sol24 30.05.06, 17:46 jak w temacie- chodzi o buty torebkę, jakiś komplet bizuterii...? okazja to 50 urodziny. pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madelon1 Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 30.05.06, 17:57 zdecydowanie czarne, moze duze korale Odpowiedz Link Zgłoś
sol24 Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 30.05.06, 18:07 czarne myślę że nie będą pasowac, nyslałam o stalowo szarym kolorze ewentualnie jaki ładny pastelowy zielony...? Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 30.05.06, 18:10 na moj gust: jasny szary srebrny złoty beżowy ale nie wszystkoie ich odcienie! czarny moim zdaniem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
brune1 Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 30.05.06, 18:55 może BiAły albo bEżOwY Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 30.05.06, 18:58 zloty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka do ŁoSoSiOwEj 30.05.06, 19:31 ŁoSoSiOwEj hihihihihihihihi ;DDDD sorry, nie mogłam sie powstrzymac ;)) ps. czy nazwa koloru ŁoSoSiOwEgO pochodzi od łOSiA?? Odpowiedz Link Zgłoś
sol24 Re: do ŁoSoSiOwEj 30.05.06, 19:34 no cóz... mozesz to sobie i tak tłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: do ŁoSoSiOwEj 30.05.06, 20:11 sol24 napisała: > no cóz... mozesz to sobie i tak tłumaczyć... ale co? przeciez ja sie pytam, nic nie tlumacze, ani sobie, ani nikomu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: do ŁoSoSiOwEj 30.05.06, 22:25 Zgodnie z polską derywacją od łosia byłoby: łosiowa, a nie łososiowa! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 30.05.06, 22:29 lososiowy w jasniejszym lub ciemniejszym odcieniu. srebrny, grafitowy. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 05.06.06, 00:15 zloty, oliwkowy ( mam torebke w ktorej polaczone sa cieniowane kolory: oliwkowy, lososiowy i pudrowy roz - wyglada to zaskakujaco dobrze), miedziany Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 05.06.06, 03:06 zloty, miedziany, zgaszone odcienie zieleni, blady wrzos, bialy, cytrynowy, bezowy wszystko zalezy od indywidualnych odcieni, bo jeden bedzie pasowal a inny nie ciemne kolory zdecydowanie nie, bo przydusza tego lososia i stworza nieprzyjemny dla oka dysonans a z bizuterii wybralabym karnelian albo agat, gdybym szukala harmonii, albo wprost przeciwnie nefryty gdybym chciala kontrastowac zloto nie srebro, srebro jest zimne a losos cieply wiec te dwa kolory nie beda dobrze wspolgrac Odpowiedz Link Zgłoś
rufin_r Re: jaki kolor dodatków do ŁoSoSiOwEj kreacji??? 05.06.06, 04:08 najlepiej losos ----- Określ swoje stanowisko: *Za rozwiązaniem Sejmu *Za nowymi wyborami *Przeciw rozwiązaniu Sejmu *Za rozwiązaniem Sejmu i przeciw nowym wyborom fplfoto.com/uzytkownik.php?authorid=24863 Odpowiedz Link Zgłoś