Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolczyki u kolesi

IP: 83.168.104.* 04.08.05, 22:22
    W którym miejscu? Mi się podobają w języku, brodzie i ..pępku... :P
    Obserwuj wątek
      • Gość: kaajaa kolczyki u kolesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:24
        no sympatyczne. moj chlopak ma kolczyka w jezyku. ja tez:)
        • Gość: pump_it_up Re: kolczyki u kolesi IP: *.broker.com.pl 04.08.05, 22:31
          Kreca mnie w jezyku;) a podobaja sie w brodzie, w brwi, w wardze, w
          brodawce... :P
          • Gość: . Re: kolczyki u kolesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 10:02
            A chłoptaś bez języka też cię będzie kręcił?

"U dwudziestoośmioletniej kobiety po przekłuciu sztyftem języka doszło do
            takiego obrzęku tego narządu, że chirurdzy szpitala University College London
            musieli usunąć cały język - informuje "British Dental Journal". Lekarze
            szpitala Yale University w New Haven wykryli u dwudziestodwuletniej mieszkanki
            Connecticut ropień mózgu, którego powodem również było przekłucie języka.
            Występujące w jamie ustnej tzw. paciorkowce zieleniejące (Streptoccocus
            viridans) przedostały się do krwiobiegu i wywołały zakażenie mózgu. Amerykanka
            odzyskała zdrowie po trepanacji czaszki i sześciu tygodniach intensywnego
            leczenia antybiotykami."

www.wprost.pl/ar/?O=47774
      • b_bb Re: kolczyki u kolesi 04.08.05, 22:31
        Mnie się najbardziej podobają w pudełeczku, kupione dla mnie.
        • lady Re: kolczyki u kolesi 05.08.05, 07:24
          To też moje ulubione. :-)
      • Gość: Martika Re: kolczyki u kolesi IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.08.05, 16:28
        W brwi.....mniammmmmm:))))))
        • lisowa2 Re: kolczyki u kolesi 05.08.05, 17:21

zdecydowanie brew!!!!!!!!!!!
      • Gość: kacha Re: kolczyki u kolesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:24
        Moim ideałem jest koleś, któremu chirurg plastyk wymodelował takie różki nad
        brwiami.
        Ale jeszcze bardziej podobałby mi się człowiek-kot gdyby nie to, że utył.
        Takiego grubego faceta to bym nie chciała.
      • sumire Re: kolczyki u kolesi 05.08.05, 17:26
        Mam kumpla, który ma kolczyki w brwi i w podbródku. Nieustannie się nimi bawi,
        a obserwatorów szlag trafia.
        Raz jeden miałam zakolczykowanego faceta. Nie jestem zwolenniczką.
        • frrancuzeczka Re: kolczyki u kolesi 05.08.05, 19:40
          w zadnym miejscu. nie podoba mi sie to wcale, podobnie jak tatuaz.
      • Gość: nadinka Re: kolczyki u kolesi IP: *.bpl.vectranet.pl 05.08.05, 20:04
        "republike kolesi" to chyba Walesa chcial rozbic ;D
        wiem, czepiam sie, ale paskudne okreslenie ;)
        a kolczyki uwielbiam, zwlaszcza w brwiach
      • jazza.nova Re: kolczyki u kolesi 05.08.05, 20:29
        bardzo mi sie podoba kolczyk w dolnej wardze, jezeli mezczyzna ma ladne
        zmyslowe usta, fajne sa tez kolczyki w brwiach, ale takie malenkie, prawie nie
        widoczne, a jednak....
        • Gość: . Re: kolczyki u kolesi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:57
          Dziewczyno, bój się Boga!
          Wydajemy majątek i poświęcamy mnóstwo czasu na utrzymanie zębów w możliwie
          najlepszym stanie, a z drugiej strony tak kretyńskie i ryzykowne zabiegi mają
          być cool???!!!

- Noszenie kolczyków w wargach czy języku może wywołać podrażnienia przyzębia i
          odsłonięcie szyjek zębowych - ostrzega dr Jacek Wieczorek z kliniki
          stomatologicznej Eurodental. Może również osłabić stabilność zębów i podrażnić
          błonę śluzową jamy ustnej. Powoduje to leukoplakię, przedrakowe rogowacenie
          nabłonka śluzówki, które nie leczone przekształca się niekiedy w nowotwór. U 35
          proc. osób po przekłuciu języka, policzków lub warg cofa się linia dziąseł, co
          przyspiesza utratę zębów - alarmują dziennikarze w lipcowym wydaniu "Journal of
          the American Dental Association".
          Deformacje dziąseł powstają zwykle po dwóch, czterech latach noszenia w jamie
          ustnej sztyftów i kolczyków, ale mogą się pojawić już kilka miesięcy po zabiegu
          (szczególnie u palaczy). - Coraz częściej trafiają do mnie pacjenci z tego
          rodzaju dolegliwościami - powiedział "Wprost" prof. Sasha Jovanovic, chirurg
          szczękowy z University of California w Los Angeles. Prawie u połowy osób
          mających kolczyki w jamie ustnej zostają nadkruszone zęby. Inne konsekwencje
          noszenia takich ozdób to obrzęki i kłopoty z żuciem, połykaniem i mówieniem, a
          także nadmierne wydzielanie śliny i uczulenie na metale (głównie nikiel).

www.wprost.pl/ar/?O=47774
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka