Gość: okidoki IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:01 koszmar nr.1 na świecie-co za tupet pokazywac ludziom TAKĄ fote (gorsza nawet od wiewióreczki) !!!!! szokkkk~~~ princessa121.sympatia.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arra Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:04 No co chcesz - typowa tipsiara tylko ciut przymulona;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:05 Bożesz, ona ma 21 lat? To ja wygladam jak jej córka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutka Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:24 A co powiesz o tej dziewczynie? kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/5,53660,2853029.html?x=4 Ona też wygląda raczej na 32 niż na 22 lata, o których informuje opis pod zdjęciem. Przynajmniej na tym zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.4web.pl 10.08.05, 21:47 Ja o tej mam do powiedzenia tyle: Ma twarz dziecka i trzeba duzo złej woli, zeby widzieć na niej 32 lata:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutka Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:04 A ja widzę przysuszoną starą malutką i pomimo mobilizacji dobrej woli nie mogę jakoś siebie przekonać, że to jednak ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 02:33 Eee...Myślę, że ma te 22 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okidoki Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:07 i od razu moze-co byscie takiej dziewczynie zaproponowały, by polepszyc jej wygląd? ZABAWA W STYLISTKE: *JA bym jej poleciła ubrania conajmniej numer wieksze *nie eksponowanie dekoldu *zakrywanie udziochów-lub ewentualnie nauke siadania *wyrównanie opalenizny na twarzy *usmiech-bo ta mina a la-"kurcze jaka sexy jestem" jest smieszna przeczytalam tez opis tej dziewczyny-nieżle!ona sie uważa za super extra kobitke ... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:14 zazdrosnice, ona jest "z pazórkami", wy co najwyzej mozecie miec pazurki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okidoki Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:16 :))))) takkkk .... rozgryzłaś nas ... kurcze:P Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:21 Z solarium chyba troszkę przesadziła. Brzydka nie jest, ale przydała by się niewielka korekta. Przede wszystkim - miejszy dekolt i dłuższa kiecka. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 21:30 Moim zdaniem dziewczyna fajna ma twarz. Opalenizna wyglada naturalnie ( czyt. nie solarium ) Piersi ma bardzo ladne. Jej ideal mezczyzny mi nie podchodzi no i ten opis: "musi byc (inteligentny)" napisano w nawiasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 21:50 tak z rączka na sercu- naprawde sądzisz,że ma ładna twarz?????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 23:10 po dluzszym wpatrywaniu sie stwierdzam, ze: kobitka ta ma male oczy i brzydki nosek. Generalnie na pierwszy "rzut oka" wyglada ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.rene.com.pl 10.08.05, 23:20 jestem w szoku. "pazórki, nudziaz, nieoklamujmy sie" ta dziewczyna to analfabetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkie mecyje Spokojnie, bez przesady. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:34 Wygląda trochę jak profesjonalistka, to fakt. Ale właśnie tak wyglądają kobiety dresiarzy. Czy takie, które chciałyby być kobietami dresiarzy. A ona akurat zastrzega w opisie, że lubi zbudowanych. I trzeba jej przyznać, że dysponuje atrybutami odpowiednimi do wzbudzenia zainteresowania młodego mężczyzny z lampasami. Osobiście uważam, że "księżniczka" jest bardzo stylowa. Oczywiście w tamtym, swoistym "stylu". I prawdopodobnie tak chce być. Symptomatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu fest dziewucha, ot co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 22:09 faceci takie lubią. Nie każdy jest wysublimowanym koneserem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania MIAŁ :):):) IP: *.chello.pl 10.08.05, 22:47 no co wy dziouchy chcecie taki sie do niej ladny pan odezwal zbylonik.sympatia.onet.pl/? soutan.sympatia.onet.pl/? jejmo.sympatia.onet.pl/? DZIZAS !!!!!!!!! avm26.sympatia.onet.pl/? ten tutaj to nawet na yntelekt sie sili "(PS. UWAGA, duzo we mnie ironii, inteligencji i cynizmu, nie do zniesienia dla osobników z małą ilością aktywnych szarych komórek" martinezz.sympatia.onet.pl/ u lalala pawel22222.sympatia.onet.pl oj, te eleganckie czerstwe chopaki wildsweettiger79.sympatia.onet.pl/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: MIAŁ :):):) IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 23:04 a jeden z nich napisał-lubie gdy inteligencja idzie w parze z uroda i podał tego linka-dzoanna20.sympatia.onet.pl/ :) fajnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkie mecyje Re: MIAŁ :):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 23:12 Najbardziej stylowy jest ten pierwszy: zbylonik.sympatia.onet.pl/ Absztyfikant kompletny - wśród atrybutów jest nawet dziesięcioletnia beemwica. Za to koleś z dziarą na ramieniu: avm26.sympatia.onet.pl/ jest prawdziwie bezpruderyjny i dżezi - pomimo tego, że szuka m.in. 'kobiet, przygoód, seksu', dzieli się podobiznami wymarzonej swej partnerki: dzoanna20.sympatia.onet.pl u której (cyt.) "inteligencja idzie w parze z urodą". I o to chodzi, żeby się ludzie rozumieli, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: MIAŁ :):):) 10.08.05, 23:20 fajna sobie zrobili reklame. Dziewcze przewrotnie napisalo; cytuje: " NIE ZDRADZAC SWOJEJ UKOCHANEJ DZIEWCZYNY" Wyglada na to, ze jednak zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka_'86 Re: MIAŁ :):):) IP: *.178-110.szeptel.net.pl 11.08.05, 00:15 hmmm....dziwne-ten Soutan ma 19 lat i wyższe wykształcenie...-znaczy się:"cudowne dziecko"! Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: MIAŁ :):):) 11.08.05, 14:50 A ten czemu jest zawsze tak samo WYGIETY? To ma byc poza nonszalancka czy jak???? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 22:54 Tutaj mamy doskonały przykład BRAKU GUSTU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.chello.pl 10.08.05, 23:47 a może ktoś jej brzydki dowcip zrobił i zamieścił to zdjęcie bez jej wiedzy i zgody???:))) tak staram sobie wytłumaczyć to co zobaczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 10.08.05, 23:55 eee, co chceice, majty prawie widac. dobrze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 11.08.05, 08:24 A co to znaczy "wykształcenie wyższe niepełne"? Znaczy "nie zdałem, bo nie umiałem, chociaż chciałem, ale speniałem"? Podabają mi się zdjęcia wypomadowanych, wyginających się lasek na łóżku z cyklu: "Zapraszam na bzykanko!" Przynajmniej wiadomo o co im naprawdę chodzi. A propos, ta pierwsza, tytułowa lala do wzięcia, 21 lat to może ma ale na jedną nogę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
phenik_s Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ 11.08.05, 09:43 Ta Pani ma coś z oczami - małe wąskie podkrążone, prawie nie widoczne. Solarka aż spływa z niej i te kolczyki, mglisty wzrok. Na moj gust ma średnio przeciętna uroda. Ciuchy - kwestia gustu 30 latka w stroju 19. Nie wygląda na swój wiek. Kolesie ktorzy sie do niej odezwali pewnie chcą ja pyknąć. Moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: uullallaaa -skrzesła spadłam ja ..cykl:ZOBACZ IP: *.eu.org 11.08.05, 11:34 Oj,no co chcecie od Tygryska? :P Zazdroscicie jej pewnie,że ma solarium w domu ;) Ostra dziewczynka (sama o sobie mówi,że suka :? ) i do tego jak to koty mówi "miał"....bueeheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga SŁUCHAJCIE, JEST ZMIANA! LASKA ZMIENIŁA ZDJĘCIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:37 Już nie siedzi w ohydnej, ciemnej spelunie demonstrując jak rasowa profesjonalistka uda do samej d... Tym razem stoi "zalotnie" (też w pozie profesjonalistki, tyle, że tym razem pod latarnią) w przedpokoju wyłożonym "bułazerią". princessa121.sympatia.onet.pl/ Ciekawe, dlaczego? Skąd ta zmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Jakbys maial takie cycki :) tez bys chciala nimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 13:19 cos reklamowac :) w tym przypadku siebie :) kazdy sie chwali tym co ma najcenniejszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Jakbys maial takie cycki :) tez bys chciala n 11.08.05, 13:49 No tak, trudno zrobić sobie trapanację czaszki i powiedzieć: Zobacz jaka jestem "mundra" :-)))) Swoja drogą podoba mi się wymaganie co do faceta, że musi mieć jakiś cel w życiu i do niego dążyć. Tiaaa, najlepiej jak ten cel będzie czterystumetrową willą z ogrodem, basenem i garażem na pięć beemwic ;-))) Ale kafar marzeń chyba ma inny cel i bardziej niż do niego dążyć, wolałby w nim drążyć ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś