Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej

24.01.07, 21:30
    Gali nie oglądałam, właśnie obejrzałam zdjęcia na www.vipnews.pl gdzie
    Katarzyna Dowbor dumnie prezentuje wystającą spod sukienki bieliznę- stanik
    oraz pończochę (a nad nią jeszcze spory kawałek gołej nogi). O losie!
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:49
        no rzeczywiscie, Dowbor bije rekord bezguscia!
      • mef8 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:50
        patrzę, patrzę i nie widzę gdzie jej ten stanik wystaje. to co jej sterczy nad
        biustem to koronka jest, ale wg mnie nie od stanika (patrz wykończenie
        rękawów). czy coś przegapiłam???

PS pończochę oczywiście widzę. no comments.
        • julka7777 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:51
          dajcie link!
          • bohema77 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:56
            www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/02/83/81_file.jpg
          • rzesa20 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:57
            www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=29&kat=24217&gid=8700273&ticaid=13196&_ticrsn=3
      • inaa1 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:57
        no cóż... może Paryżanka Hiltonówna jest jej nową idolką ;-)
        • frrancuzeczka Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:59
          Ojej przykro patrzeć, a drugi dramat to Drzyzga.
          • perseidaa Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:10
            kolejnym dramatem jest moim zdaniem tło tego zdjęcia:
            www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=20&kat=24217&gid=8700273
            Ach te nasze zaściankowe festiwale próżności...
            • koala1212 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 02:16
              To zdjecie kojarzy mi sie z reklama Chanel nr 5. Mamy swojskie wcielenie Nicole
              Kidman na czerwonym dywanie.
              Mnie sie to zdjecie podoba, bo jest takie obnazajace.
              • justi54 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 08:53
                A co ono obnaża wielkiego srebrnego wieloryba na tle hydrantu.
      • cioccolato_bianco Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:21
        to samo pisalam w watku obok..
      • nelly.nelly Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:48
        Joasia Jabłczyńska w podobny sposób przegięła:
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=53&kat=24217&gid=8700273
        kompleks "fasolek"?
      • tralalumpek Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:48
        koszmarek

www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=4&kat=24217&gid=8700273
        koszmarki rajstopowe, oba
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=24&kat=24217&gid=8700273
        'koszmarek fryzurny'
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=16&kat=24217&gid=8700273
        koszmarek niebalowy
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=27&kat=24217&gid=8700273
        koszmarek zwyczajny

www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=30&kat=24217&gid=8700273
        koszmarek kozuszny
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=31&kat=24217&gid=8700273
        koszmarek zalosny
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=32&kat=24217&gid=8700273
        dwa koszmarki

www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=33&kat=24217&gid=8700273
        koszmarek bombka choinkowa
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=36&kat=24217&gid=8700273
        koszmar nad koszmarki

www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=46&kat=24217&gid=8700273
        koszmarki wypłosze
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=53&kat=24217&gid=8700273

elagancja i klasa w podwojnym wydaniu
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=34&kat=24217&gid=8700273
        • koala1212 Anna Mucha 25.01.07, 00:40
          www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=10&kat=24217&gid=8700273
          podoba mi sie kolor tej sukienki, ale kroj w stylu piersi_do_pasa jest
          straszny! Dlaczego ta dziweczyna tego nie widzi?
          • anulkina Re: Anna Mucha 25.01.07, 07:34
            i tak wygląda lepiej niz w zeszlym roku, gdzie przyszla na gale w t-shircie i
            jeansach i potem kryła sie za kolegami gdy wywolali na scene ekipe M jak Miłosc
            Pani Dowbor chyba chciała przyciagnac wzrok innych, ale to co miało przyciagac
            raczej odpycha i jest zenujace, a na pewno nie seksowne :/
            Pani Torbicka i Loska jak zwykle na wysokim poziomie, az milo popatrzec :)
            • mag-ia1 Re: to jest to co się nazywa elegancja 25.01.07, 08:17
              Pani Torbicka i Loska jak zwykle na wysokim poziomie, az milo popatrzec :)

nic tylko patrzeć i uczyć się jak mieć klasę i być elegancką kobietą.
              • mef8 Re: to jest to co się nazywa elegancja 25.01.07, 09:30
                eeeee ja myslalam ze Dowbor ten stanik wywalila na wierzch celowo (jak
                ponczochę) a nie ze jej przypadkiem ramiaczko wystaje.... eee tam, takim czyms
                w ogole nie warto sie zajmowac :-(
              • daggy4 Re: to jest to co się nazywa elegancja 25.01.07, 10:05
                mag-ia1 napisała:
                > Pani Torbicka i Loska jak zwykle na wysokim poziomie, az milo popatrzec :)
                > nic tylko patrzeć i uczyć się jak mieć klasę i być elegancką kobietą.

a do tego to z roku na rok pieknieja! ja tez tak bym chciala! torbicka jest
                ladniejsza od anety kreglickiej, ktora byla miss swiata i jest od niej duzo
                mlodsza. to jakis pakt z diablem ;)
                • xrene Re: czyżby? 27.01.07, 11:28
                  Cóż Torbica i Loska bezprzecznie mają klasę.Ale Kręglicka[dla mnie wyglądała
                  extra} jest ładniejsza od Torbickiej-bezprzecznie.W tym roku Torbickiej
                  suknienka mi się niepodobała....
                  Nie wiem,ale ona zawsze wygląda do znudzenia...
                  Ogólnie owa gala w "stroje"-koszmarność!!!
            • dibianka Loska 25.01.07, 10:15
              prezentuje sie najlepiej. Czy znowu kroluje czern na imprezach? wyglada to dosc
              smutno, a do tego wszystkie czarne sukienki maja kiepski i niepokazowy kroj...
            • fortepianistka Re: Anna Mucha 25.01.07, 18:20

Ogolnie na tej gali kobietki poubieraly sie niezbyt gustownie, zadna z nich nie wyglada olsniewajaco i wiekszosc jest przecietnych albo nawet gorzej.
              Mysle, co pomyslala Andie McDowell o Polsce jak to widziala...
              Czasami mi wstyd za cały nasz kraj, ze nie umiemy sie porzadnie zaprezentowac...
              • koala1212 Andie McDowell 26.01.07, 13:56
                Mysle, co pomyslala Andie McDowell o Polsce jak to widziala...

Gdyby nawet na tej gali byly same zjawiskowe kobiety Andie McDowell i tak ma
                glowe napakowana stereotypami. Moze dopiero przed wyjazdem zorientowala sie
                gdzie Polska lezy na mapie. Ja sie nie skarze, ale przyjaznie sie od wielu lat
                z Amerykaninem, ktory szczerze mowi co Amerykanie mysla o Polsce.
      • troubleska Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 10:36
        Torbicka ogólnie jest elegancką kobietą, ale ta sukienka mnie nie przekonuje.
        Loska nigdy mi się nie podobała, szczególnie jej fryzura.

Dowbor to jakiś koszmar.

Nie chce mi się wszystkich zdjęć oglądać, ale chyba słabiutko ta impreza wypadła
        pod względem ubioru.
      • jazza.nova Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 10:46
        Loska moglaby fryzure zmienic, ten tapir na ksztalt latajacego obiektu naprawde
        nie wyglada najciekawiej i od lat tak samo. Obie panie prosto i z klasa.
      • listek_a Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 11:10
        Dowbor mnie bardzo niemile zaskoczyla. wygladala oblesnie wrecz.
        Zona Mał(a)yszyńskiego (czy jak on sie nazywa) miala sukienke jak z balu
        przebierancow, ale za to fajna kitke miala. Nie moge znalezc zdjecia gdzie ja
        widac niestety...
        • regata7 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 11:45
          Dowbor zawsze była obleśna... to chyba jakaś jej obsesja

Byłam kiedyś na wyborach miss nastolatek. Były to jedne z pierwszych, jeszcze
          bez pompy, skromnie, w warszawskim klubie Park.
          Dowbor robiła konferansjerkę.
          Większość kandydatek to były drobne dziewczynki. Akurat tak się złożyło, że nie
          wybujałe panny, ale po prostu dzieci, 13-to, 14-to letnie bez bioder, biustów.
          Kilka dziewczyn bardziej wyrośniętych, ale one też miały po 14 - 15 lat.
          Na widowni w większości rodzice.
          Dziewczynki po dwóch wyjściach w strojach wizytowych i sportowych (więc Pani
          Dowbor już je widziała!) anonsuje ich kolejne wejście mówiąc z obleśnym
          uśmieszkiem i jakimś niby porozumiewaczym spojrzeniem w stronę mężczyzn na
          widowni: "a teraz to, co panowie lubią najbardziej!..."
          Po czym na scenę wbiega akurat grupka najmniejszych, bosych dzieci w kostiumach
          kąpielowych, gimnastycznych...
          Konsternacja, zrobiła się cisza, nikt się nie śmiał. Pani Dowbor zachowała się
          jak stręczycielka

Zniesmaczeni rodzice, i komentarz jednego z fotografów "nie jesteśmy pedofilami"

• ricemice Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 12:47
            no ciekawa historia,
            nie insteresuję się polskimi gwiazdami prezentarkami itp, obecnie też rzadko
            oglądam tv, ale do tej pory myslałam ze pani dowbor jest na poziomie i wydaje
            się sypmatyczna, ale jak widać ostatnio chyba przegina...
      • rzesa20 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 11:16
        mnie się nie podobała torbicka, sukienka taka sobie i jak zwykle wyglądała nudnie
        większą tragedią od dowbor jest dla mnie ta aktorka...
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=33&kat=24217&gid=8700273
        bardzo ładnie wyglądały dygant, kożuchowska, kukulska, włodarczyk, i sukienka
        muchy bardzo fajna
        • anulkina Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 16:07
          rzesa20 napisała:
          i sukienka
          > muchy bardzo fajna
          mnie tez sie podobała :)))
      • tiy Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 12:39
        ksiądz z ministrantem:
        i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/agata_paskudzka,_piotr_rubik.jpeg
        burdelmama:
        i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/ewa_kasprzyk.jpeg
        tata chwali się córą:
        i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/waldemar_obs.jpeg
        fajna fryzura(i brzydka kiecka):
        i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/katarzyna_figura.jpeg
        • aniavi1 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 15:35
          Kukulska - cudna!!!
      • pieczyste Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:28
        No Dowbor faktycznie niesmacznie wygląda, a Mucha powinna czasem przestać
        patrzeć na siebie bezkrytycznie
        • bohema77 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:30
          Hmmm... a mi się sukienka Muchy bardzo podoba, tylko powinna ciut skrócić
          ramiączka, żeby pas biegł pod biustem.
          • gaggi Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:46
            a co z tą jest nie tak, ze znalazla sie na czarnej liscie?
            www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=16&kat=24217&gid=8700273
            • bohema77 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:49
              Sukienki tu prawie nie widac, więc nie wiem. Ale włosy wyglądają dziwnie, czy
              to peruka? Chociaż są odrosty, więc chyba nie.
            • karmelek4 M. Cielecka. 25.01.07, 20:53
              Według mnie wyglądała..jak zwykle...najpiękniej.
              Uwielbiam jej styl.
              • sabriel Re: M. Cielecka. 25.01.07, 21:13
                Najbardziej podobała mi się Torbicka(nie ma to jak prosta elegancja),Loska,Andie
                Macdowell,Natalia Kulkulska i Agnieszka Włodarczyk,Agnieszka Dygant.
                Cielecka i Kożuchowska coś sie nie popisały.
                Dowborowa fatalnie.Do tej samej kategorii zaliczyłabym Muchę,żonę
                Małaszyńskiego,Ewe Kasprzyk.
                • gaggi Re: M. Cielecka. 25.01.07, 21:30
                  Torbicka i Loska nudne jak flaki z olejem.
                  • magdaksp Re: M. Cielecka. 25.01.07, 23:13
                    kukulska jak zwykle okropnie-straszny dekolt,ale ona wogole mi sie nie podoba .
                    • xrene Re: aha i jeszcze Brodzik 27.01.07, 11:36
                      Lubię tą Panią, podoba mi sie i wogóle....ale ten ala garnitur z brakującym
                      tyłem jakoś ni w pięć ni w dziewięć....i ciut za szerokie plecy.
                      • koala1212 Re: aha i jeszcze Brodzik 27.01.07, 11:56
                        Ten garnitur byl dziwny. Po prostu fatalny pomysl.
      • j-adore Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 27.01.07, 11:59
        Ze względów ciuchowych podobają mi się: Joasia Jabłczyńska - młoda, ładna
        dziewczyna ze zgrabną figurą + mała czarna = pozytywny efekt, Kaśka Skrzynecka
        (tzn. płaszcz bo reszty nie widać), Natalia Kukulska i Andie MacDowell - no ale
        wiadomo, ta oststnia to inna rzeczywistość.

Mam mieszane uczucia co do Magdaleny Cieleckiej (przedobrzyła), Joanny Brodzik
        (dekolt na plecach okropny, ale ogólny efekt dobry) i Agnieszki Dygant.

Fryzura Małgośki Kożuchowskiej jest tragiczna, ale rozumiem, że zapuszcza włosy
        - kiedyś sama tak cierpiałam.:) Na Dowborową szkoda słów, żona Pawła
        Małaszyńskiego założyła na siebie obrus, Anna Mucha po raz kolejny udowodniła,
        że umiejętność dobierania stroju do figury jest jej zupełnie obca, a Agnieszka
        Włodarczyk, choćby przebrała się za Kleopatrę, to i tak wygląda jak niunia z
        dyskoteki.
      • lelum.polelum Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 10:25
        Czy naprawde nie widzicie tego,że to nie stanik wystaje spod sukienki Dowbor?Ta
        koronka przy jej dekoldzie to poprostu wykończenie sukienki(taką samą koronkę
        ma przy rękawie).Najlepiej widać to na tym zdjęciu
        www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=28&kat=24217&gid=8700273
        Ale z tą pończochą to naprawde przesadziła,jeszcze tak ostentacyjnie prezentuje
        to nóżysko...bleeee
        • frrancuzeczka Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 10:29
          A mnie się Kożuchowska bardzo podoba w nowej fryzurze.
          • kolorowa99 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 18:56
            Kozuchowska koszmarna. Makijaz jakis dziwny, fryzura tragiczna, suknia jakas
            dziwczna. A co do Dowbor.. eh szkoda slow
            • ladyinred00 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 23:44
              sporo zdjęć jest tez na wp. oto link:
              www.kobieta.wp.pl/gid,8700831,img,8700848,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=4
              zdjecia nawet ciekawsze bo juz na imprezie:)
              moim zdaniem królowa kiczu i złego smaku była Ewa Kasprzyk;/ Ładnie Ola
              woźniek, choć sukienka dość ostatnio oklepana;) Agnieszka Wlodarczyk moim
              zdaniem nieładnie, jakoś tak blado i bez polotu. Doda jak na nia nie jest źle;p
              ta dziewczyna z Blue Cafe-jakiś koszmar;/ Bardzo podoba mi się wygląd Mariety
              Żukowskiej (choć nie mam pojecia kto to:) ta dziewczyna w zielonym (kto to?)
              rzeczywiście koszmarek;/ niezłe są tez te 2 dziewczyny tutaj:
              www.kobieta.wp.pl/gid,8700831,img,8700833,kat,26405,galeriazdjecie.html?
              T%5Bpage%5D=19 Samej Gali nie oglądałam, musze przyznać ze ciekawa jestem
              kreacji Brodzik, bo na zdjęciach jest tylko przód, zresztą moim zdaniem
              fatalnie dobrany do figury, wygląda jak męski garnitur;/ negatywnie rzuciła mi
              się jeszcze w oczy Renata Dancewicz w karakułach, Dowbor i niestety Pani
              Małaszyńska;/ nie popisała się tez na premierze świadka w sztruksowym
              garniturze...niezbyt dopasowanym. ogólnie mało pozytywów moim zdaniem-oprócz ww
              Cielecka, Torbicka, żona P. KOta:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka