Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr :-////

16.11.05, 20:19
    Bylam wczoraj w butiku z bielizna gdzie wypatrzylam przesliczny komplet.
    Poniewaz akurat bardzo sie spieszylam i nie moglam go przymierzyc (a byl tylko
    jeden w moim rozmiarze) poprosilam sprzedawczynie, zeby mi go odlozyla do
    nastepnego dnia (czyli do dzisiaj) - do zamkniecia sklepu. Obiecalam, ze na
    pewno po niego wpadne, ekspedientka ktora mnie zreszta zna bo jestem stala
    klientka tego sklepu, zgodzila sie z promiennym usmiechem i odwiesila go na
    zapleczu z karteczka rezerwacji.
    No i co? Pojechalam tam dzisiaj na pol godziny przed zamknieciem tego
    cholernego sklepu i okazalo sie, ze moj komplet zostal wlasnie SPRZEDANY!
    Ekspedientka ( inna niz ta wczoraj ) tlumaczyla sie skruszona, ze bylo pol
    godziny przed zamknieciem, wiec myslala ze juz po niego nie przyjde, ze
    zrezygnowalam!
    Powiedzialam jej ze sobie jaja robia ze stalych klientow, ze rezerwacja do
    czegos ich zobowiazuje i ze wiecej u nich nic nie kupie. Po czym wyszlam z
    tego sklepu, a przed trzasnieciem drzwiami powstrzymal mnie tylko fakt, ze tam
    drzwi byly rozsuwane ;-)
    Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
    Obserwuj wątek
      • ell9 Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 16.11.05, 20:30
        Nie martw się. Na pewno znajdziesz jeszcze ładniejszą bieliznę....

A w jakim to sklepie tak niepoważnie traktują klienta? Podaj adres i nazwę.
        • lunedor Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 16.11.05, 21:25
          ell9 napisała:

> Nie martw się. Na pewno znajdziesz jeszcze ładniejszą bieliznę....
          >
          > A w jakim to sklepie tak niepoważnie traktują klienta? Podaj adres i nazwę.

Ten sklep jest we Francji. A szkoda, bo chetnie bym mu z zemsty zrobila tzw "zla
          reklame" ;-/
      • anlee Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 16.11.05, 20:37
        Tak, przezylam podobne zdarzenie. Poprosilam ekspedientke, zeby odlozyla mi sukienke i spodnie do konca dnia. Gdy poszlam tak godzine przed zamknieciem moje ubranka wisialy juz na wieszakach. Bylam oczywiscie wsciekla, mialam ochote z zemsty juz nie kupowac tych rzeczy, ale za bardzo mi sie podobaly zebym miala z nich zrezygnowac. Tlumaczenie bylo podobne, ale przeciez mialam jeszcze cala godzine! A moze wygladalam zbyt malo wiarydodnie czyniac prosbe o rezerwacje w adidaskach i z plecakiem? Kto to wie...
        • lunedor Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 16.11.05, 21:56
          anlee napisała:

> Tak, przezylam podobne zdarzenie. Poprosilam ekspedientke, zeby odlozyla mi suk
          > ienke i spodnie do konca dnia. Gdy poszlam tak godzine przed zamknieciem moje u
          > branka wisialy juz na wieszakach. Bylam oczywiscie wsciekla, mialam ochote z ze
          > msty juz nie kupowac tych rzeczy, ale za bardzo mi sie podobaly zebym miala z n
          > ich zrezygnowac. Tlumaczenie bylo podobne, ale przeciez mialam jeszcze cala god
          > zine! A moze wygladalam zbyt malo wiarydodnie czyniac prosbe o rezerwacje w adi
          > daskach i z plecakiem? Kto to wie...

No tak, zebym jeszzce przyszla 3 minuty przed zamknieciem, to bym sie w
          ostatecznosci nie zdziwila ze sprzedala moja rezerwacje( chociaz to tez by bylo
          nie fair) - ale pol godziny? Specjalnie przejechalam w korkach przez pol miasta
          zeby zdazyc przez zamknieciem. Poza tym jestem stala klientka tego cholernego
          sklepu, kupilam juz u nich cala mase rzeczy i wydalam u nich kuuupe kasy na
          przestrzeni kilku lat - te sprzedawczynie mnie doskonale znaja, wiec w tym
          przypadku to nie byla kwestia wiarygodnego wygladu...
          Aha, rezerwowalam juz u nich rzeczy nie raz i nie dwa, i to nawet na kilka dni,
          i nigdy takiego numeru mi nie wycieli.
          No trudno, troche szkoda mi ulubionego sklepu z bielizna, ale slowo sie rzeklo:
          wiecej do nich nie pojde i juz nic u nich nie kupie.
      • bianka111 Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 16.11.05, 20:37
        No, faktycznie po świnsku postąpili. Ja bym chyba za coś takiego poleciała ze
        skargą do kierownika sklepu, wywaliłby taką niekompetentną ekspedientke albo
        przynajmniej pojechałby jej po premii...
        • lunedor Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 16.11.05, 20:58
          Moze one maja, te ekspedientki, jakas premie za sume sprzedanych rzeczy w ciagu
          dnia, i ta kobieta chciala sobie poprawic wynik sprzedazy pod koniec
          dnia...Wyszla z zalozenia ze "lepszy wrobel w garsci", wiec wyjela z zaplecza
          ten moj komplet dla kogos kto chcial akurat kupic moj rozmiar, przy okazji
          olewajac mnie.

Wrrrrrr, wkurzona jestem, bo ten komplet byl taki cuuuuudo...
      • la.parisienne [...] 16.11.05, 21:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lunedor Powiem krotko - SPADAJ. 16.11.05, 21:26
          • la.parisienne PADAM ze smiechu! 16.11.05, 21:57
            Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
            !
            • bianka111 Parówa dostała obłedu ;)))))))))) 16.11.05, 22:09
              la.parisienne napisała:

> Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
              > a
              > !

łojezu, ona dostała jakiegoś ataku chyba ???(lol)
              Zaraz wybiegnie na ulicę palić samochody (jak podparyska tradycja nakazuje) albo
              w szaleństwie podrapie sobie dziobatą gębusię! Ratunku !!! ;)))))
            • frigg Re: PADAM ze smiechu! 16.11.05, 22:10
              la.parisienne napisała:

>
              Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
              > a
              > !

hejhej, parówa, czas na leki
        • r.richelieu Re: Bo po prostu jestes biedna 16.11.05, 22:00
          to się nazywa rasizm
        • ana_01 Re: Bo po prostu jestes biedna 16.11.05, 22:02
          az ci wspolczuje ze jestes taka wredna malpa..
          • felinecaline Re: Bo po prostu jestes biedna 16.11.05, 22:15
            Nie obrazaj malp, prosze.
            • ana_01 Re: Bo po prostu jestes biedna 16.11.05, 22:16
              Przepraszam..nie bede:) No po prostu wredna no:)
          • lunedor Szkoda czasu i energii 16.11.05, 22:19
            Mi sie juz nawet nie chce czytac tych jej dluuuugasnych mitomanskich wypocin.
            Nie przeczytalam nawet jej powyzszych postow - chyba nic nie stracilam? ;-))))))))
            I czytac tych straszliwych bzdur nie zamierzam, ani tym bardziej na nie
            odpowiadac ;-)))))
            Niech sobie pisze w proznie i niech spada na drzewo.
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 17.11.05, 07:59
        Nie dramatyzuj, przeciez to tylko bielizna. Znajdziesz ladniejsza.
      • magdzik1 Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 17.11.05, 12:05
        To nie zostawiłaś do siebie numeru? Ja ostatnio kupiłam w Solarze płaszczyk -
        jedyna M-ka była dla kogoś zarezerwowana, więc poprosiłam, aby do tej osoby
        zadzwonili i spytali, czy nadal jest zainteresowana tym płaszczem. No i ku
        mojej radości kobitka go już nie chciała i ja go kupiłam. Jakby w twoim butiku
        mieli twój numer, mogliby zadzwonić i upewnić się, czy nadal chcesz kupić ten
        komplecik. Następnym razem zostaw numer. Pozdrawiam.
        • la.parisienne Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 17.11.05, 12:50
          magdzik1 napisała:

> To nie zostawiłaś do siebie numeru? Ja ostatnio kupiłam w Solarze płaszczyk -
          > jedyna M-ka była dla kogoś zarezerwowana, więc poprosiłam, aby do tej osoby
          > zadzwonili i spytali, czy nadal jest zainteresowana tym płaszczem. No i ku
          > mojej radości kobitka go już nie chciała i ja go kupiłam. Jakby w twoim
          butiku
          > mieli twój numer, mogliby zadzwonić i upewnić się, czy nadal chcesz kupić ten
          > komplecik. Następnym razem zostaw numer. Pozdrawiam.
          Ona nr nie zostawi, bo jest nielegalnie od lat we Francji. Ludzie bedacy
          legalnie maja ksiazeczki czekowe, karty kredytowe, a lunedor ma PUSTY
          PORTMONETKE, w tym sek. Nie potrzebujesz zostawiac nr tel, wypisujuesz czek ne
          1/3 ceny artykulu czasami nawet na 10% ceny towaru, i bez problemu zatrzymuja
          ci ciuch nawet na tydzien. I nie maja prawa zdeponowac czeku do banku, tylko
          czekac, az przyjdziesz. Czek jest inkasowany, jezeli nie zaplacisz calkowicie
          za towar w ciagu 3 mies. od zlozenia akonta.Wypisanie czeku trwa 30 sek.
          • skorpioniczka Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 18.11.05, 09:49
            Puste to ty masz wiesz co?! Analfabetka.
      • ulaa4 Re: Zdarzylo sie Wam to kiedys? Wrrrrrrrrrrrrrr : 17.11.05, 13:07
        zdarzyło mi sie niestety....
        wybralismy przed slubem z nazeczonym garnitur dla niego. odłozylismy go do
        16,00 nastepnego dnia. wiedzieli ze to na slub. odłozyli na zaplecze ze
        zarezerwowany do 16,00 itd.
        oczywiscie na nastepny dzien jak bylismy z kasą to nie było go juz na zapleczu
        tylko oczywiscie wisiał z powrotem na sali sprzedazowej.
        mój mąz ma nietypowa figure i jakby ktos kupił ten garnitur to mielibysmy
        problem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka