pump_it_up Re: czerwono-różowy 06.12.05, 18:16 nie, ale podoba mi sie, bo zdaje sobie sprawe z tego, ze wiele osob uwaza, ze to nie pasuje...i pociaga mnie wlasnie ze wzgledu na ryzyko, jakie wynika z tego polaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: czerwono-różowy 06.12.05, 18:20 ja chyba zawsze uwazalam ze te dwa kolory nijak nie ida ze soba w parze ...do dzis ...kolezanka z pracy wystapila w takim wlasnie polaczeniu - przybrudzony róż + dosc intensywna czerwien ...i przyznam ze robiło wrazenie :) wlasnie,nie wiem tylko czy sama bym sie odwazyla na taki zestaw... Odpowiedz Link Zgłoś
andre37 Re: czerwono-różowy 06.12.05, 18:20 hihi ale się temat dziś dopasował do mnie. Nigdy nie robiłam, ale kupiłam ostatnio czarny żakiet wykończony właśnie w kolorze różu i klasycznej czerwieni, kołnierz i rękawy. Muszę przyznać, że jako dopełnienie do czerni to fajny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: czerwono-różowy 06.12.05, 23:04 a ja tak moja kurtka puchowa też ma takie zestawienie, jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: czerwono-różowy 07.12.05, 00:40 widok tego polaczenia daje mi bol zebow, nie zgrywam sie Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: czerwono-różowy 08.12.05, 12:50 to dobry i odwazny zestaw, ale pod warunkiem ze to jest mocna czerwien i ciemny, mocny lub przybrudzony roz. Odpada czerwien plus roz swinkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
convalya Re: czerwono-różowy 08.12.05, 15:23 Lubię czerwono - różową mozaikę, ale na jednej rzeczy i pod warunkiem, że odcienie nie są jaskrawe i krzyczące. Połaczenie typu różowa bluzka + czerwone buty nie bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś