Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ TO!

IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:01
    koszmar nr.1 na świecie-co za tupet pokazywac ludziom TAKĄ fote (gorsza nawet
    od wiewióreczki)
    !!!!!
    szokkkk~~~
    princessa121.sympatia.onet.pl/
    Obserwuj wątek
      • Gość: arra Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:04
        No co chcesz - typowa tipsiara tylko ciut przymulona;)))
        • miska_malcova Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:05
          Bożesz, ona ma 21 lat? To ja wygladam jak jej córka
          • Gość: niutka Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:24
            A co powiesz o tej dziewczynie?
            kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53660,2853029.html?x=4
            Ona też wygląda raczej na 32 niż na 22 lata, o których informuje opis pod
            zdjęciem.
            Przynajmniej na tym zdjęciu.
            • Gość: Klara Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.4web.pl 10.08.05, 21:47
              Ja o tej mam do powiedzenia tyle:
              Ma twarz dziecka i trzeba duzo złej woli, zeby widzieć na niej 32 lata:P
              • Gość: niutka Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:04
                A ja widzę przysuszoną starą malutką i pomimo mobilizacji dobrej woli nie mogę
                jakoś siebie przekonać, że to jednak ktoś inny.
            • Gość: gabi Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 02:33
              Eee...Myślę, że ma te 22 lata.
      • Gość: okidoki Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:07
        i od razu moze-co byscie takiej dziewczynie zaproponowały, by polepszyc jej
        wygląd? ZABAWA W STYLISTKE:
        *JA bym jej poleciła ubrania conajmniej numer wieksze
        *nie eksponowanie dekoldu
        *zakrywanie udziochów-lub ewentualnie nauke siadania
        *wyrównanie opalenizny na twarzy
        *usmiech-bo ta mina a la-"kurcze jaka sexy jestem" jest smieszna
        przeczytalam tez opis tej dziewczyny-nieżle!ona sie uważa za super extra
        kobitke ...
      • zettrzy Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:14
        zazdrosnice, ona jest "z pazórkami", wy co najwyzej mozecie miec pazurki
        • Gość: okidoki Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:16
          :)))))
          takkkk .... rozgryzłaś nas ... kurcze:P
          • vanillaice Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:21
            Z solarium chyba troszkę przesadziła. Brzydka nie jest, ale przydała by się
            niewielka korekta. Przede wszystkim - miejszy dekolt i dłuższa kiecka.
            • cezar8 Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:30
              Moim zdaniem dziewczyna fajna ma twarz. Opalenizna wyglada naturalnie ( czyt.
              nie solarium ) Piersi ma bardzo ladne. Jej ideal mezczyzny mi nie podchodzi no
              i ten opis: "musi byc (inteligentny)" napisano w nawiasie
              • Gość: hmmm Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:50
                tak z rączka na sercu- naprawde sądzisz,że ma ładna
                twarz??????????????????????????????????????????????????????
                • cezar8 Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 23:10
                  po dluzszym wpatrywaniu sie stwierdzam, ze: kobitka ta ma male oczy i brzydki
                  nosek. Generalnie na pierwszy "rzut oka" wyglada ok.
        • Gość: eliza Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.rene.com.pl 10.08.05, 23:20
          jestem w szoku. "pazórki, nudziaz, nieoklamujmy sie" ta dziewczyna to
          analfabetka.
      • Gość: wielkie mecyje Spokojnie, bez przesady. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:34
        Wygląda trochę jak profesjonalistka, to fakt.

Ale właśnie tak wyglądają kobiety dresiarzy. Czy takie, które chciałyby być
        kobietami dresiarzy.
        A ona akurat zastrzega w opisie, że lubi zbudowanych.

I trzeba jej przyznać, że dysponuje atrybutami odpowiednimi do wzbudzenia
        zainteresowania młodego mężczyzny z lampasami.

Osobiście uważam, że "księżniczka" jest bardzo stylowa. Oczywiście w tamtym,
        swoistym "stylu".
        I prawdopodobnie tak chce być. Symptomatyczna.
      • Gość: zuzu fest dziewucha, ot co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:09
        faceci takie lubią. Nie każdy jest wysublimowanym koneserem.
      • Gość: Ania MIAŁ :):):) IP: *.chello.pl 10.08.05, 22:47
        no co wy dziouchy chcecie
        taki sie do niej ladny pan odezwal
        zbylonik.sympatia.onet.pl/?
        soutan.sympatia.onet.pl/?
        jejmo.sympatia.onet.pl/?
        DZIZAS !!!!!!!!!
        avm26.sympatia.onet.pl/?
        ten tutaj to nawet na yntelekt sie sili
        "(PS. UWAGA, duzo we mnie ironii, inteligencji i cynizmu,
        nie do zniesienia dla osobników
        z małą ilością aktywnych szarych komórek"
        martinezz.sympatia.onet.pl/

u lalala
        pawel22222.sympatia.onet.pl
        oj, te eleganckie czerstwe chopaki
        wildsweettiger79.sympatia.onet.pl/?

• Gość: . Re: MIAŁ :):):) IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 23:04
          a jeden z nich napisał-lubie gdy inteligencja idzie w parze z uroda i podał
          tego linka-dzoanna20.sympatia.onet.pl/ :)
          fajnie:P
        • Gość: wielkie mecyje Re: MIAŁ :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:12
          Najbardziej stylowy jest ten pierwszy:
          zbylonik.sympatia.onet.pl/
          Absztyfikant kompletny - wśród atrybutów jest nawet dziesięcioletnia beemwica.

Za to koleś z dziarą na ramieniu:
          avm26.sympatia.onet.pl/
          jest prawdziwie bezpruderyjny i dżezi - pomimo tego, że szuka m.in. 'kobiet,
          przygoód, seksu', dzieli się podobiznami wymarzonej swej partnerki:
          dzoanna20.sympatia.onet.pl
          u której (cyt.) "inteligencja idzie w parze z urodą".

I o to chodzi, żeby się ludzie rozumieli, nie?
          • cezar8 Re: MIAŁ :):):) 10.08.05, 23:20
            fajna sobie zrobili reklame. Dziewcze przewrotnie napisalo; cytuje: " NIE
            ZDRADZAC SWOJEJ UKOCHANEJ DZIEWCZYNY" Wyglada na to, ze jednak zdradza
        • Gość: Anulka_'86 Re: MIAŁ :):):) IP: *.178-110.szeptel.net.pl 11.08.05, 00:15
          hmmm....dziwne-ten Soutan ma 19 lat i wyższe wykształcenie...-znaczy
          się:"cudowne dziecko"!
          • cezar8 Gratuluje dobrego oka! :-) n/t 11.08.05, 00:28
        • alyy Re: MIAŁ :):):) 11.08.05, 14:50

A ten czemu jest zawsze tak samo WYGIETY? To ma byc poza nonszalancka czy jak???? :/
      • very_famous Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 22:54

Tutaj mamy doskonały przykład BRAKU GUSTU...
        • Gość: leeloo Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.chello.pl 10.08.05, 23:47
          a może ktoś jej brzydki dowcip zrobił i zamieścił to zdjęcie bez jej wiedzy i
          zgody???:))) tak staram sobie wytłumaczyć to co zobaczyłam
      • klarak Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 23:55
        eee, co chceice, majty prawie widac. dobrze jest.
        • sigrun Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 11.08.05, 08:24
          A co to znaczy "wykształcenie wyższe niepełne"? Znaczy "nie zdałem, bo nie
          umiałem, chociaż chciałem, ale speniałem"?
          Podabają mi się zdjęcia wypomadowanych, wyginających się lasek na łóżku z cyklu:
          "Zapraszam na bzykanko!" Przynajmniej wiadomo o co im naprawdę chodzi.
          A propos, ta pierwsza, tytułowa lala do wzięcia, 21 lat to może ma ale na jedną
          nogę ;-)
      • phenik_s Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 11.08.05, 09:43
        Ta Pani ma coś z oczami - małe wąskie podkrążone, prawie nie widoczne. Solarka
        aż spływa z niej i te kolczyki, mglisty wzrok. Na moj gust ma średnio
        przeciętna uroda. Ciuchy - kwestia gustu 30 latka w stroju 19. Nie wygląda na
        swój wiek. Kolesie ktorzy sie do niej odezwali pewnie chcą ja pyknąć. Moje
        zdanie.
        • Gość: Daria Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.eu.org 11.08.05, 11:34
          Oj,no co chcecie od Tygryska? :P
          Zazdroscicie jej pewnie,że ma solarium w domu ;)
          Ostra dziewczynka (sama o sobie mówi,że suka :? ) i do tego jak to koty mówi
          "miał"....bueeheheeh
      • Gość: zgaga SŁUCHAJCIE, JEST ZMIANA! LASKA ZMIENIŁA ZDJĘCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:37
        Już nie siedzi w ohydnej, ciemnej spelunie demonstrując jak rasowa
        profesjonalistka uda do samej d...
        Tym razem stoi "zalotnie" (też w pozie profesjonalistki, tyle, że tym razem pod
        latarnią) w przedpokoju wyłożonym "bułazerią".
        princessa121.sympatia.onet.pl/
        Ciekawe, dlaczego? Skąd ta zmiana?
      • Gość: Madzia Jakbys maial takie cycki :) tez bys chciala nimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:19
        cos reklamowac :) w tym przypadku siebie :)
        kazdy sie chwali tym co ma najcenniejszego :))))
        • sigrun Re: Jakbys maial takie cycki :) tez bys chciala n 11.08.05, 13:49
          No tak, trudno zrobić sobie trapanację czaszki i powiedzieć: Zobacz jaka jestem
          "mundra" :-))))
          Swoja drogą podoba mi się wymaganie co do faceta, że musi mieć jakiś cel w życiu
          i do niego dążyć. Tiaaa, najlepiej jak ten cel będzie czterystumetrową willą z
          ogrodem, basenem i garażem na pięć beemwic ;-))) Ale kafar marzeń chyba ma inny
          cel i bardziej niż do niego dążyć, wolałby w nim drążyć ;-PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka