Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bez stanika do pracy

IP: 157.25.9.* 24.06.05, 11:30
    możecie być zdegustowane i zniesmaczone, ale ja od jakiegoś czasu do pracy
    nie nakładam. Pod bluzką żakietem i tak nic mi się nie odznacza. A po pracy
    to już bezkrępacji nie noszę nawet jużeli coś mi się odznacza. Nakładam tylko
    wtedy gdy mam zamiar włożyć do pracy koszulę bez żakietu. Recztę bielizny
    (tzn. majteczki i pończoch samonośne )nakładam. Bez stanika czuję się
    bardziej swobodnie, zaznaczam że jestem prawie płaska bo najczęściej kupuję
    70 A lub B.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Majka Re: Bez stanika do pracy IP: 157.25.9.* 24.06.05, 11:31
        Oj sorki za byki...
      • Gość: znakzapytania Re: Bez stanika do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:45
        jak masz miseczke B to nie jesteś już taka płaska?!
      • Gość: anka Re: Bez stanika do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:49
        > możecie być zdegustowane i zniesmaczone

A niby czym? Ja w ogóle nie noszę stanika i jakoś nie robię z tego sensacji.
      • Gość: Madzia oj jak ja Ci zazdroszcze swobody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:52
        tez bym chciala chodzic bez druciaka
        biust wyglada zgrabniej bez michy :))
        ale moje cycyki strasznie ciagnie do ziemi wiec chyba niegdy sie tak nie ponosze
        chyba ze jakis maly zabieg wszycia brodawki wyzej :)))
      • Gość: mery A co koleżanki na taki strój? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:19
        • Gość: Majka Re: A co koleżanki na taki strój? IP: 157.25.9.* 30.06.05, 09:11
          A która widzi że go nie mam???
      • Gość: vasa Re: Bez stanika do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:42
        Oby nie przydarzyla ci sie awaria klimatyzacji, albo dluzsze spotkanie w malej i
        zatloczonej sali konferencyjnej.

Po jednym takim wypadku mysle ze raczej bys sie starala miec takie ubranie zeby
        nie polegac na zakiecie, ktore nie mozna zdjac zeby sie 'nic nie odznaczalo'
        • Gość: Majka Re: Bez stanika do pracy IP: 157.25.9.* 30.06.05, 09:15
          o zebraniach i konferencjach wiem wcześniej i wiem jak sie na nie ubrać. Na
          rozmowę z szefem, choćby było nie wiem jak gorąco nie wypada ściągać ani
          rozpinać żakietu. Więc w czym widzisz problem?
          • Gość: zuzka Re: Bez stanika do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:22

Odpowiadasz na :

Gość portalu: Majka napisał(a):

> o zebraniach i konferencjach wiem wcześniej i wiem jak sie na nie ubrać. Na
            > rozmowę z szefem, choćby było nie wiem jak gorąco nie wypada ściągać ani
            > rozpinać żakietu. Więc w czym widzisz problem?

Komu tym watkiem chcesz zaimponowac.Myślisz ze inni tu na forum zbieraja
            śmiecie,nie maja żakietów,szefów i konferencji.HA haaaaaaaaaaaaa
            • Gość: Majka Re: Bez stanika do pracy IP: 157.25.9.* 30.06.05, 09:28
              Komu tym watkiem chcesz zaimponowac.Myślisz ze inni tu na forum zbieraja
              > śmiecie,nie maja żakietów,szefów i konferencji.HA haaaaaaaaaaaaa

Tobie Zuzka. Bo widzę że oderwałaś się od zbierania śmieci. Reszta forumowiczów
              jest obyta na stałe z kompem więc oni mają to w głębokim poważaniu....
              • Gość: zuzka Re: Bez stanika do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:30
                Odpowiadasz na :

Gość portalu: Majka napisał(a
                Mnnnnnieeeeeeee.Takie damy to przychodza do mojego sklepu na wyprzedaż żakietów.
      • Gość: dreamcometrue Re: Bez stanika do pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:01
        ja zawsze chodzę bez stanika, lubie wzrok facetów który błądzi po moich
        piersiach, a najbardziej rajcuje mnie kiedy twardnieją mi sutki a mam na sobie
        cienka bluzeczkę...ma 75B.
      • Gość: emka Re: Bez stanika do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 16:11
        duszy bym oddala zeby moc do pracy chodzic bez stanika, ale mam rozmiar 70C,
        wiec taka opcja odpada. pozdrawiam
        • Gość: zuzaba Re: Bez stanika do pracy IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 30.06.05, 14:41
          Emka, ja też mam 70 c i się cieszę, no może nie zawsze.
          Ale tyle jest ślicznych staniczków. Płaska chciałabyś być, no co ty?
      • Gość: celineczka Re: Bez stanika do pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:48
        Niektóre czują się swobodnie i bez żakietu, tylko w koszulce
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka