu sióstr Brodiznskich (wiecej zdjec w najnowszym Boutique) a
                zdjecia z sesji na stronie galerii Onetu:

muzyka.onet.pl/mr,19809,galeria.html

• misae Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 10:54
                  dziekuje bardzo
                  -
      • Gość: czarodziejka1 Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.05, 11:09
        Edyta ma brzuszek, gdyż spodziewa się dzidziusia :)
      • Gość: ewa Re: E.Górniak w Opolu IP: 150.254.95.* 13.06.05, 11:10
        i tak od roku????????
        • Gość: kinga Re: E.Górniak w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 11:49
          Jest ponownie w ciąży.A grubsze jest gorsze?Później wszyscy się dziwią dlaczego
          jest tyle anorektyczek.
          • domina19 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 11:55
            oczywiscie ze nie, ale ona ten brzuch ma okropny, taki wiszący i tak od roku.
            Rok temu tez była w ciazy a nie urodziła teraz tez w ciazy.Po prostu (sama sie
            chwaliła) objada sie batonikami:)
            • Gość: Inez Re: E.Górniak w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:11
              A moim zdaniem teraz Edyta wyglada w koncu jak kobieta..bo ma kobiece ksztalty
              a nie figure jak chlopak. Ale gruba to nie jest, a twarz ma jak zawsze ladną.
            • Gość: karolcia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.05, 12:14
              Dajcie jej spokoj. Czy ona zawsze musi byc idealna? Czy Wy tez jestescie
              idealne? Ja nie jestem. Ale to nie powod, zeby ktos z boku ciagle wypominal mi
              moje wady. I to samo sie tyczy Edyty. Jesli ona sie tak dobrze czuje (a chyba
              tak, skoro tak wyglada od roku) - to chyba jest najwazniejsze, prawda? Boli Was
              jej wyglad? - nie patrzec, nie krytykowac. Nie chce sie katowac dieta - jej
              sprawa, zreszta slusznie, po co sie narazac na teksty: "anoreksja, schudla w dwa
              tygodnie - na pewno brala jakies srodki, jakie?? drogie?? mozna kupic to w
              Polsce??" itd, itp...
              • Gość: magia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.05, 13:16
                normalna, zdrowa kobieta Musi mieć brzuszek, nie fałdy tłuszczu nie kaloryfer
                mięśni ale ładny brzuszek.
                • domina19 Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 13:29
                  otoz to:)
                • Gość: Asia Re: E.Górniak w Opolu IP: *.chello.pl 13.06.05, 14:00
                  Popieram !
                • Gość: amazonka Re: E.Górniak w Opolu IP: *.chello.pl 13.06.05, 14:01
                  aaaaaa, to jak ma fałdki, wtedy jest już nienormalna, a ta z mięśniami jest
                  niezdrowa. genialne, sama na to wpadłaś?
                  • Gość: jf Re: E.Górniak w Opolu IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 14:19
                    Normalna kobieta powinna mieć umięśniony brzuch a nie fałdy tłuszczu. Nie
                    oszukujcie siebie tylko idźcie poćwiczyć. :-P
                  • Gość: a_m_k Re: E.Górniak w Opolu IP: 213.25.167.* 13.06.05, 14:21
                    Cześć baby czy wy już na głowy poupadałyście?
                    A gdzie wasza tolerancja, stańcie jedna z drugą przed lustrem rozebrane i
                    pokrytykujcie, a potem sobie pomyślcie jak to jest być ciągle na tapecie
                    nietylko dzięki mass mediom ale i zwyczajnym polkom które nic tylko bla, bla,
                    bla bo przecież jak nas trudno zadowolić, a jak już ktoś piękny, zdrowy,
                    szczęsliwy i z super głosem no to co grubbbbba - no strasznie gruba ciekawe jak
                    to się do was ma miłe panie, same chudziutkie z idealną pupą, buzią i brzuchem
                    tu piszą?
                    Wątpię!!!
      • Gość: Est Edyta na probie IP: *.uni.opole.pl 13.06.05, 14:23
        img293.echo.cx/img293/4396/49522io.jpg
        img293.echo.cx/img293/7268/49548sw.jpg
        img293.echo.cx/img293/2203/49481qu.jpg
        • Gość: M. Re: Edyta na probie IP: 213.241.11.* 13.06.05, 14:50
          No i wreszcie wyglądała jak prawdziwa kobieta - piękna, dojrzała w najlepszym
          tego słowa znaczeniu. Widac, że jest spełniona i kochana. A przez to radosna. I
          o to chodzi! Moim zdaniem przez to wszystko jest jeszcze piękniejsza, niż przed
          ciążą. Przeciez o pięknie kobiety nie decyzduje wyłącznie 60 cm w pasie!
          • Gość: Aneta Re: Edyta na probie IP: *.aster.pl 13.06.05, 17:03
            Wygląda bardzo, bardzo ładnie... I mam wrażenie, że gubi kilogramy. Karmi małego
            i chudnie. Według niektórych powinna wrócić do poprzedniej wagi w dwa miesiące
            po porodzie, a że mogłaby przy okazji stracić pokarm... A właściwie najlepiej
            byłoby gdyby w ogóle nie karmiła, bo jeszcze nie daj Boże opadłyby jej piersi!
            Krytykom radzę - troche zdrowego rozsądku. Trzeba umieć wartościować i wiedzieć
            co jest naprawdę ważne...
            • aretse11 Re: Edyta na probie 13.06.05, 17:08
              tak czy inaczej..ja ja podziwiam ,ze nie daje sie zwariowac..swiat showbiznesu
              jest okrutny..i ona w swoim otoczeniu pewnie tez czesto slyszy kasliwe uwagi na
              temat tego,ze jej sie przytylo..ale ona zwyczajnie wychodzi do ludzi i nie
              zamyka sie w domu..by cwiczyc az do utraty sil..bo musi wygladac tak jak przed
              ciaza..Co niektore gwiazdy to nie wychodza z domu jak maja pryszcza..lub bez
              okularow..gdy maja podkrazone oczy..
      • deczko Re: E.Górniak w Opolu 13.06.05, 17:38
        Edyta ok, ale ta suknia jest beznadziejna, o wiele lepiej wygladala w tv. Na
        zdjeciach normalnie wyglada jk zlepek tkanin, a ten prostokat na brzuchu, ktory
        tylko podkresla wypuklosci!!
      • Gość: ania Re: E.Górniak w Opolu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.06.05, 17:51
        ALE WY JESTESCIE HMMMM GLUPIE? PRZECIEZ EDYTA JEST W CIAZY. JUZ MA SYNKA ALANA,
        A TERAZ SPODZIEWA SIE DRUGIEGO DZIECKA. PRZECIEZ TO WIDAC NA PIERWSZY RZUT OKA
        ZE JEST W CIAZY. A WY TU GADACIE O JAKIMS DRUGIM PODBRODKU, O TYM ZE PRZYTYLA,
        HEHEH. NO ALE CÓŻ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka