Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

>>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<<

18.09.05, 13:52
    spodnica szara ,bez wzorkow waska ,ladnie opina tylek,siega mi przed kolana,ma
    rozciecie z tylu ,do tego bialy sweterek z dugimi rekawami obcisly i z duzym
    dekoltem.Spodnica ma szlufki ,dlatego mam srebrny,gruby,pleciony pasek z dosyc
    duza klamra.Do tego samonosne ponczochy w kolorze opalonym i jak bede
    wychodzic to zaloze jasnorozowa kurteczke z kolnierzem z krolika ,buty z
    czubami na koturnie
    jak wy to oceniacie?
    Obserwuj wątek
      • martika19873 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 14:34
        Fajnie bedziesz wygladac:) Tak orygninalnie. Boze zeby mi sie tak chcialo od
        czasu do czasu ubrac inaczej:P
        • nero_19 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 14:36
          mi ubranie sie i wszystkie zabiegi lacznie z ogoleniem nog zajely dwie
          godziny,,lubie sie ladnie ubrac ,a le jak sie spiesze ,to nic z tego nie wychodzi
          • skara Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 15:09
            Mi tylko nie pasuje kolor rajstop, bo wszystko będzie w tonacji chłodnej a one
            będą takie brązowawe. Może jakieś stalowe albo srebrne?
            • nero_19 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 15:10
              ja zawsze nosze rajstopy w kolorze opalonym,nawet nie mam innych,jakos nie
              widze zeby sie odcinaly,poza tym jestem jeszcze opalona po wakacjach na twarzy
              i ciele
              • laylaaaaa Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 15:55
                nie widzi mi się taki ubiór, nie mój styl. ktoś napisał, że oryginalnie - a co w
                tym oryginalnego?
                • nero_19 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 19:17
                  ten stroj nie ma byc oryginalny,tylko dziewczecy i ladny.Absolutnie nie uwazam
                  zeby w tym bylo cos orginalnego.Ale czy uwazacie ze cos sie gryzie?
                  Co do tych rajstop ,to uwierzcie mi ze pasuja ,jakbym zalozyla cieliste ,kolor
                  nog bym miala taki sam ,bo jestem mocno opalona po wakacjach
      • no-alarms Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 19:10
        według mnie pończochy zdecydowanie nie pasują do szarej spónicy - po prostu nie
        widzi mi się połączenie kolory "opalonego" z szarym.
        i ta różowa kurtka z kołnierzem z królika... zdecydowanie nie mój styl.
        • nero_19 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 19:18
          tak,ale nie pytalam sie czy to twoj styl,tylko czy to pasuje jedno do
          drugiego.Ja uwazam ze szary i jasnorozowy ladnie razem wygladaja...
      • przemkowa.b Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 18.09.05, 20:32
        Wszystko do siebie pasuje. Spoko. Tylko rzeczywiście jest to dosyć popularny
        zestaw. Ale to nic nie szkodzi.:)))
        • nero_19 Popularny?!!! 18.09.05, 20:34
          Co masz na mysli ,kolorystyke?!
          Jeszcze nie widzialam osoby ,ktora by miala chociaz jeden z tych ciuchow ,ktore
          mam w wyzej o-pisanym zestawie...
          Wiem ze to nie jest nic szczegolnego ,w koncu to nie suknia wieczorowa,ale
          uwazam ze to ladnie razem wyglada,i wcale nie tak prostacko...
          • przemkowa.b Re: Popularny?!!! 18.09.05, 20:39
            Ja widuję sporo różowych kurtek, sporo białych swetrów i sama mam szarą
            spódnicę:)))
            • nero_19 Re: Popularny?!!! 18.09.05, 20:43
              Na pewno nie widzialas mojej kurtki ,bo ja kupilam ja mam z usa i to nowa
              kolekcja ,a poza tym liczy sie chyba jeszcze kroj ,co?
              • przemkowa.b Re: Popularny?!!! 18.09.05, 20:46
                Dziewczyno opanuj się.:)))
                Skąd u ciebie to dążenie do tego, żeby za wszelką cenę ci przyznano, że jesteś
                oryginalna, kolorowa i super?
                Nie widziałam Twojej kurtki, to prawda, ale wcale mi nie zależy żeby ją
                oglądac...:)))
                • nero_19 Re: Popularny?!!! 18.09.05, 20:50
                  Nie zalezy mi na tym ,ale ta kurtka na prawde jest super ,jestem z niej
                  strasznie zadowolona i nie widzialam nawet podobnie fajnej ,dlatego mi sie
                  zrobilo przykro jak mowisz ze to typowie i prostackie ..
                  • przemkowa.b Re: Popularny?!!! 18.09.05, 20:55
                    Gdzie napisałam że prostackie?
                    Może przeczytaj uważnie na początek co piszę?
                    pzdr:)
                    • nero_19 Re: Popularny?!!! 18.09.05, 20:57
                      to znaczy nie wiem czy tak napisalas ,ale tak to odczulam.w porzadku
                      • przemkowa.b Re: Popularny?!!! 18.09.05, 21:00
                        W psychologii to się nazywa projekcja, wiesz?
                        Coś krzyczy w głebi Ciebie, a wkładasz to w usta np. mi:)))
                        • nero_19 Re: Popularny?!!! 18.09.05, 21:11
                          wiem ,czesto tak mam
                          • minkair Re: Popularny?!!! 19.09.05, 12:51
                            Nie rozumiem po co pytasz o ten swój zestaw skoro wiesz lepiej od nas wszystkich ,ze jest NAJ !! ??
                            A jeśli chcesz pochwalić się kurtką to najlepiej wklej jej zdjęcie bo z Twojego opisu można tylko wywnioskować : nie skomplikowany zestaw dla młodej kobiety;-) Dużo rzeczywiście zależy od wspomnianej kurtki bo reszta to dość typowe "ciuchy".Wg mnie młoda osoba jaką jesteś powinna postarać się o większą oryginalność i o odwagę (łączenie kolorów lub jakieś bardziej zabawne dodatki) Ale to jest tylko moje zdanie a wydaje mi się że oprócz ochów i achów można też napisać co się mysli. I nie denerwuj się tak bardzo bo złość piękności szkodzi;-P
                            • nero_19 Re: Popularny?!!! 19.09.05, 12:58
                              nie lubie przesady,to raz,a dwa ,uwazam ze prostota czasami jest
                              najodpowiedniejsza .
                              Poza tym ,moim zdaniem,wystarczy jeden element wyeksponowany(w moim przypadku to
                              ta kurtka).Niedobrze wyglada,gdy kazdy element jest ozdobiony i rzucajacy sie w
                              oczy ,wtedy mozna otrzymac efekt choinki,co jest dosyc niefortunne.
                              Nie zgodze sie z toba ,ze to mlode osoby powinny ubierac sie kolorowo i z
                              dodatkami.Mysle ze mlodosc najlepiej eksponuje prostota ,gdy bede starsza ,to
                              moze bede odwracac uwage od zmarszczek ubraniem ,ale teraz ,tak naprawde jest to
                              tylko dodatek do ladnych wlosow i figury
                              • minkair Re: Popularny?!!! 19.09.05, 13:37
                                Ale ja nigdzie nie napisałam,że masz ubierać się kolorowo ;-) Napisałam jedynie o odważniejszym połączeniu kolorystycznym , a to nie oznacza kolorowo;-)
                                Nie napisałam też nic o choince;-)
                                Wierzę ,że jesteś piękna i młoda naprawdę !
                                Ale dziewczyna musi być naprawdę ekstra żeby super wyglądała nawet w worku od kartofli;-) Nie ma jednak ideałów dlatego w każdym wieku kobieta znająca swoje plusy i minusy jedno przykrywa a drugie zasłania.Zasada ta dotyczy wszystkich kobiet;-) i tych młodych i starszych.
                                Nie nazwałabym Twojego stroju prostym ( np króliczy kołnierz, czy srebny pasek) jedynie powiem ,że jest to strój dosyć banalny a nie prosty.A tak między nami mówiąc futrzane kołnierzyki odwracają uwagę od ładnej buzi;-)
                                • nero_19 Re: Popularny?!!! 19.09.05, 13:53
                                  wrr,nie odwracaja uwagi od ladnej buzi.
      • paula6666 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 19.09.05, 12:41
        hey nero,ładne i proste zestawienie tylko te ponczochy mi nie pasują. Szare
        byłyby lepsze ale skoro uwazasz, że są ok to czemu nie? nero, nie denerwuj się
      • lestka Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 19.09.05, 12:50
        biedny krolik :/ mysle ze wcale nie chcialbyc w tym rozowoszarobialym zestawieniu :/
      • axasa Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 19.09.05, 14:04
        Mam nadzieję, że królik jest sztuczny. A co do butów... koturny + czuby uważam
        za nieco pretensjonalne. Do różowego tym razem już się nie przyczepię ;-) Ale
        to moje subiektywne odczucie, więc prosze nie mieć mi nic za złe. Pozdrawiam!
        • nero_19 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 19.09.05, 21:53
          Krolik jest prawdziwy,o ile to wogole krolik
      • jpar Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 19.09.05, 22:07
        co za duzo to nie zdrowo, jak dla mnie na spodnicy i bialym sweterku i pasku
        mozna juz poprzestac. I jakies subtelne buty do tego, tak jak opisalas brzmi na
        przestylizowane, a to jest w zlym guscie. Ot, takie moje zdanie.
      • siusiusiu1 Re: >>CO MYSLICIE O TAKIM UBIORZE?!<& 19.09.05, 22:47
        ja również nie rozumiem po co się burzysz na wszystkich za ich odpowiedzi.A co
        do stroju -dla mnie te buty ,,wyglądają" ch...owo. A kurtka z jakimś
        zwierzakiem jest prostacka sorry ale to moje zdanie i gó.. mnie obchodzi czy
        jest z USA czy z Chin!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka