kochanica-francuza 06.11.05, 18:01 O żeż jasna cholera! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-gun Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:03 cholera, trzeba dac znac laparowie zeby dobytek ratowala! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:05 kate-gun napisała: > cholera, trzeba dac znac laparowie zeby dobytek ratowala! > > Wy sobie jaja robicie, a na forach francuskich pytają, czy to wojna domowa... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:18 jakie jaja sobie kto robi, nie potrafia francuzi strzelac? Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:29 tralalumpek napisała: > jakie jaja sobie kto robi, > nie potrafia francuzi strzelac? Tak poprosimy armie austriacka o pomoc. Syn mojego ojczyma austrackiego, rodowity austriak mowil, ze armia austracka zamyka biura o 16h. Po 16 mozna spokojnie atakowac austrie, nikt nie pilnuje. A ja mam w d. holote arabska i inna imigracyjna, ide ogladac dzis wieczorem show "Roi soleil" o Ludwiku XIV. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:50 a ty ptysiu myslowy urodzilas sie we francji? ...."syn mojego ojczyma austriackiego, rodowity austriak...." powiedz jak taki tłumok jak ty znalazł właściwy autobus żeby do francji dojechać, kto cie do niego wsadził ....? Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne Re: Płonie Paryż 06.11.05, 19:31 tralalumpek napisała: > a ty ptysiu myslowy urodzilas sie we francji? > Tak kochanie urodzilam sie 30 lat temu w klinice de la porte de Saint Cloud w Paryzu z ojca Francuza. Idz sobie poszukac watkow na ten temat na forum francuskim. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Płonie Paryż 06.11.05, 19:49 la.parisienne napisała: > tralalumpek napisała: > > > a ty ptysiu myslowy urodzilas sie we francji? > > > Tak kochanie urodzilam sie 30 lat temu w klinice de la porte de Saint Cloud w > Paryzu z ojca Francuza. Idz sobie poszukac watkow na ten temat na forum > francuskim. oj oj na psychologa za pozno ale moze jeszcze psychiatra cos wskora Odpowiedz Link Zgłoś
bianka111 Re: Płonie Paryż 06.11.05, 22:25 ...a najlepsze wiadomości na ten temat ma NELKA! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Oglądaj parisienne shows jakie się da 06.11.05, 20:35 la.parisienne napisała: > tralalumpek napisała: > > > A ja mam w d. holote arabska i inna imigracyjna ... zanim ci nie spalą całego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:28 Marzyciele II ? Parówę to nie interesuje,wszak klijentki...itp,itd.., mają w nosie rozruchy.Ważne żeby botox na czas zapodać.I spuścić wagowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:42 Sory i pardom:)Miało być spuścić się wagowo.Może 50 kg przy 173 to jednak nadwaga?I trzeba odessać? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:47 a w tv widziałem, jak paryżanka rzucała koktailem mołotowa w jakis samochód zaparkowany przy placu Inwalidów Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:49 widziałem w telewizyjnych relacjach z zamieszek jak paryżanka rzuciła koktailem mołotowa w jakis samochód zaparkowany przy placu Inwalidów Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Płonie Paryż 06.11.05, 18:49 jak podpalą jej ukochane LUMPEKSY to dopiero sie baba wścieknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caoba Re: Płonie Paryż 06.11.05, 19:35 no tak, parowe spotka ten sam los co Marie Antonine... a zwazcie na to, ze tez miala co nieco wspolnego z Austria;P Pogardzany plebs wezmie sprawy w swoje rece, zdemoluje butiki i bedzie placz! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi22 Re: Płonie Paryż 06.11.05, 19:37 a co to ma do forum moda ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś