mendosita 16.08.05, 17:47 Mam kilka ciuchów, które chetnie oddam komuś z Gliwic lub okolic. Na prośbę wysyłam zdjęcia na maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luka_ Re: oddam ciuchy za darmo 19.08.05, 12:01 To mozesz mi podeslac na luka_@gazeta.pl. A czemu nie wystawisz ich na Allegro? Ja tak robie ze swoimi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: oddam ciuchy za darmo 19.08.05, 12:13 ja tez chce rzesa20@gazeta.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flower Re: oddam ciuchy za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:58 ja tez flower15@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka do luki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:11 i kupują?? ja też chcę sprzedać kilka ciuchów ale nie wiem czy jest sens wystawiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Re: do luki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:12 a tak wogóle miło, że jest tu ktoś z gliwic :P Odpowiedz Link Zgłoś
luka_ Re: do luki 19.08.05, 15:25 Kupuja, a jakze! I to czasem ciuchy osiagaja niebotyczne ceny, bo akurat ktos szukal czegos takiego. Zdarzalo mi sie sprzedac jakas bluzke, ktora przelezala w szafie kilka lat za 50 zeta :-) Fakt, ze sprzedaje glownie markowe rzeczy i oczywiscie w bdb stanie. Ja juz wyprzedalam ze 2 polki w szafie i w sumie zarobilam chyba 500 zl, wiec same korzysci - mam miejsce i kase na kolejne zakupy ;-) Troszke niestety pracy to wymaga: fotki, opisanie dokladne wymiarow, wycieczki na poczte z paczkami... ale polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlen Re: do luki IP: 217.153.84.* 19.08.05, 22:46 moge tez prosic: madzia304@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka Re: do luki IP: *.gl.digi.pl 21.08.05, 20:12 no ja mam parę rzeczy, które kupiłam, a po powrocie do domu stwierdziłam, że jednak mi się nie podobają. Wiesz jak to bywa :P I teraz chcę je sprzedać, bo są naprawdę w dobrym stanie, założone ze 2 razy. Chyba też spróbuję sprzedać je na allegro. Luka czy mogłabyś mi dać kilka rad: jaką formę płatności najlepiej wybrać itp. Odpowiedz Link Zgłoś
luka_ Re: do luki 21.08.05, 20:42 Napisz do mnie na luka_@gazeta.pl. Odpowiadajac na Twoje pytanie - ja zawsze wybieram przedplate na konto - najtaniej i najwygodniej dla Sprzedajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
belinia Re: do luki 24.08.05, 14:31 luka napisałam do Ciebie :) Z góry dzięuję za odpowiedzi na moje pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
luka_ Re: oddam ciuchy za darmo 21.08.05, 09:59 Ciuchy ze swoich pojemnikow PCK sprzedaje na szmaty (byla o to afera kilka lat temu). A w domach dziecka (probowalam w kilku) patrza z wyzszoscia i odmawiaja, co zreszta jestem w stanie zrozumiec - nikt nie lubi "litosci". A ja mam problem, co robic z ciuchami, ktorych zal wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendosita Re: oddam ciuchy za darmo IP: *.gwardii.osi.pl 21.08.05, 19:33 Przepraszam najmocniej wszystkie panie, które odpowiedziały na mój post, ale przez kilka dni nie miałam dostępu do netu. Niestety moja oferta jest już nieaktualna, ogłaszałam się także na wizażu.pl i tam zgłosiła się do mnie osoba, która z powodu trudnej sytuacji finansowej przyjęła dokładnie wszystkie ciuchy (a było tego naprawdę sporo). Tak więc ja jestem zadowolona, bo naprawdę było mi szkoda wyrzucić te ubrania, a i osoba, która je przyjęła też się cieszy (przynajmniej taką mam nadzieję). Przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam wszystkie forumowiczki! Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: oddam ciuchy za darmo 21.08.05, 19:35 oby wiecej takich ludzi jak ty. pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendosita Re: oddam ciuchy za darmo IP: *.gwardii.osi.pl 21.08.05, 20:51 Dziękuję za miłe słowa :) Nie sądzę, żeby było to jakieś niecodzienne zachowanie, myślę, że wiele osób ma problem z nieużywanymi juz ciuchami, których nie chcą wywalać na śmietnik. Dlatego takie ogłoszenie w sieci może być dobrym rozwiązaniem. Pozdrawiam również! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuczkaf Re: oddam ciuchy za darmo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:33 A jaki rozmiar? fibian@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loo Re: oddam ciuchy za darmo IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.08.05, 14:54 in_somnia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś