Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legginsy - do czego

04.09.06, 18:45
    Tak jak wyżej do czego nosicie lub polecacie nosic legginsy ;]
    Obserwuj wątek
      • kamila29091 Re: Legginsy - do czego 04.09.06, 19:51
        Do krotkich miniowek, same jak sa grubsze. Do balerin, obcislych bluzeczke w
        paski.
        • edavenpo Re: Legginsy - do czego 04.09.06, 21:23

Tutaj jest najlepiej wytlumaczone wiec nie bede powtarzac:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=47719593&a=47985483\
          • edavenpo Link pooprawka ;-) 04.09.06, 21:29

• edavenpo Re: Link poprawka ;-) 04.09.06, 21:29

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=47719593&a=47985483
          • barbaragoralska Re: Legginsy - do czego 10.09.06, 21:31
            W Krakowie leaoginsy coraz czesciej pojawiaja sie na ulicy. Niestety ani razu
            nie widziałam ich fajnie noszonych. Powinny one byc noszone do bótów na obcasie
            a nie do płaskich. Tutejsze dziewczyny chyba o tym nie doczytały. Uważam ze
            swietnie wyglądają z sukienkami w stylu lat 60.
            • rozowy_kurczak Re: Legginsy - do czego 10.09.06, 23:00
              co to znaczy "powinne byc"? kazdy je nosi jak ma ochotę ;>
              • mpaulk Re: Legginsy - do czego 10.09.06, 23:18
                rozowy_kurczak napisała:

> co to znaczy "powinne byc"? kazdy je nosi jak ma ochotę ;>
                bo legginsy do polowy lydki noszone ze spodnica mocno skracaja nogi.
                trzeba jakos zrownowazyc i wyciagnac sylwetke.
                ale masz racje - niech kazdy nosi to, na co i w jaki sposob ma ochote.
                nawet jesli wszyscy ubieraja sie tak samo.
                pzdr,
                p.

• cleo1972 Re: Legginsy - do czego 13.09.06, 13:07
                Bo buty na płaskim obcasie do legginsów są totalnie nie modne.
      • maialina1 do biegania po parku 04.09.06, 20:08
        A jeśli chcesz wyglądać jak czarne emigrantki na peryferiach Londynu, to wtedy
        również do mini-spodniczki (ale wtedy koniecznie leginsy do pol-lydki), i do
        bawelnianych koszulo - sukienek, zawiązywanych sznurem (lub grubaśnym tandetnym
        blyszczacym pasem) na wysokości talii.
      • peachblush Re: Legginsy - do czego 04.09.06, 21:29
        Biedna małolata dopiero teraz odkryła leginsy... Kate Moss nosila - byly fajne,
        jak pelno tipsiar chodzi w nich po mieście to to już nie jest.

Jesli chcesz być oryginalna spróbuj nie naśladować tylko stworzyć coś swojego.
        bądź kreatywna.
        • girl1991 Re: Legginsy - do czego 05.09.06, 15:18
          Po pierwsze nie jestem małolatą ;] po drugie legginsy mam już od dłuższego czasu
          - odkĄD pojawiły się w polskich sklepach po trzecie chciałam się dowiedziec do
          czego WY - forumowiczki nosicie je, by może podłapac coś nowego ;] POZDRAWIAM!
          • lady.k Re: Legginsy - do czego 10.09.06, 22:16
            wczoraj miałam do sukienki krótkiej acz prostej (fiolet) lekko trapezowej i do
            tego czarne "piptoły" (edavenpo dzięki za to określenie:-)) czyli peep-toe na
            obcasie. Pasek w talii szeroki i już. Widziałam też ładnie w kompozycji z
            sukienko-swetrem i paskiem w talii.
            • dakota77 Re: Legginsy - do czego 10.09.06, 23:17
              Fajne sa do swetro-sukienek i tunik.
            • edavenpo Re: Legginsy - do czego 10.09.06, 23:32
              ady.k napisała:

> wczoraj miałam do sukienki krótkiej acz prostej (fiolet) lekko trapezowej i do
              > tego czarne "piptoły" (edavenpo dzięki za to określenie)
              __

Milo mi ale nazwe wymyslila Sumire, ja tylko propaguje jej uzywanie ;-)
              • tori86 Re: Legginsy - do czego 11.09.06, 00:00
                co za glupie pytania!!
                poszukaj w necie, jest wiele zdjec gwiazd, ktore je nosza, i chyba robia to
                najlepiej, wiec warto z nich brac przyklad,w dodatku to gwiazdy tak naprawde
                wyznaczaja kanony dlatego wzorowanie sie na nich nie jest zla rzecza, legginsy
                gwiazdy nosily juz rok temu, teraz ich praktycznie nie widac w takim stroju,
                pomyslec, ze polske dopiero teraz ogarnia na nie szal:/
                moim zdaniem zakladanie legginsow do spodnic nei wyglada super! opniewaz kazda
                panna w polsce tak robi!! a tak naprawde powinno sie do nich zakladac luzne,
                szerokie i dlugie bluzki i swetry, do tego super dodatki, np lancuszki + dluga
                chustka obwiazana wokol glowy, tak zeby jej konce spadaly na klatje piersiowa,
                bransoletki, pasek w talii itd, naprawde jest duzo mozliwosci, i obowiazkowo
                duza torba:)
                aha zamiast legginsow mozna tez zakladac bardzo obcisle spodnie rurki:) na
                chlodniejsze dni
                buty moga byc chyba wszystkie, i na slupku, i baleriny i trampki,i kozaki jakie
                chcesz, chyba tylko nei pasuja do nich adidasy:)
                www.imnotobsessed.com/ tutaj sobie poszukaj w archiwum, ale najlepiej z 2005r
                llohan.org/gallery/albums/userpics/004%7E93.jpg
                llohan.org/gallery/albums/userpics/002%7E151.jpg tutaj spodnie rurki
                llohan.org/gallery/albums/userpics/001%7E202.jpg
                www.hilaryd.org/gallery/data/1641/medium/hilaryd-dot-org_tmobilesidekick3launch-2006jun20-010.jpg
                www.hilaryd.org/gallery/data/1647/hilaryd-dot-org_MTVsTRL-26Jun06-16.jpg
                pozdrawiam:) ale radze sie pzreniesc na rurki, legginsy wychodza juz z mody
                zachodniej
                • tori86 Re: Legginsy - do czego 11.09.06, 00:50
                  tu jeszcze pare
                  www.theceleblife.com/thumb.php?f=out/images/1134583618_JessicaSimsonLeggings_1.jpg&w=480
                  www.theceleblife.com/thumb.php?f=out/images/1134583618_LeggingsgoodSienna.jpg&w=480
                  www.theceleblife.com/thumb.php?f=out/images/1134583619_leggingsmolly.jpg&w=480
                  • aniabos Re: Legginsy - do czego 11.09.06, 01:40
                    W jesiennej kolekcji MaxMara jest sporo legginsow, moze to podsunie Ci jakies
                    pomysly:
                    www.style.com/fashionshows/collections/F2006RTW/complete/slideshow/MAXMARA?slideshowId=slideshow32743&iphoto=0
                    • mandok Re: Legginsy - do czego 11.09.06, 03:09
                      To jest szałowe ;

tnij.org/jpj
      • neli8 Re: Legginsy - do czego 13.09.06, 13:25
        mi legginsy nie podobają sie i to bardzo- ale też je nosiłam- w podstawówce:) Nazywało to się wtedy getry i nosiło do dłuższych swetrów czy specjalnych dłuższych bluz. I to chyba nie była kewstia mody tylko wygody- takie coś nie krępuje ruchów dziecka podczas zabawy (zresztą wśród przedszkolaków to nadal jest praktykowane- przynajmniej moje młodsze kuzynostwo tak się ubiera do przedszkola). Teraz też mam jedną parę takich "legginsów" i noszę je czasem zimą jak idę na długi spacer do parku.
        Ale u kobiet nie podobają mi się wcale- a jeszcze bardziej wkurza mnie, że teraz wszystkie "modne" na siłe to kupują i naśladują "gwiazdy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka