Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

olivier janiak..........hmmmmmmm

IP: *.rzeszow.mm.pl 20.08.05, 16:58
    ciakawa jestem waszych komentarzy na temat tego pana:Dz gory dzieki:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: pump_it_up Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.broker.com.pl 20.08.05, 17:04
        Nie podoba mi sie, jest lalusiowaty, a poza tym wyglada staro. Za to sprawia
        wrazenie sympatycznego:)
        • Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:47
          Mam wrażenie, że nie jest sympatyczny. Wszak w tym środowisku obowiązuje sćisła
          zasada łańcucha pokarmowego.

Jest podkolorowanym brunetem, przysmażonym w solarium...Do tego jakby pokrytym
          parafiną albo lukrem :/

No i pierwszy zgrzyt to to jego imię i nazwisko...
          Zestaw plebejski...
          • Gość: Trinity Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.97.97-84.rev.gaoland.net 23.08.05, 20:44
            Jest niski, niestety. Z tego gatunku facetow, wiecie : gatunku niski duza glowa
            i dosyc krotkie nogi. I ta lalusiowata gebusia... Mi sie osobiscie nie podoba.
            Widzialam go chyba ze 2 razy na slynnej Burakowskiej 5 w Warszawie, raz byl z
            Karolina Malinowska, raz sam. Chyba wychodzili od Jagi Hupalo, albo moze ze
            studia fotograficznego Marka Straszewskiego ( oba sie tam mieszcza). Albo z Red
            Onion...
        • Gość: sta Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:37
          A co znaczy "staro wygląda"? Bo trzy dychy to mu chyba już pękły.
          • Gość: pump_it_up Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.broker.com.pl 22.08.05, 16:53
            No wlasnie... wyglada starzej niz na 30 lat. Ja bym mu dala z 35.
      • uka_m Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:08
        Czy on jest jeszcze z Malinowską?Zbyt wymuskany,nie lubię tego typu facetów.
        Humorystycznie,nie złośliwie to kojarzy mi się z E.Górniak,kiedy miała krótkie
        włosy.Czym on się zajmuje poza ,,bywaniem,,?
        • camille_gloomy_girl Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:15
          mi się nie podoba, szczerze mówiąc... jest w nim coś takiego co skłania mnie do
          przełączenia na inny program, kiedy on pojawia się na ekranie...
        • Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:50
          No co Ty!?!
          Pra-cu-je i stu-diu-je pra-wo! ;) He he!
      • Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:13
        Parafinowy.
      • kate-gun Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:21
        ja tam wole facetow "z jajami"
        • kate-gun Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:22
          no i nudny jest
      • Gość: nadinka Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.bpl.vectranet.pl 20.08.05, 17:24
        kijem bym go nie dotknela ;d
        • magdzia_p Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:51
          A mnie się podoba. A gdzie on to prawo studiuje?
          • Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:54
            A..tego nie pamiętam.

Sama jestem zaskoczona moją aktywnością w temacie Janiaka! :)
          • Gość: babunowa Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.uje.nat.hnet.pl 20.08.05, 18:49
            Gdzieś dzwoniło,ale nie wiadomo w którym kościele;)Wszystkie Panie
            prawdopodobnie biorą tą informację właśnie z wywiadu z Nin,którą przeczytały w
            piśmie kobiecym;)tak więc jednak zainteresowanie jest;)Ja również czytałam ten
            artykuł,a prawo to on skończył już studiować,a gdy to się odbywało,to na
            UW;)Krąży wiele anegdot o tym jaki jest szarmancki i uprzejmy względem ludzi i
            jestem w stanie w to uwierzyć.;)Światowy chłopak a przy tym uzależniony od
            majonezu Winiary ;)
      • Gość: kaka22 Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.chello.pl 20.08.05, 18:13
        Olivier to nie jest jego prawdziwe imię.Chyba ma Piotr na imie, ale nie jestem
        pewna
        • Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:20
          Och! To tym gorzej!

Gdzieś kiedyś słyszałam, że to imię przybrane, ale myślałam, że to plotka...

:(
          • Gość: babunowa Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.uje.nat.hnet.pl 20.08.05, 18:51
            Na Oliviera przechrzcili go, ze względu na południowy typ urody, znajomi i
            współpracownicy,gdy pracował w knajpie;>i tak już zostało;)
            • Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:00
              Ten "południowy typ urody" retuszowany jakiś :)

podobnie jak "mister Steczkowskiej"
        • Gość: aga Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.chello.pl 20.08.05, 21:26
          Olivier to jego prawdziwe imię. Tyle, że drugie.
      • Gość: Gina Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.08.05, 18:14
        W moim typie też niestety nie jest. Niepowiem buźki jak pasztet nie ma, ale...
        ja wolę facetów.
        • Gość: ola Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 19:03
          lalusiowaty. idealne rysy twarzy, oczka slicznie podkreslone maskarą i
          wyczesane brwi :)) tak mi sie kojarzy. Kompletnie nie mój typ.
          • annie_laurie_starr Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 21:51
            Nie moj typ - ja lubie takich jak Guy Pearce w "Memento".
            • Gość: aisha-medea a kto to jest? moze jakis link? bo ja nie znam n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:53
              • myszka_333 Re: a kto to jest? moze jakis link? bo ja nie zna 21.08.05, 11:05
                rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1129024&OS=57614
                i.wp.pl/a/f/pjpeg/8386/karolina_malindowska,_olivier_janiak.jpg
                • Gość: Maja do myszki333 IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.05, 14:35
                  Myszka333, tak z ciekawości, czy to Ty piszesz na AdoreVintage?
                  • myszka_333 Re: do myszki333 21.08.05, 14:39
                    tak
                    • Gość: Maja Re: do myszki333 IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.05, 14:48
                      Dziękuę :)
                      • aisha-medea Re: do myszki333 21.08.05, 15:08
                        dziekuje za linki. To juz przynajmniej wiem, ze mi sie nie podoba. Taki
                        lalusiowaty. Chociaz wolalabym nie oceniac po wygladzie, to moze byc przeciez
                        mily facet. Ale z wygladu - nie, nie i jeszcze raz nie.
      • stephanie_s Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 21.08.05, 17:58
        hmm..moje pierwsze skojarzenie kelner z knajpy dla gejów..z cąłym szacukiem dla
        homoseksualistów...kompletnie mi sie nie podoba,ale przeciez nie musi
        • stephanie_s Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 21.08.05, 18:01
          miało byc "całym" ,a nie"cąłym"oczywiście:)
          • Gość: Tig Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:43
            Ma na imię Piotr i pochodzi z Krotoszyna (tak jak ja), a gdybyście zobaczyły go
            na zdjęciach z ogólniaka to byście padły, taki był śmieszny...
      • Gość: sara Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:24
        kontynuję...
        • charade Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 22.08.05, 16:25
          Wygląda trochę jak portorykański alfons.
      • magdzie Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 22.08.05, 16:25
        taki jakis wymuskany, malo meski, za bardzo przylizany.
      • laura38 Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 22.08.05, 17:23
        nie cierpie tego typu facetow. kompletnie nie w moim typie. zgadzam sie ze to
        niemeski lalus
      • Gość: marta Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:27
        To jest właśnie typ faceta, którego nieznoszę. Jest moim zdaniem zbyt
        "wycackany". Sprawia wrażenie jakby spędzał pół dnia przed lusterkiem. Nie wiem
        czy wie o tym, ale jego spojrzenie nie zabija, choć bardzo stara się by tak
        było. Nie ma nic w sobie z prawdziwego mężczyzny.Świetnie ubiera się natomiast
        K.Wojewódzki.
      • Gość: maluch Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 21:11
        czyniąc zadość zapotrzebowaniu społecznemu, które ujawniło się na tym forum:
        prawo to on już studiował 7 lat temu :)
        na wydziale nikt go poważnie nie traktował - koleś latał w skórzanych spodniach
        i rozchełstanej koszuli i maxymalnie się "lansował" (chociaż tak wtedy nie
        nazywaliśmy takiego zjawiska :) częściej bywał w knajpach niż na wydziale - być
        może dlatego nadal studiuje
        trochę plotek - mówiło się, że wylansowała go Szapołowska, w której to sesji
        zdjęciowej wziął udział - dla jakiejś Vivy czy czegoś podobnego. Szapołowska na
        maksa podretuszowana i nieco zbyt porozbierana otoczona przyklejonymi do niej
        niemal tzw. "ładnymi chłopcami". ogólnie na krawędzi dobrego smaku, o ile nie
        kawałek dalej
        ale cóż, showbusines rządzi się swoimi prawami. w każdym razie w tej branży
        chłopak wypłynął
        osobiście - absolutnie nie mój typ, taka męska barbi, pod makijażem nic
        ale ma teraz chyba swoje 5 minut

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka