cathe81 04.01.06, 22:39 Wiem, ze to nie do konca to forum, ale moze dziewczyny co tu pisza beda wiedziec, bo na forum o perfumach i urodzie zero odzewu - czy perfumy Lovely Sarah Jessica Parker mozna kupic w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 22:52 Z tego, co wiem, to nie. Ale nie masz czego żałować, bo jest mnóstwo podobnych zapachów... Odpowiedz Link Zgłoś
cathe81 Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 22:53 Tak? Jesli znasz takie, to napisz jakie, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
cathe81 Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 22:57 Bo tak po prawdzie, to wlasnie zalezy mi glownie na powachaniu ich, ciekawa jestem jaki maja zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 23:10 Kwiatowy, lekko słodki, nienachalny, całkiem przyjemny:) Ale naprawdę nie ma się czym zachwycać, bo ostatnio producenci serwują same takie zapchy... gdybym nie miała podpisanego papierka, to już dawno by mi zginął... Odpowiedz Link Zgłoś
cathe81 Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 23:12 Nie wiem czy to sluszne skojarzenie, ale opakowanie jest podobne do Celebre (czy jakos tak) - perfum z Avonu. Kiedys, dawno temu uzywalam. Maja podobny flakonik, jasny rozowy. Tylko nie wiem czy to ma zwiazek z zapachem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 23:17 Nie pamiętam dobrze Celebre... ale być moze skojarzenie słuszne, może lepsze to Celebre Ice?... Ale Lovely ma stanowczo więcej klasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Lovely Sarah Jessica Parker 14.01.06, 01:56 a co to znaczy wiecej klasy w odniesieniu do perfum? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 22:59 Sa podobne do Narciso Rodriguez, tylko ciut lzejsze i mniej "miodowe" od NR. Mnie sie bardzo podobaja, ale ja nie jestem bezstronna, bo SJP to moj ideal kobiety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cathe81 Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 23:00 Ano wlasnie - nie tylko Twoj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Lovely Sarah Jessica Parker 04.01.06, 23:11 O! No to powiem tak: ten zapach pasuje do niej jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
aniav244 Re: Lovely Sarah Jessica Parker 13.01.06, 10:52 cudny zapach!!! ale niestety w Polsce nie widziałam nigdzie:-( Odpowiedz Link Zgłoś