ex_oriente_lux 01.08.06, 14:48 www.allegro.pl/item118080204_odlotowe_kolorowe_francuskie_balerinki_bcm.html no nie mogłam się oprzeć. Taki spam, przepraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Buahahaha :D 01.08.06, 15:12 ayyy? kapcie dla przedszkolaka Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: Buahahaha :D 01.08.06, 15:30 a malo tego sprzedalo sie troche tych ekstra pseudo balerinek.Z ciekawosci sprawdzalam komentarze sprzedającej z ostatnich dni. powalające. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Buahahaha :D 01.08.06, 15:32 Ja bym się wstydziła chodzić w takich bamboszach po domu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Balerinki?! 01.08.06, 17:23 Masz, następny "znawca" dla którego każde obuwie nie będące białymi kozaczkami z czubem w szpic to "balerinki", ewentualnie "adidasy". Nie ma to jak znajomość tematu ;-) Jak dla mnie totalna cienizna nawet jak na bambosze. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Buahahaha :D 01.08.06, 17:28 ale jak to francuskie balerinki są, to moze niech la parówa się wypowie na ich temat? :P Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Buahahaha :D 01.08.06, 17:33 To prowadzi facet. To i tak sukces, ze takie slowo jak "balerinka" zna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: Buahahaha :D 01.08.06, 17:54 ale odlotowe papucie.......lol.........buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: Buahahaha :D 01.08.06, 18:05 To są łapki kuchenne do garnków w kształcie kapci ;) Tylko zawieszek brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Buahahaha :D 01.08.06, 20:28 albo bamboszki do kompletu z tymi rękawicami:) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Buahahaha :D 01.08.06, 21:28 Wow, brakuje tylko tekstu "Znakomicie nadają się na wszelkie podłoża trawiasto-gumiaste, a nadto pozwalają utrzymać w ręku garnek gorących kluch(ów) *) bez groźby oparzenia" ! ;-)))) *) - to ukłon w kierunku Allegrowiczów "mówiejących po Polskiemu", bez przytyku do Tego konkretnego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lanja Re: Buahahaha :D 01.08.06, 21:23 Pomijając niewątpliwą szykowność i gustowną kolorystykę tych wyjściowych, wieczorowych pantofelków - coś takiego jest wymarzone do chodzenia po domu dla osoby, która (tak jak ja) najchętniej chodzi w domu boso. Moja mama ma takie miękie papucie z materiału do takowych celów, tylko jej kapcie wyglądem przypominają obuwie. Odpowiedz Link Zgłoś