Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zwroty w New Yorkerze - można ?

30.08.05, 19:25
    Jak ja nie lubie dostawać prezentów ubraniowych...
    Właśnie dostałam żakiet, który nie jest w moim stylu i w ogóle w nim...nie
    wyglądam ;]
    Przyjmuja zwroty ?
    Obserwuj wątek
      • fanka_grzeskow_czekoladowych uppp ;))) 30.08.05, 20:21

• calineczka1 Re: uppp ;))) 30.08.05, 20:52
          Niestety nie przyjmują. Przy kasie jest kartka z taką informacją.
          • inecita Re: uppp ;))) 30.08.05, 21:09
            mi się ZAWSZE udawałp ,nawet w zeszłym tygodniu
            zwykle dobrze jest zaczac od tego ze pani sprzedawczyni powiedziała ci ze jak
            rozmiar bedzie zly to bedzie mozna wymienic na cos innego
            potem dostajesz formularz do podpisania dajesz paragon i juz
            • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: uppp ;))) 30.08.05, 21:13
              a do ilu dni mozna zwrocic ? :)
              • inecita Re: uppp ;))) 31.08.05, 10:04
                ostatnio zwracałam chyba po 3 tygodniach, nie wiem nawet czy ta pani patrzyla
                na datę. Z resztą kilka razy naprawdę powiedziała mi, że jak będę chciała
                wymienić na inny rozmiar to nie ma problemu, a jak przyszłam innego rozmiaru
                nie było więc mogłam zamienić na towar w tej samej cenie lub droższy i chyba tu
                lezy zasada sklepu: bo jak ci się nie podoba nic w tej samej cenie zwykle
                decydujesz sie dopłacić.
                Do osoby poniżej: w dobie powszechnej manipulacji prowadzonej w celu zwabienia
                konsumenta nie czuję, żebym kogokolwiek skrzywdziła, tym bardziej, że ta sieć
                akurat zarabia na mnie bardzo bardzo duzo poniewaz jestem stałą klientką, a tak
                jak napisałam:w przypadku ostaniego zwrotu za małej koszulki za 20 zł zarobili
                na mnie ostatecznie 120 zł. A skoro sprzedawczyni mówi coś RAZ oznacza to chyba
                jest to stała zasada sklepu. Więc nie przesadzaj z tymi wyzwiskami.
                • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: uppp ;))) 31.08.05, 13:02
                  no tak, jesli chodzi o wymaine towaru na inny, to nie ma problemu
                  a jesli nic mi sie nie spodoba, to oddaja pieniadze ? :)
                  • inecita Re: uppp ;))) 31.08.05, 18:40
                    no widzisz, z tym to już chyba jest trochę gorzej, raz mi sie zdarzyło oddać
                    bez żadnego problemu, ale zwykle muszę wymienic, nie wiem od czego to zalezy
                    obawiam się ze od widzimisię ekspedientki
            • monika845 Re: uppp ;))) 30.08.05, 21:55
              a jak pani sprzedawczyni nie powiedzila a ty sobie to wymyslilas to jak ty sie
              z tym czyjesz .przeciez jestes zwykla oszustka.osoba pracujaca w sklepepie zna
              jasno zasady gry"takze w wie co mowi.,pozdrawiam
      • inecita Re: Zwroty w New Yorkerze - można ? 30.08.05, 21:07
        praktycznie zawsze udawało mi sie zamienic na inny towar nawet w innym sklepie
        NY niz ten w którym był kupiony towar
        czasem mozna tez dostac zwrot kasy ale rzadko
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka