ell9 11.01.06, 20:55 Co sądzicie o ubraniach firmy Morgan? Wczoraj kupiłam sobie sweterek tej firmy, nie wyróżnia się a był dosyć drogi 365 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babunowa Re: morgan 11.01.06, 21:12 U nas ceny mocno wywindowane.We francji traktowana trochę jak nasz troll,czyli bardzo dostępna cenowo:)Jakość-mam kilka rzeczy kupionych w Paryżu i chwalę sobie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: morgan 11.01.06, 22:45 Świetne.Mam kilka-jestem zadowolona.Szczególnie ze złoto/zielonej spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: morgan 11.01.06, 23:02 to po co wydalas tyle kasy na niewyrozniajacy sie sweterek? Odpowiedz Link Zgłoś
la.parisienne Re: morgan 12.01.06, 00:43 Morgan to marka dla biednych studentek, ciuchy tak naprawde nie sz ciekawe, wykonanenz z byle jakich tkanin. Swetry sie mehaca, to moj jedyny zakup tej wielkiej marki dla Polek(swetr z domieszka angory i kolnierzem obszywanym futrem. To takie ciuchy na jeden sezon, potem do workow dla biednych i znajdujecie te perelki w ciucholandach w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: morgan 12.01.06, 01:13 nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie, zarobiona jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
korbacz Re: morgan 12.01.06, 01:22 meChacą słowa "swetr" nie ma w słowniku języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
senna87 Re: morgan 12.01.06, 13:40 la.parisienne napisała: > Morgan to marka dla biednych studentek oj jak ja bym chciała być taką biedną studentką która może kupić sobie sweterek za ponad 300zl... Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: morgan 12.01.06, 10:01 Bardzo lubiłam tę firmę jakieś 7-10 lat temu. Jednak sądzę, że cena nie idzie w parze z jakością. Do tego trochę krzykliwe wzory, kiepskie materiały. Mam wrażenie, że kiedyś można było znaleźć coś klasycznego, w dobrym gatunku. Naprawdę była to moja marka nr 1. Za to swetry - żaden zakup nie udany, potwornie sie wyciągały. Nie warte ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
apfel27 Re: morgan 12.01.06, 10:23 jesli sie nie wyroznia to dlaczego go kupilas?:D Odpowiedz Link Zgłoś
vermeerka Re: morgan 12.01.06, 13:01 moze dlatego ze to MORGAN.....czasami metka wystarcza zeby poczuc blichtr wielkiego świata.. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: morgan 12.01.06, 11:32 za tą kasę wolałabym kupić 3-4 "wyróżniające" się sweterki Odpowiedz Link Zgłoś
barbie26 Re: morgan 12.01.06, 13:11 a mnie zdiwiło ,że LaParówka porównuje morgana do trolla. Skąd ona wie, co to za sklep troll, skoro nie bywa w Polsce? bo troll to chyba polski sklep, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
belinia Re: morgan 12.01.06, 13:16 przecież to nie parówka porównała sklep do trolla, tylko babunowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: morgan 12.01.06, 19:28 tak to ja porównałam:)Chodziło mi o cenową relację;)Dla nas kupienie koszulki w trollu nie stanowi większego problemu finansowego(dla większości),tak samo jak kupienie w morganie dla francuzkich młodych kobietek;)tam jest postrzegana jako zwykła firma:)nic szczególnego:) ja akurat sobie chwalę jakość;)fakt-umiem wybierać ciuchy;)pierwszy sweter kupiony w paryskim morganie jakieś 8 lat temu,do dzisiejszego dnia nie stracił nic ze swojego uroku;)podobnie z innymi ubraniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
uka_m Re: morgan 12.01.06, 13:19 Kupowałam w Szczecinie-chyba al.wyzwolenia,był duży morgan[zlikwidowali].Naprawdę znalazłam tam kilka dobrych gatunkowo rzeczy.Swetrów nie kupowałam,raczej sukienki,spódnice.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: morgan 12.01.06, 13:35 Kiedyś był w Poznaniu na Św Marcinie, chyba najlepiej zaopatrzony w Pl, daaawno go już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ell9 Re: morgan 12.01.06, 17:21 swterek kupiłam sobie, bo był taki prosty, czarny, wyszczuplał mnie i kolor taki chyba dosyc praktyczny firma dla biednych studentek? nie sadze Odpowiedz Link Zgłoś