krowa_w_kropki Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 16:22 Kawę, papierosy i piwo. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
marie4 Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 16:38 zastanawiam się,czy tu same takie święte idealne babeczki siedzą, czy może macie nałogi ;-)) ja też się przyznam : kawa (bez cukru), piwo, czasem joint Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 16:25 wajsroje czerwone, mocną czarną kawę bez cukru, piwo, wino, wódkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoraida Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:37 kawa, alkohol (w granicach rozsądku). Nienawidzę papierosów. Odpowiedz Link Zgłoś
marie4 Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 16:38 też nienawidze papierosów. Szkoda zdrowia, pieniędzy, i ten zapach, fuu Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 16:43 kawa,piwo, cukier w postaci arbuzów. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 16:44 kawa, papierosy, cygara, cygaretki, sheesha, alkohol - na szczescie wszystko to okazjonalnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 16:50 kawa i figofago. Alkoholi średnio, bardzij mniej niż średnio, za dużo alkoholików w otoczeniu. Papierosy fu, jointy i inne takie też fu. Wystarczą mi dwa uzależneinia do szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.bpl.vectranet.pl 04.07.05, 16:53 piwo, wino, wodka, szampan, czekolada i lody =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma225 Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:59 najwiekszym nalogiem sa papierosy:( a okazjonalnie to piwo wino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumire Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: 213.17.128.* 04.07.05, 17:07 Kawa, bo inaczej zasypiam rano. Alkohol. Szisza. Papierosów absolutnie nie. Marihuany również nie, bo po prostu nie lubię tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie4 Dokładnie,szisza jest super :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dokładnie,szisza jest super :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:56 a co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: 83.238.19.* 04.07.05, 17:22 piwo, piwo, piwo, piwo, piwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostytutka Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:37 alko, papierosy i kawa w ograniczonych ilosciach, jointy jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 17:44 Kawa, w dużych ilościach, ( bez cukru, ale z mlekiem ), piwo i słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 17:50 kawa,czekolada,bardziej "eleganckie" procentowe trunki-wino na przykład. Nie znoszę papierosów,nie lubię piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 18:03 zadnych kaw czy piw nie pijam, papierosow ani trawki nie lubie , ot co. moje nałogi to red bull i guma do żucia :) [z tych co się je badz pije] ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandoora Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:25 okazjonalnie alkohol :p , czasem lufka :p nie papierosom i kawie Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 18:41 kawa zielona herbata czerwone, wytrawne wino [tylko] nie pale NICZEGO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiedząca co to jest szisza?? IP: *.class145.petrotel.pl 04.07.05, 19:28 jwt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:30 ani kawa, ani papierosy, ani alkohol, ani joint. Może nudna jestem/ Ale tak wolę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaaa Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:40 prawie wszystkiego spróbowałam w życiu. Ale dobry alkohol bardzo lubię i dobre papieroski również.wszystko dla ludzi rozsądnych! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 20:18 - wodka & bimber(bo absolut to wodka a grappa to bimber), - wino a zwlaszcza czerwone, chociaz i dobrym bialym nie wzgardze, - piwo w najrozniejszych odmianach ale sa tez takie odmiany czyt gatunki ktore mi nie smakuje - koniaki od pewnuej granicy cenowej - szkockka nie kazda - likiery w malych ilosciach bo po wiekszej dozie glowa boli - drinki wyszukane, tez zazwyczaj w porywach jeden do dwu w krotkim odstepie czasu - kawa nie jest dla mnie uzywka, podobnie herbata wiec pijam w pelnej nieswidomosci grzechu - Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy cytrynowka + perrier 04.07.05, 20:27 oraz Justin special, nie wiem co on tam miesza, mowie "Justin, to co ostatnim razem" i Justin, udawszy ze sie zastanawial, wykonuje tego superdrinka nektar + ambrozja w jednym!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakie używki preferujecie? n/t 04.07.05, 20:29 Seks,herbatę i śnienie - do wypęku. Odpowiedz Link Zgłoś
pannajozefina wino czerwone 04.07.05, 22:11 biale tez, papierosy czasami za duzo, kawa tylko mocna i nieduzo..ojej ale mam malo uzywek... Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: wino czerwone 04.07.05, 22:34 Alkohole, espresso, Flying Saucers (takie cukierki zrobione z dwu oplatkow, wypelnione musujacym proszkiem), nauczyciele tanca (chociaz ci ostatni to raczej byla uzywka pre-monogamistyczna, bo teraz jestem grzeczna dziewczynka. Zreszta nieczesto sie zdarzaja wsrod nich hetero). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.fenix Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:34 - RedBull + wodka!!! - "od biedy" piwo ;) - wino - kawa, ale tylko z cynamomen i imbirem - jointy (2-3 razy w roku) - papierosy? bleeeee!!! - ewentualnie cygaro Odpowiedz Link Zgłoś
wellla kawa z.... :) 05.07.05, 02:20 ja tylko kawa z mlekiem i cukrem, to jest mój nałóg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Jakie używki preferujecie? n/t 05.07.05, 05:50 Ja jedynie nie mogę żyć bez herbaty. Tak z litra dziennie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: Jakie używki preferujecie? n/t 05.07.05, 10:59 -dobra wodka pod kazda postacia -likiery kokosowe, acz z umiarem:) -czerwone, polwytrawne wina -zielona herbata -kawa figowa Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Jakie używki preferujecie? n/t 05.07.05, 12:43 Długo by tu wymieniać ;-) ale: Różne gatunki browca ze wszystkich stron świata z wyjątkiem (I beg Your pardon, Zettrzy) amerykańskich sikaczy; różne gatunki win ze wszystkich stron świata z dużym naciskiem na Włochy i Chile (i tu jestem wdzięczna Amerykanom za kalifornijskie różowe); oryginalna szkocka, burbon i brandy (na prawdziwego koniaka mnie jeszcze nie stać); Likiery, nalewki i grappa w małych ilościach, w większych - wódka (czysta - żadnych drinków); Kawa (sama) w umiarkowanych ilościach - najlepiej włoskie caffe' lungo bądź espresso macchiato; Kawa alkoholowa w większych ilościach (po irlandzku, po kapitańsku, Coffe Royal, etc.); papierosy - od pięciu lat jestem szczęśliwą niepalącą (wcześniej tytoń i nie tylko przez lat dziewięć ;-P) Chilli, czosnek, pomidory do wszystkiego (czyli kuchnia śródziemnomorska), bo otwiera usta do wina ;-))) Ponadto fikumiku w czarnych skórach lub gotyckich kreacjach ale może być i bez ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.07.05, 12:57 TAK: kawa[tylko z mlekiem] piwo wino[zwlaszcza grzane] drinki-okazjonalnie,nie przepadam w ogole za wodka czasem blancik NIE: papierosy-bleeeeeee .jestem naprawde niezmiernie szczesliwa ze nie tkwie w szponach tego nalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczuplutka Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.bmly.cable.ntl.com 05.07.05, 14:34 woda niegazowana, guma mietowa(orbit zielona), zielona herbata, wareczka (koniecznie strong), wino (nie tanie), oliwki, owoce morza, jogurcik, sernik na zimno z truskawkami, orzeszki w czekoladzie, lody:), banany, PIZZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POzdrawiam PIZZO Maniakow:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Jakie używki preferujecie? n/t 05.07.05, 17:27 Tylko alkohol, ale bardzo umiarkowanie.Widok pijanej kobiety jest dla mnie obrzydliwy.. Ale bywalo, ze palilam (nie tylko papierosy) i eksperymentowalam z dragami.. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Jakie używki preferujecie? n/t 05.07.05, 17:32 A alkohole z naciskiem na wino (biale, rozowe, czerowane i babelkowe), szampana, koktaile, likiery... wiskacza od czasu do czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: Jakie używki preferujecie? n/t 05.07.05, 17:30 -wino -wódka -herbaaaaaaataa -piwo bardzo rzadko tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuZa Re: Jakie używki preferujecie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:46 Piwo, papieroski i marysię :D Odpowiedz Link Zgłoś