miruka 29.07.06, 15:55 ukradli wam wszystkie ciuchy, idziecie na zakupy, co kupujecie w pierwszej kolejnosci/ pominmy bielizne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivis_cortez Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 15:56 buty, koszulki, spódnie i spódnice... w zalezności od pory roku z resztą Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 15:57 Buty,spodnie,koszulki,sweterki,kiecki,sukienki,torebki,plecak,pasek(choc jeden!!0 i jakis slomkowy kapelusik jesli jest lato:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 16:00 biala koszule jeansy kowbojki ;) czapke z daszkiem mala apaszke na szyje czarna dopasowana sukienke do kolan szpilki maly kozuszek grubasny dlugasny szalik i rekawiczki gruby golf eqru rajstopy eqru zamszowa spodnice Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 16:17 tak, chodzi o to po co w pierwszej chwili po kradziezy poszlybyscie do sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 16:50 no wlasnie po to :) same nieznedniki Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 16:20 czarne i brazowe spodnie z kantem, koszulowe bluzki, proste topy na ramiaczka nadajace sie do zalozenia pod zakiet, zakiet, jeansowa spodnice do kolan, jenasy, sztruksowa, brazowa marynarke, kilka t-shirtow clubbingowych, mala czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 16:21 ps. wiem co mowie, bo kiedys bylam w podobnej sytuacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janeavril Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 16:53 jeansy Diesel kilka koszulek-biala, czarna, szara golf gladki czarny lub brazowy, welna buty na plaskim obcasie-baletki lub w szpic ale plaskie/kozaki oficerki czarne- jesli zima zakiet sportowy/plaszcz welniany czarny-jesli zima I nic wiecej mi nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 17:00 jeansy , t-shirty , sweter wełniany, bluzę bawełnianą, sandały, trzewiki; t-shirta plus spodnie sportowe do pilates; kurtkę khaki Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 22:46 jeansy koszulki na szerokich ramiączkach kilka swetrów bluza koszula adidasy duża torba- worek Odpowiedz Link Zgłoś
shava Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 22:54 pasek z ćwiakami trampki rozpinaną bluzę przypinki szal długie korale-perełki duża torba opaska długa,bawełniana falująca spódnica rękawiczki w paski koszulka w paski czarno-białe,czerwona,zielona,czarna(jakieś fajne nadruki) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 23:24 Jeśli jest wiosna/lato -Przewiewne spodnie -kilka koszulek, t-shirtów -jakaś spódnica-długa przewiewna i krótsza np jeansowa -sweterek rozpinany -lekka kurtka -klapki, sandały, buty sportowe Jeśli jest jesień/zima -Kurtka albo płaszcz -grubsza spódnica -Golf, sweter, sportowa bluza -szalik, rękawiczki, czapka -Buty jesienne, zimowe kozaki albo cos w tym stylu Niezależnie od pory roku -Jeansy -torba -apaszka albo lekki szal -Skórzany pasek Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: odtworzyc szafe 29.07.06, 23:45 bielizne, rybaczki, koszulke, wzielabym prysznic i na spokojnie kupila reszte ;] Odpowiedz Link Zgłoś
roches_ives Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 01:40 hmm... najchetniej to wszystkiego po trochu, ale przede wszystkim spodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
babsi.b Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 11:28 Kupilabym sandaly, bluzke i spodnice. Dopiero potem poszlabym po koszule nocna i zastanawiala sie nad reszta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 11:33 nie czytalam wczesniejszych postow, zbaczymy na ile rzeczy beda sie powtarzac 1.dzinsy 2.kilka bluzek z dlugim, 3/4, krotkim rekawem 3.rozpinany sweter na codzien 4.marynarke/kurtke na chlodniejsze dni 5.spodnie z materialu 6.zestaw: spodnie + zakiet Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 16:05 wow, mam jakieś dziwne nawyki, znajomi zresztą też, bo nie trzymamy korali, toreb ani przypinek w szafie. polecam - nie am niebezpieczeństwa, że i to Wam ukradną ;) ja postapiłabym najzwyczaniej, czyli nudno: kupiłabym 2 pary spodni (jeśli lato - to spodenek), koszulki, jeśli nie lato to swetry/bluzy + kurtka/płaszcz, buty odpowiednie do pory roku. i pidzamkę jakąś. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 17:33 jak sie czepiac to na calego:D rzeczywiscie dziwna jestes nie trzymasz korali ani toreb w szafie ale juz buty ze spodniami i koszulkami leza, i jeszcze pidzamka:P Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 17:36 ale juz buty > ze spodniami i koszulkami leza, i jeszcze pidzamka:P to oświeć mnie, gdzie Ty to wszystko trzyamsz? lub inaczej - do czego szafa służy? Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 18:05 dobry temet na oddzielny watek: gdzie i jak przechowujesz ubrania a wiec moja droga zgodnie z zyczeniem oswiecam cie:P butow nie trzymam razem z ubraniami tylko leza sobie w podpisanych pudelkach w oddzielnej szafce w glownej szafie ubraniowej wisza spodnie, garnitur, bluzki koszulowe a nad tym leza swetry w odzielnych szufladach bluzki, bluzeczki w jeszcze innej bielzina w nastepnej posciel a na niej koszulki i pizamy do spania nie trzymam butow razem z ubraniami, dla mnie to zbyt niehigieniczne w butach chodzisz po brudnych chodnikach wiec nie poloze ich w aszfie obok golfu ktory dodtyka twarzy, logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 18:29 ależ ja nie trzymam tego RAZEM. jak Twoim zdaniem wygląda typowa, przecietna, średniej klasy szafa? bo rzadko dziś widuje inne niz kilkukomorowe. każda najprostsza posiada komorę dolną lub górną. gdy miałam taka w mieszkaniu studenckim, to wszystkie rzeczy - a więc nawet spodnie, swetry, bluzy, koszule i koszulki trzymałam na wieszakach, a buty w komorze dolnej. z tym,że ciezko byłoby sie zmieścić z całym dobytkiem. wiem, bo w domu mam 3drzwiową, czyli z wbudowanymi półkami z boku. i tam sobie leżą te swetry, koszulki, pidzamy. osobno w komodzie leży bielizna + wszystkie pierdułki typu chustki, czapki, szaliki, biżuteria, mniejsze torebki. też logiczne, prawda? w sumie, to Twoja szafa jeszcze aż tak mnie nie zainteresowała, bo podałąś - bez obrazy ;) - równie nienadzwyczajny zestaw, jak ja. chciałabym sie dowiedzieć, jak ulokować w szafie bizuterię... :) PS: ciezko mi sobie wyobrazić dotknięcie buta z golfem - tu tez potrzebuję Twojego oświecenia :) no bo w szafie bez półek golf byłby na wieszaku, but raczej nie. a w szafie z półkami każde by miało osobną półkę... fantazja mnie chyba zawodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 18:09 A ja trzymam torby/torebki w szafie. I nie widze w tym nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 18:30 oj nie mówię, że coś złego. tylko powiedz, JAK? na wieszakach? na dole? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 20:21 Tak na dole (dnie) szafy Nie znalazłam dla nich lepszego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
isia85 Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 16:20 zależy ktora szafe by ukradli...mam dwie jedna wypchana samymi pudełkami z butami a w drugiej tylko plaszcze, kurtki, zakiety i elegenckie rozpinane bluzki oraz szliki i nakrycia glowy. reszta w dwóch komodach. Gdyby okradli ta z butami to kupiłam bym karnet na wizyty u psychologa:(a gdyby opróżnili tamte meble: kupiłabym 2 pary jeansów, 2 pary spodni w kant, 3 żakiet, 2kurtki i dużo,duzo bluzeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: co to są przypinki, serio? 30.07.06, 17:39 u nas mówi sie tak na takie okrąłe mini-plakietki z agrafką, z róznymi motywami, napisami. coś w stylu plakietki "matura"/"studniówka". ale mogę sie mylić, bo chyba w trochę innym świecie żyję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 18:12 ja bym chyba wykozystala okazje i nakupowala rzeczy ktorych do tej pory nie bylo w mijej szafie, ale "essential" byloby dla mnie (podczas pierwszej wizyty w sklepie): - trencz niekoniecznie bezowy, ale w jednym mocnym ciekawym kolorze - oficerki jesli to zima - ladne polbuty na plaskim obcasie, moga byc balerinki takie balerinkowe - dobra skorzana torbe - kilka koszulowych bluzek ale z bajerem, np ciekawym kolnierzem - waskiespodnie, na poczatek moga byc dzinsy - kilka fajnych topow - szal lub duza chusta Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 20:11 ojej! ja bym kupila dokladnie to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
hanureku Re: odtworzyc szafe 30.07.06, 19:35 ja tam bym wziela 300 zl do reki i poszla do SH. kilka godzina i cala szafa odtworzona :) Odpowiedz Link Zgłoś