Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moda na kalosze!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:49
    wrocilam sobie wlasnie z szwecji, a tam ku mej wielkiej radosci w kazdym
    sklepie z butami mozna kupic kalosze, we najrozniejsze wzory,kwiatki,paski
    itd. no i na ulicach wiec mozna zobaczyc szwedki w kaloszach,nawet jesli nie
    pada... oprocz kaloszkow modne sa rowniez geterki troche przykrotkie i na to
    obowiazkowa spodnica i do tego mokasyny
    heh ciekawe czy polki niedlugo przezuca sie na kaloszki i geterki?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: moda na kalosze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:52
        Ja kalosze lubie, gdyz po pierwsze mam psa, i chodze z nim po łakach, więc sa
        przydatne. Do pracy mam niedaleko, niecałe 100 metrów od domu, i ide skrótem
        przez trawnik, więc kalosze na nogi i heja, a po pracy stuk-puk w pantofelkach
        czystych:-)
        I szukam sama takich gustownych, ładnych i szalonych kaloszy!Gdzies w polsce sa?
        Ktoś widział???Pomocy:-)))
      • myszka_333 Re: moda na kalosze!!! 23.08.05, 23:52
        Ja właśnie sobie zamówiłam kolorowe kalosze.Mam nadzieję że rodzina przywiezie
        mi parę.
        • Gość: Ania Re: moda na kalosze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:55
          A gdzie zamówiłaś?JA tez chce!!!!!!!!!!!!
          • myszka_333 Re: moda na kalosze!!! 23.08.05, 23:57
            Zamówiłam u rodziny która przebywa w Finlandii.Gdzie oni kupią (jeśli w ogóle
            kupią) nie wiem niestety.
      • Gość: kaloszka Re: moda na kalosze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:05
        w jackpocie kiedys byly... ale to bylo bardzo dawno temu

a jak nie to pozostaje tylko wsiasc na prom i pojechac do szwecji tam kaloszy w
        brod hehe
        • Gość: mrowka Re: moda na kalosze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 00:09
          Widzialam kalosze recznie malowane w nowo otwartym sklepie w Arkadii, obok CCC,
          chyba thet&this czy jakos tak...nawet fajnie wygladaly
      • Gość: agnieszka mieszkam w szwecji IP: *.bredband.comhem.se 24.08.05, 06:48
        kolorowe kalosze w szwecji sa piekne, szczegolnie te w kwiatuszki :-)
        jak otworze sklep to bede je sprzedawac, myslicie ze sie przyjma ???
        zobacz link
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=28075320
      • Gość: malgorzata Re: moda na kalosze!!! IP: *.chello.pl 24.08.05, 08:29
        hej dziewczyny,ja posiadam fajne kolorowe kalosze:)a kupilam je juz w zeszlym
        roku w szczecinie,i byl duzy wybor:)pozrawiam
      • Gość: sumire Re: moda na kalosze!!! IP: 213.17.128.* 24.08.05, 09:13
        W UK też w tym latają od roku - na deszcz to ja rozumiem, ale nie wkładałabym
        ot tak sobie. Niekoniecznie zgrabnie się w tym wygląda.
      • jaleo Re: moda na kalosze!!! 24.08.05, 10:22
        Takie kolorowe kalosze we wzorki byly tez modne w UK jakies kilka lat temu.
        Wyznacznikiem mody kaloszowej jest zwykle to, co nosza na nogach gwiazdki na
        festiwalu Glastonbury (tam co roku bloto, wiec wszyscy w kaloszach). Teraz jest
        moda na tradycyjne ciemnozielone z klamerkami z boku marki Hunter, od kiedy
        Kate Moss i pare innych fashionistas sie w takich pokazaly.
      • casjopeja1 Re: moda na kalosze!!! 24.08.05, 15:14
        A czy gdziekolwiek produkująkalosze na obcasie , może być niewysoko np 5 cm, na
        deszczowe dni były by jak znalazł.
        • babunowa Re: moda na kalosze!!! 24.08.05, 16:36
          u nas moim zdaniem się to nie przyjmie,podobnie jak kozaki w lato i czapy z lisa
          wiosną.
          • Gość: esa Re: moda na kalosze!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:39
            uwielbiam wszelkie wysokie buty , kozaczki, kalosze, oficerki :)
            fajnie ze jest taka moda
            kaloszki i getry hmm szwedki wiedza co mile...
            • Gość: fiołek Re: moda na kalosze!!! IP: 80.51.240.* 25.08.05, 10:48
              A ja się mogę pochwalić ,że nareszcie kupiłam wymarzone kaloszki. Chodzilam i
              czekalam na nie prawie pół roku. Kupiłam z outletu firmy Noa Noa śliczne w
              kolorze morsko-niebieskim w kropeczki, są cudne!!! Polecam mają naprawde ładne
              kalosze w różnych kolorach niestety z rozmiarem 36 jest kłopot ale jeśli ktoś
              ma wiekszą stopę to chulaj dusza!
      • bonzee Re: moda na kalosze!!! 25.08.05, 10:41
        No to zazdroszcze, bo w Londynie kupienie fajnych kaloszy jest bardzo ciezka
        sprawa. A pada owszem!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka