kochanica-francuza 14.10.05, 23:22 tinyurl.rzeszow.net/?show=507 tylko jak napisalam, że jestem z POlski (rejestrując się) to mnie skubane przerzuciło do naszego ebaya, a potwierdzenia nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: Ładny? 15.10.05, 15:13 kochanica, bez urazy / obrazy, ale mi sie nie podoba wcale :). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 15:19 lunalovelight napisała: > kochanica, bez urazy / obrazy, ale mi sie nie podoba wcale :). A nie szkodzi.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Ładny? 15.10.05, 16:00 gdyby był torebką to tak ;-))) eleganckie plecaczki to takie "dziwo" z którym nie wiadomo co zrobić. plecak ze swojej natury ma charakter sportowy i nie pasuje do eleganckiego stroju. ten trudno mi sobie wyoobrazić nawet ze strojem bardziej sportowym (jakiś taki kanciasty, niepakowny). ot, takie dziwo lepsza torebka Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ładny? 15.10.05, 16:44 ja nie lubie takich- kojarza mi sie z wycieczkami w podstawowce... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 17:14 a chyba macie rację... jeden już miałam i był jakiś głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_z_miotaczem_ognia Re: Ładny? 15.10.05, 17:17 sora, ale ochydny wręcz... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 17:22 dziewczynka_z_miotaczem_ognia napisała: > sora, ale oHydny wręcz... a co tak skrajnie? mdli cię na jego widok? i co to jest sora? mówi się "I`m sorry" albo "przykro mi" Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 19:43 ma.la.wi napisała: > jakies 7-10 lat temu bylby do przyjecia ;) to 7-10 lat temu jednak był ładny? ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: Ładny? 15.10.05, 19:48 nie napisalam, ze ladny, ale do przyjecia - czyli ewentualnie mozna byloby go uznac za odpowiedni do noszenia na plecach w miejscach publicznych ;) oczywiscie wedlug mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 19:50 ma.la.wi napisała: czyli ewentualnie mozna byloby go u > znac za odpowiedni do noszenia na plecach w miejscach publicznych ;) a teraz, jakbym się z takim pojawiła, to tylko do mnie strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.la.wi Re: Ładny? 15.10.05, 19:52 zazwyczaj nie nosze przy sobie broni palnej, wiec bym nie strzelala, zapewne tez bym nie zwrocila uwagi na to, co masz na plecach :) chodzilo mi raczej o to, ze dla mnie ten plecak nie jest ladny i JA bym go nie nosila, a inni to moga sobie nosic, co chca, byleby im bylo wygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
armide Re: Ładny? 15.10.05, 19:55 no nie ! trzeba bylo uprzedzic ze link zamieszcza zdjecie tak makabrycznego przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 19:59 armide napisała: > no nie ! trzeba bylo uprzedzic ze link zamieszcza zdjecie tak makabrycznego > przedmiotu makabryczny przedmiot to jest np. piła, którą piłowano zwłoki, a nie plecak, który ci się nie podoba znaj proporcje, dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
armide Re: Ładny? 15.10.05, 20:03 najpierw slonko teraz dziecko za kogo ty sie tutaj uwazasz Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 20:06 armide napisała: > najpierw slonko teraz dziecko za kogo ty sie tutaj uwazasz musisz być sporo młodsza ode mnie, moje pokolenie używa słów typu "masakra" , "tragedia" adekwatnie do ich znaczenia, a nie żeby opisać np. nieładny ciuch czy nieudaną fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Ładny? 15.10.05, 20:07 szkoda że mi się nigdy linki do e-baya nie otwierają. Odpowiedz Link Zgłoś
armide Re: Ładny? 15.10.05, 20:09 ty za to musisz byc strasznie stara skoro bierzesz to wszystko tak do siebie zero luzu Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 20:13 armide napisała: > ty za to musisz byc strasznie stara skoro bierzesz to wszystko tak do siebie kolejny błędny wniosek koleżanko. jestem stara jak matuzalem, mam 31 lat, a biorę do siebie... od 31, bo taka jest moja natura. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 20:13 blinski napisał: > szkoda że mi się nigdy linki do e-baya nie otwierają. A co ci robi? Pisze not found? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Ładny? 15.10.05, 20:27 nie, otwiera sie przez godzinę. tzn. otwiera się, ale otworzyć nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 15.10.05, 20:42 blinski napisał: > nie, otwiera sie przez godzinę. tzn. otwiera się, ale otworzyć nie chce:) o, to jest upierdliwe niezwykle, znam zjawisko Odpowiedz Link Zgłoś
miracleyoumakeithappen Re: Toż to szczyt bezguścia... 15.10.05, 23:02 tragedia.Jak można takie coś nosić??a tak wogóle nie podobaja mi sie plecaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Ładny? 15.10.05, 23:19 Mi też się nie otwiera, może bo używam Opery, za nic nie chcę Explorera - dziadostwo, które zasysa wszystkie śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Ładny? 15.10.05, 23:27 ok! otworzyło się - plecak taki sobie, ja takich nie lubię, ale może na kimś wyglądałby ładnie Dla mnie plecak to zwierzę sportowe. Bardzo lubię stylistykę firmy nike. Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Ładny? 15.10.05, 23:43 www.niketown.com Mnóstwo naprawdę superowych plecaków, niestety linki są zbyt długie. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Ładny? 15.10.05, 23:49 o matko jedyna, co Wy z tymi plecakani? Czy to takie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Ładny? 15.10.05, 23:57 ...hej, to forum moda. Plecaki mają prawo być tutaj ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Ładny? 16.10.05, 00:03 a to przepraszam najmocniej, Nie wiedziałem, że plecaki moga wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Ładny? 16.10.05, 00:08 i nie wiedziałem, że ze względu na płeć nie mogę tu zaglądąć. To co, jakaś dyskryminacja? Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Ładny? 16.10.05, 00:11 ...a kto Ci powiedział że nie możesz?? Wręcz przeciwnie - możesz wszystko (zupełnie jak plecaki) JUST DO IT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Ładny? 16.10.05, 01:06 ...jak chcesz, to sobie zostań. Na razie kłócisz się jak TORBON (r.męski od torby). Dobranoc :P Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne Re: Ładny? 16.10.05, 01:24 lokropny. Ty to masz "veine" do wybieania straszydel na allegro, teraz przezucilas ise na ebay francuski, ale poprawy w guscie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Ładny? 16.10.05, 09:57 mnie sie czepia o tozsamosc, a sama od jakiegos czasu literowki wali, ze wstyd. a moze chodzilo o przezuwanie na e-bay, kmmm? a fuj! :)))) od dzis jestem pamietliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ładny? 16.10.05, 12:25 . > > a moze chodzilo o przezuwanie na e-bay, kmmm? ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka nie no, tragedia jakas plastikowa... 16.10.05, 11:09 za darmo bym tego nie chciała. Wogóle instytucja tych plecaczków to jakiś koszmar. Ani elegancja, ani francja. Odpowiedz Link Zgłoś