elejna 26.10.06, 13:25 Bo ja zupełnie , co to za firma ,czy ich ubrania sa dostepne w PL? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elejna Re: G-star - znacie? 26.10.06, 13:36 Ok to juz wiem ze są dostepne np w Peek & Cloppenburg ale nadal nie wiem co to za firma i jakie ma ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: G-star - znacie? 26.10.06, 13:36 To marka dżinsowa, z półki diesla, nie mają chyba swoich sklepów firmowych w Polsce, ale ich ciuchy można kupić w peeku. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: G-star - znacie? 26.10.06, 14:16 Znamy ;-) G-Star jest cenowo i 'ideologicznie' zblizony do Diesla ale bardziej 'industrialny' i surowy niz Diesel. Ich najbardziej znane dzinsy sa szyte dosc strukturalnie, udziwnione fasony, niski krok dla facetow ale skinny leg, naszywki, umiejetne 'postarzanie', nity i cwieki itp. Tak na marginesie to dzinsy G-Star sa popularne wsrod londynskich clubbersow i gejow ;-) P.S. Niezle maja parki w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: G-star - znacie? 26.10.06, 14:30 Rozumiem wiec ze G star podobnie jak Diesel ma cała oferte ubraniową dla kobiet mysle o bluzkach swetrach itd nie tylko dzinsy Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: G-star - znacie? 26.10.06, 14:35 Tak, maja topy swetry sukienki etc... Odpowiedz Link Zgłoś