kinga38 17.03.06, 16:54 jeansy włożone w kozaki czy podwinięte do kozaków????co lepiej wg Was wygląda??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy215 Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 17:29 Wszystko zależy od tego jak włożone albo jak zwinięte. Jesli estetycznie i schuldnie to nie mam zastrzeżeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 17:59 Jeśli bardzo wąskie to włożone, jeśli szerokie to opuszczone, bo podwinięte i włożone wyglądają beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 18:07 włożone, ale moja wspólokatorka nosi takie codziennie, przez co uważam, że wygląda to okropnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 18:19 wlozone :D -- ,teraz cieszy sie,ze wszystko czego bala sie ,daleko od niej jest ' Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 18:38 ja wole podwiniete, chyba, ze sa super waskie, bo jak sa szerokie i wlozone to sie tworzy look typu chlop od widel oderwany. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 18:41 to zależy od kozaków:) ja mam takie wąskie, a la oficerki, żadne spodnie nie wejdą do środka:) dlatego noszę do nich skrócone sztruksy, coś jak rybaczki:) Nie podwijałabym, według mnie to niechlujnie wygląda, już lepiej skrócić jedną parę spodni, albo kupić rybaczki. Wkładać do środka nienawidzę, przypomina mi to czasy dzieciństwa i zalaną piwnicę:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 18:45 tak szczerze mówiąc to żaden wariant mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 19:14 włożone mi się wybitnie kojarzą z jazdą konną :P Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 19:37 kozaki najlepiej wyglądają do spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 19:58 Kozaki do spodnicy a do spodni nosisz buty do kostek i nie musisz nic wkladac Spodnie mozesz tez nosic krotsze aby bylo widac but . Wczoraj widzialam dziewczyne w dzinsach za kolana z rozcieciem i bylo widac cale kozaki ale ja wole noge w calosci niz przedzielona na pol dwoma kolorami . Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 20:27 wlozone to wogole wydłuza nogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 20:30 Nie wydluza a skroca . Jak chcesz miec wydluzone nogi nos nogawke na wierzch . Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 20:36 Ani takie ani takie, obecnie co druga dziewczyna w ten sposób nosi dżinsy a dla mnie to niewypał od samego początku. Pomijając fakt, że nie można tu mówić o żadnej oryginalności. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-lubie-poniedzialkow Re: co lepiej wygląda????? 17.03.06, 20:41 Podwinięte. Włozone wedługg mnie wyglądaja wyjątkowo beznadziejnie, nawet w zestawieniu z fajnymi ciuchami. Ale są modne i dziewczyny to noszą - ze wszystkimi rodzajami spodni i wszelkimi rodzajami butów. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś