inecita 07.12.06, 09:11 Gdzie mozna kupic w Warszawie klasyk w kratkę? Ile kosztuje? A moze bardziej opłaca się zakup w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.krupczatka Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 10:32 zwykle kosztuje około 50 euro:) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 13:17 zalezy jaki - kaszmirowy od 90 - 150 funtow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 20:58 A gdzie Ty widzialas prawdziwy szalik Burberry za 50 euro? Chyba mowisz o podrobach? Za ok. 200 euro - to sie zgodze... Odpowiedz Link Zgłoś
sigmasigma Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 21:40 Za ok. 200 euro - to sie zgodze... no to slono przeplacilas, ale tak to jest jak sie czlowiek nadyma Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 22:40 hmmmm w outletach i na przecenach mozna calkiem tanio Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 22:53 szalik jest wełniany:)nie demonizujmy tak tej firmy- u nas nie ma wyboru, wielu butików firmowych i dlatgo jest drogo ale w inych krajach rzeczy markowe to nie jest nie wiadomo co- nawet w małej mieścinie można np spotkć outlet Armaniego. A szaliki naprawdę nie są aż tak drogie jak nam się wydaje ( z persektywy jedynego w Polsce butiku na placu 3 #)- no chyba ,że jakieś serie limitowane albo z b szlachetneo materiału:) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 23:41 zgadzam sie - burberry to nie jest znowu az tak droga marka (porownujac z innymi podobnymi ) - no chyba ze mowimy o wyzszej "polce" prorsum :) w Polsce problemem jest chyba stosunek cen do przecietnych pensji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 21:06 nie tylko widziałam- ale nawet nabyłam. W butiku Burberry w Barcelonie- klasyczny, beżowy. Było to w lipcu tego roku. Wawa z braku laku i konkurencji jest zawsze droższa.Zapewne kaszmirowe lub jedwabne szaliki kosztują więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 21:23 W El Corte Inglês za chyba 45 €, spory, bezowy w krate, klasyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.krupczatka Re: szalik BuRBERRy 07.12.06, 21:34 o właśnie- taki:) też je w El Corte widziałam:) jeszcze niebieskie i różowe były:) Odpowiedz Link Zgłoś
big2.munich OK! Zgodze sie...moj jest rzeczywiscie.. 07.12.06, 22:47 ..kaszmirowy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś