maryyysia 25.07.05, 11:47 Mam problem z dobraniem butów, ponieważ nosze nietypowy, mały rozmiar- 34. Nie wiecie przypadkiem czy gdzieś w Warszawie albo Piotrkowie Trybunalskim ( okolice również)są obuwie w tak małych rozmiarach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulka295 Re: MAŁE BUTKI- PILNIE! 03.08.05, 20:57 małe rozmiary robi firma JNBLU, sama mam małą stope i kupuje właśnie w inblu, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gleism Re: MAŁE BUTKI- PILNIE! 12.08.05, 21:44 Podobno ryłko też robi mniejsze rozmiary, a jak nie to polecam sklepy z obuwiem dla dzieci, w moim przypadku się sprawdzają! Odpowiedz Link Zgłoś
dotus1 Re: MAŁE BUTKI- PILNIE! 14.08.05, 16:13 małe buty mozesz kupic w warszawie w Malibucie, to jest sklep dla liliputów, ale nie wiem na jakiej ulicy. tam podobno mozna kupic każde buty na kazdą stopę Odpowiedz Link Zgłoś
bellcia Re: MAŁE BUTKI- PILNIE! 14.08.05, 20:31 Ryłko robi małe rozmiary, napewno znajdziesz taki sklep w Warszawie :) niestety buty z Ryłki nie należą do najtańszych... Odpowiedz Link Zgłoś
maryyysia Re: MAŁE BUTKI- PILNIE! 22.08.05, 13:39 wielkie dzieki, o rylko wiedziałam, zazwyczaj tam kupuje, ale teraz jakiś mały wybór, a sandałów nigdzie nie mogłam dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
maryyysia Re: MAŁE BUTKI- PILNIE! 31.08.05, 13:11 ale dzieki wielkie za pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doremisol Re: MAŁE BUTKI- PILNIE! 05.09.05, 17:54 Na obcasie różne rozmiary można zamówić w sklepie: www.highheels.com.pl. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś