Gość: magdzia IP: *.rzeszow.mm.pl 20.08.05, 16:58 ciakawa jestem waszych komentarzy na temat tego pana:Dz gory dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pump_it_up Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.broker.com.pl 20.08.05, 17:04 Nie podoba mi sie, jest lalusiowaty, a poza tym wyglada staro. Za to sprawia wrazenie sympatycznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:47 Mam wrażenie, że nie jest sympatyczny. Wszak w tym środowisku obowiązuje sćisła zasada łańcucha pokarmowego. Jest podkolorowanym brunetem, przysmażonym w solarium...Do tego jakby pokrytym parafiną albo lukrem :/ No i pierwszy zgrzyt to to jego imię i nazwisko... Zestaw plebejski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.97.97-84.rev.gaoland.net 23.08.05, 20:44 Jest niski, niestety. Z tego gatunku facetow, wiecie : gatunku niski duza glowa i dosyc krotkie nogi. I ta lalusiowata gebusia... Mi sie osobiscie nie podoba. Widzialam go chyba ze 2 razy na slynnej Burakowskiej 5 w Warszawie, raz byl z Karolina Malinowska, raz sam. Chyba wychodzili od Jagi Hupalo, albo moze ze studia fotograficznego Marka Straszewskiego ( oba sie tam mieszcza). Albo z Red Onion... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sta Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:37 A co znaczy "staro wygląda"? Bo trzy dychy to mu chyba już pękły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.broker.com.pl 22.08.05, 16:53 No wlasnie... wyglada starzej niz na 30 lat. Ja bym mu dala z 35. Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:08 Czy on jest jeszcze z Malinowską?Zbyt wymuskany,nie lubię tego typu facetów. Humorystycznie,nie złośliwie to kojarzy mi się z E.Górniak,kiedy miała krótkie włosy.Czym on się zajmuje poza ,,bywaniem,,? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_gloomy_girl Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:15 mi się nie podoba, szczerze mówiąc... jest w nim coś takiego co skłania mnie do przełączenia na inny program, kiedy on pojawia się na ekranie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:50 No co Ty!?! Pra-cu-je i stu-diu-je pra-wo! ;) He he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:13 Parafinowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:21 ja tam wole facetow "z jajami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.bpl.vectranet.pl 20.08.05, 17:24 kijem bym go nie dotknela ;d Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia_p Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 17:51 A mnie się podoba. A gdzie on to prawo studiuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:54 A..tego nie pamiętam. Sama jestem zaskoczona moją aktywnością w temacie Janiaka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.uje.nat.hnet.pl 20.08.05, 18:49 Gdzieś dzwoniło,ale nie wiadomo w którym kościele;)Wszystkie Panie prawdopodobnie biorą tą informację właśnie z wywiadu z Nin,którą przeczytały w piśmie kobiecym;)tak więc jednak zainteresowanie jest;)Ja również czytałam ten artykuł,a prawo to on skończył już studiować,a gdy to się odbywało,to na UW;)Krąży wiele anegdot o tym jaki jest szarmancki i uprzejmy względem ludzi i jestem w stanie w to uwierzyć.;)Światowy chłopak a przy tym uzależniony od majonezu Winiary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka22 Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.chello.pl 20.08.05, 18:13 Olivier to nie jest jego prawdziwe imię.Chyba ma Piotr na imie, ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:20 Och! To tym gorzej! Gdzieś kiedyś słyszałam, że to imię przybrane, ale myślałam, że to plotka... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.uje.nat.hnet.pl 20.08.05, 18:51 Na Oliviera przechrzcili go, ze względu na południowy typ urody, znajomi i współpracownicy,gdy pracował w knajpie;>i tak już zostało;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:00 Ten "południowy typ urody" retuszowany jakiś :) podobnie jak "mister Steczkowskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.chello.pl 20.08.05, 21:26 Olivier to jego prawdziwe imię. Tyle, że drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.08.05, 18:14 W moim typie też niestety nie jest. Niepowiem buźki jak pasztet nie ma, ale... ja wolę facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.icpnet.pl 20.08.05, 19:03 lalusiowaty. idealne rysy twarzy, oczka slicznie podkreslone maskarą i wyczesane brwi :)) tak mi sie kojarzy. Kompletnie nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 20.08.05, 21:51 Nie moj typ - ja lubie takich jak Guy Pearce w "Memento". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisha-medea a kto to jest? moze jakis link? bo ja nie znam n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: a kto to jest? moze jakis link? bo ja nie zna 21.08.05, 11:05 rozmowy.onet.pl/artykul.html?ITEM=1129024&OS=57614 i.wp.pl/a/f/pjpeg/8386/karolina_malindowska,_olivier_janiak.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja do myszki333 IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.05, 14:35 Myszka333, tak z ciekawości, czy to Ty piszesz na AdoreVintage? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: do myszki333 IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.05, 14:48 Dziękuę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea Re: do myszki333 21.08.05, 15:08 dziekuje za linki. To juz przynajmniej wiem, ze mi sie nie podoba. Taki lalusiowaty. Chociaz wolalabym nie oceniac po wygladzie, to moze byc przeciez mily facet. Ale z wygladu - nie, nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 21.08.05, 17:58 hmm..moje pierwsze skojarzenie kelner z knajpy dla gejów..z cąłym szacukiem dla homoseksualistów...kompletnie mi sie nie podoba,ale przeciez nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 21.08.05, 18:01 miało byc "całym" ,a nie"cąłym"oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tig Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:43 Ma na imię Piotr i pochodzi z Krotoszyna (tak jak ja), a gdybyście zobaczyły go na zdjęciach z ogólniaka to byście padły, taki był śmieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 16:24 kontynuję... Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 22.08.05, 16:25 Wygląda trochę jak portorykański alfons. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 22.08.05, 16:25 taki jakis wymuskany, malo meski, za bardzo przylizany. Odpowiedz Link Zgłoś
laura38 Re: olivier janiak..........hmmmmmmm 22.08.05, 17:23 nie cierpie tego typu facetow. kompletnie nie w moim typie. zgadzam sie ze to niemeski lalus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 17:27 To jest właśnie typ faceta, którego nieznoszę. Jest moim zdaniem zbyt "wycackany". Sprawia wrażenie jakby spędzał pół dnia przed lusterkiem. Nie wiem czy wie o tym, ale jego spojrzenie nie zabija, choć bardzo stara się by tak było. Nie ma nic w sobie z prawdziwego mężczyzny.Świetnie ubiera się natomiast K.Wojewódzki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: olivier janiak..........hmmmmmmm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 21:11 czyniąc zadość zapotrzebowaniu społecznemu, które ujawniło się na tym forum: prawo to on już studiował 7 lat temu :) na wydziale nikt go poważnie nie traktował - koleś latał w skórzanych spodniach i rozchełstanej koszuli i maxymalnie się "lansował" (chociaż tak wtedy nie nazywaliśmy takiego zjawiska :) częściej bywał w knajpach niż na wydziale - być może dlatego nadal studiuje trochę plotek - mówiło się, że wylansowała go Szapołowska, w której to sesji zdjęciowej wziął udział - dla jakiejś Vivy czy czegoś podobnego. Szapołowska na maksa podretuszowana i nieco zbyt porozbierana otoczona przyklejonymi do niej niemal tzw. "ładnymi chłopcami". ogólnie na krawędzi dobrego smaku, o ile nie kawałek dalej ale cóż, showbusines rządzi się swoimi prawami. w każdym razie w tej branży chłopak wypłynął osobiście - absolutnie nie mój typ, taka męska barbi, pod makijażem nic ale ma teraz chyba swoje 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś