Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeansy Big Star - Crystal Stretch 161

07.09.06, 18:02
    Dziś, po niemal 2 tygodniach codziennego chodzenia po sklepach w poszukiwaniu
    jeansów, pojawiło się światełko w tunelu...:)
    Zmierzyłam w Big Starze spodnie Crystal Stretch. Stretch jest tu tylko w
    nazwie, bo absolutnie nie są z tych rozciągliwych czy opinających. Niskie
    biodrówki, prosta nogawka, bez cekinków i innych duperszwanców, klasyczny
    granatowy kolor, naturalnie wytarty na pupie i na udach. Cena też "w miarę",
    jak na jeansy - 189,99zł.

Mam teraz pytanie - czy któraś z Was jest szczęśliwą (a może nie?)
    posiadaczką modelu Crystal Stretch i może mi powiedzieć jak się one użytkują
    (noszą, piorą)? Czy nie przecieraja się w kroku i na pupie zbyt szybko? Nie
    spiera się kolor? rozciągają się bardzo w praniu? a jak z długością?

Ps. Mierzyłam polecane Leole z Lee, ale niestey dla mnie za wysokie z tyłu :(
    Więc jak nie te Big Stary to mi zostają chyba tylko Megan....
    Obserwuj wątek
      • doda1983 Jeszcze jedno :) Czy BS są dostępne za granicą? 07.09.06, 18:05
        Zaponiałam zapytać jeszcze o jedno :)
        Czy Big Star to jes polska czy międzynarodowa firma? Czy sa ich sklepy gdzieś w
        Europie zachodniej? Konkretnie chodzi mi o Hiszpanię. Gdyby ktoś wiedział, to
        dziękuję za cynk! ;)
      • doda1983 Re: Jeansy Big Star - Crystal Stretch 161 07.09.06, 22:58
        up :)
        • littlefrog Re: Jeansy Big Star - Crystal Stretch 161 07.09.06, 23:42
          Firma jest polska, widziałam sklepy w Chorwacji, ale w Hiszpanii niestety nie..
          • doda1983 Nikt nie ma tych Big Starów? :( 08.09.06, 13:51
            :(
            • troubleska Re: Nikt nie ma tych Big Starów? :( 08.09.06, 14:06
              To marka niemiecka z tego co wiem.
              W Hiszpanii nie widziałam w sklepach ale też się specjalnie nie rozglądałam...
              Natomiast są w różnych tiendas online.
              • doda1983 Re: Nikt nie ma tych Big Starów? :( 08.09.06, 14:18
                Troublesko, a mogłabys mi podac jakis adres www takiego tienda online? Bo nie
                mogę wyguglac nic hiszpańskiego co by miał bigstary :/ Niedługo sie wybieram do
                H. i potrzebuje spodni na twyjazd więc jak się okaże ze tam sa dużo tańsze to
                może sobie tam kupie ;)
                • nioma Re: Nikt nie ma tych Big Starów? :( 08.09.06, 15:00
                  big star jest FIRMĄ POLSKĄ (www.bigstar.pl)
                  siedzibe maja w Kaliszu, włascicielami sa panowie Kostera i Kaczmarek, kiedys
                  czesc akcji big stara nalezala do zagranicznych inwestorow (dokladnie do
                  szwajcarow 33%) ale zostali oni wykupieni i w chwili obecnej 100% akcji nalezy
                  do Polakow
                  polecam sie wybrac do sklepu firmowego jesli bedziecie w okolicy Kalisza -
                  spodnie mozna tam kupic srednio o 100zł taniej, dzinsy z poprzednich kolekcji
                  nawet po 20zł i jest ogromny wybor
                  jesli chodzi o zagranice:
                  na pewno firma jest obecna w niemczech
                  tak w sklepach jak i w katalogach
                  oferte spodni bigstar widzialam min w niemieckim OTTO
                • troubleska Re: Nikt nie ma tych Big Starów? :( 08.09.06, 15:29
                  Moja koleżanka kupiła kiedyś dżinsy Big Star poprzez któryś z hiszpańskich
                  sklepów, niestety nie wiem gdzie. Ale faktycznie nie jest łatwo coś znaleźć, bo
                  np. na ebay hiszpańskim wyrzuca tylko dwie pozycje na hasło big star...
                  Pozostaje chyba kupić w Polsce...

A propos kraju pochodzenia: jestem skonfundowana;-) Znam taką firmę:
                  www.bigstarjeans.com
                  • doda1983 Kupiłam te Big Starki:-) 12.09.06, 23:11
                    Obeszłam dzis 3 centra handlowe i nie znalazłam żadnych, naprawdę żadnych
                    innych dżinsów godnych uwagi i w dobrym rozmiarze :( Więc kupiłam te big
                    starki, bo leżą bardzo fajnie i nie muszę ich skracać :) Zobaczymy, jak się
                    będą nosić...!
                    • annie_laurie_starr Re: Kupiłam te Big Starki:-) 13.09.06, 09:17
                      no to sie cieszymy, ze fajnie leza.;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka