Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brazowe butki - Poznan

20.10.05, 16:15
    Oczyma wyobrazni widze takie buty: czekoladowo-brazowe, poldlugie - nie
    kozaki do kolan, takie za kostke troche, na niewielkim ocasie, z okraglym
    noskiem, moga byc jakies ozdoby ale niekoniecznie. Najchetniej zamszowe. Ktos
    gdzies takie widzial w Poznaniu? Dzieki za pomoc.
    Obserwuj wątek
      • mambo1986 Re: Brazowe butki - Poznan 29.10.05, 22:12
        zajrzyj do sklepu obuwniczego na ul. POdgórnej lub do sieci Intershoe (Plaza
        lub Browar) :)
      • parapluie Re: Brazowe butki - Poznan 29.10.05, 22:49
        schodziłam "za butami" całe miasto i jeśli juz jakieś były,któe mi sie
        podoboały to były za drogie,za małe,za duze itd.Pojechałam do
        Panoramy...zagłebia butowego.Przymierzylam druga pare butów i bingo.takie jak
        chciałam.I jak na kozaki ze skóry w rozsadnej cenie.Polecam Ci serdecznie sie
        tam wybrać!
      • n_nicky Re: Brazowe butki - Wrocław 29.10.05, 23:01
        oczyma wyobraźni widzę takie same buty(najlepiej do połowy łydki), obeszłam cały
        Wrocław i nic...
        dlatego jeśli ktoś widział takie buty także we Wrocławiu, niech napisze;)
      • m0nam Re: Brazowe butki - Poznan 30.10.05, 13:45
        kupiłam takie w sklepie sieci Anies - ja akurat w Kupcu, ale maja kilka sklepów
        w Poznaniu - jeden w panoramie, gdzie reszta nie wiem.
        Zamszowe brązowe=czekoladowe kozaki mieli w 4 wysokościach - do kostki, troche
        wyższe, do półłydki i długie - wszystkie na takim troche kaczuszkowatym obcasie,
        raczej z tych niższych, nosek lekko wydłużony a wiec niezupelnie okragły, ale
        tez nie szpic. Każdy fason nieco inny - ja wybrałam ten do pół łydki - ma 2
        delikatne srebrne sprzączki. Ceny od 299 do 399 chyba. No i było to gdzieś z 3
        tygodnie temu, wiec nie wiem, jak sytuacja wyglada na dziś
        Miłych zakupów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka