Gość: Lola IP: *.pl / *.elektrosat.pl 09.07.05, 10:55 Co sądzicie o tych trzech stylach "bycia sobą"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Punk/Hippie/Rasta 09.07.05, 11:47 Gość portalu: Lola napisał(a): > Co sądzicie o tych trzech stylach "bycia sobą"? W wersji oryginalnej,czy przetworzonej przez komercyjny rynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.broker.com.pl 09.07.05, 11:59 OK. Ja jestem punkohippierastamanka. Nie no, zartuje, jak najbardziej ok:) Sama kiedys chodzilam ubrana w stylu grubgehippie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.pl / *.elektrosat.pl 09.07.05, 13:42 O obecną(i 15 lat wstecz) zbuntowaną młodzież Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Punk/Hippie/Rasta 09.07.05, 15:38 Gość portalu: Lola napisał(a): > O obecną(i 15 lat wstecz) zbuntowaną młodzież heh, a mnie sie zdawalo ze te style, tak popularne w latach 70, wyekspirowaly jakies 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temptationnn Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.osk.enformatic.pl 09.07.05, 13:37 mam sentyment do stylu punk - do dzis mam bzika na punkcie trampek i lekko punkowych dodatkow. podobaja mi sie ubrania w stylu hippie, szczegolnie bluzki i bizuteria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.bpl.vectranet.pl 09.07.05, 14:09 rowniez mam sentyment do stylu punk =) glany jeszcze do dzis stoja w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.icpnet.pl 09.07.05, 14:15 jesli kobieta ubiera sie w stylu hippie, niekiedy calkiem mi sie to podoba, choc niestety do mnie ten styl w ogole nie pasuje. jesli chodzi o mezczyzn, kazdy subkulturowy styl pozbawia mezczyzne atrakcyjnosci w moich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mena Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:35 RASTA - lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.acn.waw.pl 09.07.05, 16:45 podobaja mi sie dready, dzwony, glany i niektore pieszczochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.4web.pl 09.07.05, 16:50 Zauwazyłam ostatnimi czasy na ulicach prawdziwe zatrzesienie ludzi z irokezami (nie kalsycznymi wysokimi, ale niższymi)oraz z innymi elementami punka. Chyba ten styl wraca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estimee Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:40 jestem hippie. do tej pory to bylo fajne - wygladalam inaczej niz wszyscy na ulicy, wyroznialam sie wsrod rozowych panienek, a ostatnio wchodze sobie do Orsaya i co widze? cala nowa kolekcja orsejowa taka wlasnie w stylu HIPPIE . ceny jak cholera. i .... rozowe trendi panny kupujace totalnie im niepasujace spodnice czy bluzeczki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kum-nye Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.icpnet.pl 10.07.05, 00:08 Korzystam z punkowych elementów czasami, również mam słabość do trampek i glanów...Chociaż myślę, że to można też podczepić pod grounge:) Czysty punkowy styl jest jednak nieco przerażający. Rasta jak najbardziej...Hippie już mi nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Punk/Hippie/Rasta 10.07.05, 08:36 Fatalne, niekobiece, nie dla mnie. Floirtowalam z hipisowskim stylem jako nastolatka, ale to był związek krótki i burzliwy. Nie byliśmy dla siebie stworzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
meren_re69 Reggae 10.07.05, 09:52 ja uwielbiam muzykę reggae co nie znaczy, że noszę dredy i zakładam mnóstwo brzęczących ozdóbek i ciuchy w kolorze reggae. Ubieram sie tak jak lubię. Nie należe do żadnej subkultury. Po prostu kocham reggae i tyle. Przy okazji - zapraszam wszystkich do Olesna na festiwal "nie zabijaj" - nie tylko reggae. P.S. closterkellera też uwielbiam a gotka nie jestem.. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnushka Re: Punk/Hippie/Rasta 10.07.05, 21:44 kazdy z wymienionych swiadczy o indywidualnosci... i dzieki temu, ze rozni sie od reszty, wnosi do swiata cos innego i kolorowego... osobiscie slucham punk rocka, popierdzielam jedynie w trampkach i glanach, ale nie uwazam sie za pankówe [przynajmniej nie wizulanie] poniewaz nie chce byc kolejna kopia przereklamowanej avril i innych tam pseldo "ostrych" dziewczynek... ja wole glany, siakies dziny [wielki pozitiv dla dzwonow!] no i cosik na gore... peszczochy, rzemyki, kolczyki... mile widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś