Gość: ACC IP: *.atman.pl / *.atman.pl 23.07.05, 19:11 Dziewczyny czy kupujecie bieliznę w inter. Wpadł mi w oko taki jeden sklep, ale nigdy nie kupowałam w ten sposób. Napiszcie coś a może coś polecicie? pozdr Alicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WIEWIÓR Re: bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:11 a jaki sklep?? Mam ładną zgrabną dziewczynkę, może jej kupię cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACC Re: bielizna IP: *.atman.pl / *.atman.pl 23.07.05, 21:57 ten sklep to www.e-intymna.pl Jeszcze nie kupowałam w inter. Jak kupisz to napisz czy są OK? Mają naprawdę ładną bieliznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: bielizna IP: *.osk.enformatic.pl 24.07.05, 17:36 kupiłam na tej stronce jeden komplet i jestem bardzo zadowolona - bałam się o rozmiar ale okazał się dobry. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaa Re: bielizna IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.05, 17:54 kupwałam kiedyś ze strony italianfashion. wszystko było ok. (pewnie zaraz dostane ,,obrywkę" ze to ,,staroświecka" bielizna i że w ogóle ,,be", ale akurat ja ją lubię bo jest wygodna i całkiem dobrej jakośći) Odpowiedz Link Zgłoś