mena122 25.06.05, 17:02 ciuchy jakich marek,Waszym zdaniem, sa najgorsze JAKOŚCIOWO ? A co tam, zróbmy im anty-reklamę :p ja, po dzisiejszym praniu, oddam głos na Tally Wejil :| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-gun Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 17:04 terranova [nawet w konkurencji z takim trollem, orsayem, tally w., zara...] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuka Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:28 reserved ubrania sa źle krojone, tandetnie szyte, materiały liche Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 17:29 Terranova, co za szmaciska. H&M, to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.autocom.pl 27.06.05, 13:07 A mi reserved dobrze służy. Dużo stamtąd nie mam, ale wszystko co mam, jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 18:52 terranova rzadzi chyba w tym wątku. no i chyba orsay. no i C&A - moj faworyt. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 19:00 miom faworytam niech będzie H&M. chociaż wydaje mi się, że jeszce 2 lata temu nie było z nim tak tragicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.chello.pl 25.06.05, 19:11 no to mam problema ;) 1 rzecz z terranovy - już ma parę lat i nieźle się trzyma 2 - tragedia, po kilku praniach zmieniła totalnie swój rozmiar i wyblakła trochę ( a czarna była z tego, co pamiętam) no dobra, i tak wybieram terra, co się stało z 2 bluzą przechodzi ludzkie pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 19:14 Oryginalnie nie będzie-typuję Terranovę i Orsaya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parapluie Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 19:16 orsay Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 20:06 H&M - ciuchy spieraja sie i rozciagaja po paru praniach... Niestey za jakosc trzeba placic ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
powerpuffgirl Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 20:10 h&m, terranova, solar (fatalne swetry!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.06.05, 21:10 Kurka, a ja już tyle ciuchów w h&m kupiłam... Po jakim czasie okazuje się, że to szajs, dziewczyny? Bo jak narazie nic mi się z ciuszkami nie dzieje i ogólnie zadowolona jestem. Aha i mam trzy grube swetry i golfy z Orsaya, całą zime w nich chodziłam i prałam w pralce i wyglądaja jak nowe, naprawdę. A zresztą, może ktoś by wreszcie poradził, zamiast narzekać, gdzie można się ubrać, w fajne, dobre jakościowo ciuchy, oczywiście przeznaczając na to niewielką część pensji przeciętnego Polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:59 najgorsze co miałam to bielizna Trend Station. juz zwykle gacie po 2 zl na bazarku sa lepszej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ- trendstation IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:22 ja mam majtki TrendStation (chybaz 10 sztuk) no i ... - czesc wyglada jak nowa, nie sprane, po prostu ideal - czesc sprana, wyblakly kolory .. wiec nie wiem co sadzic o tej bieliznie... jednak material gatunkowo dobry (mily dla skory) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ- trendstation 25.06.05, 23:24 Z drugiej strony tez zalezy jak sie o ciuch dba. Ja wszystkie moje ciuchy piore w 30 stopniach, na delikatnym praniu w Perwollu albo innym plynie do delikatnych tkanin i faktycznie mniej sie niszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 25.06.05, 23:27 Powtórzę-Terranova,Orsay,Pimkie. Co do H&M-to zależy.Mam dwa swetry i są bardzo dobrej jakości(chociaż kosztowały grubo ponad 100zł za jeden),nic się z nimi nie dzieje.Ale faktycznie niektóre ciuchy to zwykłe szmaty. Trzeba też mocno uważać w Carry. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 27.06.05, 13:19 Dla mnie osobiście ciuchy z Orsaya i Pimkie sa niezniszczalne:) Może wy swoje niewłaściwie traktujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 27.06.05, 13:24 dokladnie,orsay'a nic nie bierze:)a h&m to totalna szmaciarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.06.05, 13:57 A co nie jest szmaciarnią? Ja się chyba tego na tym forum nie dowiem, wszędzie tylko krytyka, a jak cos już się komuś podoba to kosztuje np 330dol. (za sukienkę). Czy Wy troszke nie przesadzacie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 27.06.05, 13:25 Terranova- naprawde dno. Rzeczy albo sie spieraja, albo rozciagaja. Kupilam dzinsy, zamek poszedl w jeden dzien! Poza tym rwaly sie az milo w miejscach, ktore byly specjalnie przedarte. Ogolnie do wyrzucenia. Orsay- kupilam tam dotad jedna rzecz i to calkiem niedawno. Dzinsowe rybaczki. Jak na razie nawet sie milo rozczarowalam. Zreszta zara tez robi smieciuchy i ma czasami obrzydliwe wykonczenie. Kupuje po duzym namysle i obejrzeniu ciucha od gory do dolu, bo w kazdej marce zdarzaja sie wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:22 typy: terranova, nitki, krzywe przeszycia, rozwlekajace sie materiały. Orsay- choc nie wszstko.Koszulke w swietnym stanie mam juz 6 lat, ale płaszcz jesienny w zeszłym roku kupiony0tragedia, poprute, swiecące, zmechacone, normalnie szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.chello.pl 27.06.05, 17:43 Orsay. Z Reserved jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:23 zgadzam się! po praniu moja kurteczka i spodnie tally weijl zmniejszyły się o jeden rozmiar :| tragedia; żakiecik strasznie się zaciąga i po pierwszym dniu poodpadały guziki, spodnie tweedowe- rozlazły się na szwie :/ a szkoda bo ciuszki mają czasem śliczne ale słabe jakościowo :( zaznaczę, że o swoje ciuszki naprawdę bardzo dbam prawie wszystko staram się prać w rękach lub w 30 stopniach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la bela Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:32 terranova- teraz juz nawet tam nie wchodze h&M - wchodze ale raczej nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 28.06.05, 09:12 h&m- do tej pory kupiłam tam tylko kilka koszulek które po pierwszym praniu się rozciągnęły (praniu ręcznym) z orsaya mam gruby golf, trzyma się wyśmienicie, z rzeczami z reserved to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klio ja jakos nie narzekam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:42 ale to przez to ,ze mam wrecz obsesje na punkcie delikatnego obchodzenia sie ze swoimi rzeczami,piore albo recznie(swetry i ubrania z delikatnych tkanin)lub w bardzo niskich temperaturach...nie mowie juz o tym ze gdybym miała komus zaufac w tej kwestii to chybabym zwiariowała z niepokoju czy przypadkiem nie dzieje sie cos złego z moimi ciuszkami:)nie mowie juz o ilosci proszkow,płynow do płukania ,zmiekczania,prania wełny,tkanin kolorowych,białych,czarnych,sztucznych...istna porażająca kolekcja wprawia w osłupienie kazdego kto ma szczescie ja zobaczyc..:) hmmm kazde wariactwo ma swoje dobre i złę strony...przynajmniej moje rzeczy czasem po kilku latach uzytkowania wygladaja naprawde na nowe!!!.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 10:21 rylko - mam uraz do tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.autocom.pl 28.06.05, 10:30 Rylko? Jka dla mnie te buyt są nie do zdarcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.crowley.pl 28.06.05, 14:41 top secret - ostatnio zakupione biały rybaczki p opierwszym dniu wyglądały jak szmata Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 28.06.05, 17:35 Reserved, moj brat chodzil w sztruksach pare tygodni i mu sie poprzecieraly, podobnie swetr, z ktorego po kilku praniach zrobila sie szmata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ IP: *.astral.lodz.pl 28.06.05, 17:41 Koszulki z dlugim rekawem Only wszystkie po pierwszym praniu w pralce, skrocily sie o ok. 5 cm i na rekawkach i na dole. Ni polecam tez Butiku, w ktorym kupilam dopasowana koszulke z krotkim rekawem i po pierwszym praniu zrobila sie szeroka i krotka :( Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: NAJGORSZA JAKOŚĆ 28.06.05, 19:13 Off the lip - bluzka z brokatem po wypraniu została bluzką bez brokatu i ohydnymi plamami po kleju :( Na szczęście to nie była moja bluzka :) Bielizna Trend Station - niektóre modele są bardzo dobre a inne bardzo kiepskie. Trzeba trafić :( Kilka lat temu naprawdę kiepskie były swetry z Trolla. Teraz jakość się znacznie poprawiła :) Dawno nie kupiłam nic w Orsay'u. Niektóre ciuchy stamtąd wyglądają jakościowo jak z ruskiego bazarku :( Odpowiedz Link Zgłoś