lapu-capu 24.04.06, 10:58 Tylko nie czarne spodnie i czarne buty + białe skarpetki! Bleeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hipciopotan Re: Męski luz 24.04.06, 15:53 POLLINI - fajne tamte buty, gdzie mają skllep w wawie Odpowiedz Link Zgłoś
antefiks Re: Męski luz 24.04.06, 16:34 CO ZA GEJ UBRAŁ TEGO FAZETA W BIAŁE SKARPETKI?? BEZGUŚCIE BEZGUŚCIE BEZGUŚCIE I DO TEGO NIEZNAJOMOŚĆ REGUŁ, ZASAD, ETC... A E S T H E T I C D I S C O N N E C T Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Męski luz 24.04.06, 16:59 Polskie reguly i zasady ubioru dla mezczyzn: garnitury o dwa rozmiary za duze (czesto trzyczesciowe) koszula z krotkim rekawem noszona do garnituru obowiazkowy zestaw niebieska koszula, zolty krawat wlosy obcinane lub golone maszynka skorzane kurtki do pol uda plecaki noszone do wszystkiego koszulki sportowe z logo na cala piers noszone w srodek jeansow, z paskiem i eleganckim obuwiem mundurki – katana dzinsowa, dzinsy, sportowa koszulka, adidasy (najczesciej wystepujacy to ktorys z typow) Nike Air Max Przyklady mozna mnozyc… Ale jak Gazeta zaprezentuje w miare porzadny styl na luzie odbiegajacy od stereotypu powyzej to leca gromy ze musi byc gej, metroseksualny itp… Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Męski luz 24.04.06, 17:34 o, zgadzam sie w calej rozciaglosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Męski luz 24.04.06, 19:34 ha ha:) dokladnie! jescze dodalabym szaro-bure kolory ziemi, koszule w kraty do jeansow w weekendy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Męski luz 30.04.06, 11:57 Może nie gej, ale Hujo Boss. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz białe skarpetki 30.04.06, 13:36 nie rozumiem, o co Ci chodzi..lata 80 juz dawno minely, a ten facet wyglada po prostu gustownie i nowoczesnie- nawet w bialych skarpetkach. I nie nosi ich do sandalow. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: białe skarpetki 30.04.06, 13:38 PieS: moja wypowiedz jest do Autora I postu w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
withoutface Re: Męski luz 08.05.06, 20:16 Ktoś wie gdzie mogę znaleść te buty Lacoste, prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: Męski luz 09.05.06, 13:53 Też mi się podoba styl tego pana. Mam wrażenie, że polscy mężczyźni szczególnie w mniejszych miastach w ogóle nie znają się na modzie i ze swoim stylem zatrzymali się jeśli nie w latach osiemdziesiątych to na początku dziewięćdziesiątych i oprócz banalnego zestawienia strojów a la sportowych, oczywiście najlepiej markowych, nic trochę bardziej oryginalnego nie umieją wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
testardo Re: Męski luz 14.06.06, 00:18 i najczesciej ubieraja to co maja od lat w szafie, bo przeciez jeszcze nie dziurawe, a odprasowane calkiem niezle wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Męski luz 09.05.06, 16:22 w koncu cos co obserwuje od dawna na ulicach holenderskich! a styl bomba! rewelacja :)) Odpowiedz Link Zgłoś