bohema77 24.01.07, 21:30 Gali nie oglądałam, właśnie obejrzałam zdjęcia na www.vipnews.pl gdzie Katarzyna Dowbor dumnie prezentuje wystającą spod sukienki bieliznę- stanik oraz pończochę (a nad nią jeszcze spory kawałek gołej nogi). O losie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:49 no rzeczywiscie, Dowbor bije rekord bezguscia! Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:50 patrzę, patrzę i nie widzę gdzie jej ten stanik wystaje. to co jej sterczy nad biustem to koronka jest, ale wg mnie nie od stanika (patrz wykończenie rękawów). czy coś przegapiłam??? PS pończochę oczywiście widzę. no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
julka7777 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:51 dajcie link! Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:56 www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/02/83/81_file.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:57 www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=29&kat=24217&gid=8700273&ticaid=13196&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:57 no cóż... może Paryżanka Hiltonówna jest jej nową idolką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 21:59 Ojej przykro patrzeć, a drugi dramat to Drzyzga. Odpowiedz Link Zgłoś
perseidaa Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:10 kolejnym dramatem jest moim zdaniem tło tego zdjęcia: www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=20&kat=24217&gid=8700273 Ach te nasze zaściankowe festiwale próżności... Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 02:16 To zdjecie kojarzy mi sie z reklama Chanel nr 5. Mamy swojskie wcielenie Nicole Kidman na czerwonym dywanie. Mnie sie to zdjecie podoba, bo jest takie obnazajace. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 08:53 A co ono obnaża wielkiego srebrnego wieloryba na tle hydrantu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:21 to samo pisalam w watku obok.. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:48 Joasia Jabłczyńska w podobny sposób przegięła: www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=53&kat=24217&gid=8700273 kompleks "fasolek"? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 24.01.07, 23:48 koszmarek www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=4&kat=24217&gid=8700273 koszmarki rajstopowe, oba www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=24&kat=24217&gid=8700273 'koszmarek fryzurny' www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=16&kat=24217&gid=8700273 koszmarek niebalowy www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=27&kat=24217&gid=8700273 koszmarek zwyczajny www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=30&kat=24217&gid=8700273 koszmarek kozuszny www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=31&kat=24217&gid=8700273 koszmarek zalosny www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=32&kat=24217&gid=8700273 dwa koszmarki www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=33&kat=24217&gid=8700273 koszmarek bombka choinkowa www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=36&kat=24217&gid=8700273 koszmar nad koszmarki www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=46&kat=24217&gid=8700273 koszmarki wypłosze www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=53&kat=24217&gid=8700273 elagancja i klasa w podwojnym wydaniu www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=34&kat=24217&gid=8700273 Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Anna Mucha 25.01.07, 00:40 www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=10&kat=24217&gid=8700273 podoba mi sie kolor tej sukienki, ale kroj w stylu piersi_do_pasa jest straszny! Dlaczego ta dziweczyna tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Anna Mucha 25.01.07, 07:34 i tak wygląda lepiej niz w zeszlym roku, gdzie przyszla na gale w t-shircie i jeansach i potem kryła sie za kolegami gdy wywolali na scene ekipe M jak Miłosc Pani Dowbor chyba chciała przyciagnac wzrok innych, ale to co miało przyciagac raczej odpycha i jest zenujace, a na pewno nie seksowne :/ Pani Torbicka i Loska jak zwykle na wysokim poziomie, az milo popatrzec :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: to jest to co się nazywa elegancja 25.01.07, 08:17 Pani Torbicka i Loska jak zwykle na wysokim poziomie, az milo popatrzec :) nic tylko patrzeć i uczyć się jak mieć klasę i być elegancką kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: to jest to co się nazywa elegancja 25.01.07, 09:30 eeeee ja myslalam ze Dowbor ten stanik wywalila na wierzch celowo (jak ponczochę) a nie ze jej przypadkiem ramiaczko wystaje.... eee tam, takim czyms w ogole nie warto sie zajmowac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: to jest to co się nazywa elegancja 25.01.07, 10:05 mag-ia1 napisała: > Pani Torbicka i Loska jak zwykle na wysokim poziomie, az milo popatrzec :) > nic tylko patrzeć i uczyć się jak mieć klasę i być elegancką kobietą. a do tego to z roku na rok pieknieja! ja tez tak bym chciala! torbicka jest ladniejsza od anety kreglickiej, ktora byla miss swiata i jest od niej duzo mlodsza. to jakis pakt z diablem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xrene Re: czyżby? 27.01.07, 11:28 Cóż Torbica i Loska bezprzecznie mają klasę.Ale Kręglicka[dla mnie wyglądała extra} jest ładniejsza od Torbickiej-bezprzecznie.W tym roku Torbickiej suknienka mi się niepodobała.... Nie wiem,ale ona zawsze wygląda do znudzenia... Ogólnie owa gala w "stroje"-koszmarność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dibianka Loska 25.01.07, 10:15 prezentuje sie najlepiej. Czy znowu kroluje czern na imprezach? wyglada to dosc smutno, a do tego wszystkie czarne sukienki maja kiepski i niepokazowy kroj... Odpowiedz Link Zgłoś
fortepianistka Re: Anna Mucha 25.01.07, 18:20 Ogolnie na tej gali kobietki poubieraly sie niezbyt gustownie, zadna z nich nie wyglada olsniewajaco i wiekszosc jest przecietnych albo nawet gorzej. Mysle, co pomyslala Andie McDowell o Polsce jak to widziala... Czasami mi wstyd za cały nasz kraj, ze nie umiemy sie porzadnie zaprezentowac... Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Andie McDowell 26.01.07, 13:56 Mysle, co pomyslala Andie McDowell o Polsce jak to widziala... Gdyby nawet na tej gali byly same zjawiskowe kobiety Andie McDowell i tak ma glowe napakowana stereotypami. Moze dopiero przed wyjazdem zorientowala sie gdzie Polska lezy na mapie. Ja sie nie skarze, ale przyjaznie sie od wielu lat z Amerykaninem, ktory szczerze mowi co Amerykanie mysla o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 10:36 Torbicka ogólnie jest elegancką kobietą, ale ta sukienka mnie nie przekonuje. Loska nigdy mi się nie podobała, szczególnie jej fryzura. Dowbor to jakiś koszmar. Nie chce mi się wszystkich zdjęć oglądać, ale chyba słabiutko ta impreza wypadła pod względem ubioru. Odpowiedz Link Zgłoś
jazza.nova Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 10:46 Loska moglaby fryzure zmienic, ten tapir na ksztalt latajacego obiektu naprawde nie wyglada najciekawiej i od lat tak samo. Obie panie prosto i z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 11:10 Dowbor mnie bardzo niemile zaskoczyla. wygladala oblesnie wrecz. Zona Mał(a)yszyńskiego (czy jak on sie nazywa) miala sukienke jak z balu przebierancow, ale za to fajna kitke miala. Nie moge znalezc zdjecia gdzie ja widac niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
regata7 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 11:45 Dowbor zawsze była obleśna... to chyba jakaś jej obsesja Byłam kiedyś na wyborach miss nastolatek. Były to jedne z pierwszych, jeszcze bez pompy, skromnie, w warszawskim klubie Park. Dowbor robiła konferansjerkę. Większość kandydatek to były drobne dziewczynki. Akurat tak się złożyło, że nie wybujałe panny, ale po prostu dzieci, 13-to, 14-to letnie bez bioder, biustów. Kilka dziewczyn bardziej wyrośniętych, ale one też miały po 14 - 15 lat. Na widowni w większości rodzice. Dziewczynki po dwóch wyjściach w strojach wizytowych i sportowych (więc Pani Dowbor już je widziała!) anonsuje ich kolejne wejście mówiąc z obleśnym uśmieszkiem i jakimś niby porozumiewaczym spojrzeniem w stronę mężczyzn na widowni: "a teraz to, co panowie lubią najbardziej!..." Po czym na scenę wbiega akurat grupka najmniejszych, bosych dzieci w kostiumach kąpielowych, gimnastycznych... Konsternacja, zrobiła się cisza, nikt się nie śmiał. Pani Dowbor zachowała się jak stręczycielka Zniesmaczeni rodzice, i komentarz jednego z fotografów "nie jesteśmy pedofilami" Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 12:47 no ciekawa historia, nie insteresuję się polskimi gwiazdami prezentarkami itp, obecnie też rzadko oglądam tv, ale do tej pory myslałam ze pani dowbor jest na poziomie i wydaje się sypmatyczna, ale jak widać ostatnio chyba przegina... Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 11:16 mnie się nie podobała torbicka, sukienka taka sobie i jak zwykle wyglądała nudnie większą tragedią od dowbor jest dla mnie ta aktorka... www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=33&kat=24217&gid=8700273 bardzo ładnie wyglądały dygant, kożuchowska, kukulska, włodarczyk, i sukienka muchy bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 16:07 rzesa20 napisała: i sukienka > muchy bardzo fajna mnie tez sie podobała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiy Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 12:39 ksiądz z ministrantem: i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/agata_paskudzka,_piotr_rubik.jpeg burdelmama: i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/ewa_kasprzyk.jpeg tata chwali się córą: i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/waldemar_obs.jpeg fajna fryzura(i brzydka kiecka): i.wp.pl/a/f/jpeg/11637/katarzyna_figura.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
aniavi1 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 15:35 Kukulska - cudna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:28 No Dowbor faktycznie niesmacznie wygląda, a Mucha powinna czasem przestać patrzeć na siebie bezkrytycznie Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:30 Hmmm... a mi się sukienka Muchy bardzo podoba, tylko powinna ciut skrócić ramiączka, żeby pas biegł pod biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:46 a co z tą jest nie tak, ze znalazla sie na czarnej liscie? www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=16&kat=24217&gid=8700273 Odpowiedz Link Zgłoś
bohema77 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 25.01.07, 20:49 Sukienki tu prawie nie widac, więc nie wiem. Ale włosy wyglądają dziwnie, czy to peruka? Chociaż są odrosty, więc chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 M. Cielecka. 25.01.07, 20:53 Według mnie wyglądała..jak zwykle...najpiękniej. Uwielbiam jej styl. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: M. Cielecka. 25.01.07, 21:13 Najbardziej podobała mi się Torbicka(nie ma to jak prosta elegancja),Loska,Andie Macdowell,Natalia Kulkulska i Agnieszka Włodarczyk,Agnieszka Dygant. Cielecka i Kożuchowska coś sie nie popisały. Dowborowa fatalnie.Do tej samej kategorii zaliczyłabym Muchę,żonę Małaszyńskiego,Ewe Kasprzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: M. Cielecka. 25.01.07, 21:30 Torbicka i Loska nudne jak flaki z olejem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: M. Cielecka. 25.01.07, 23:13 kukulska jak zwykle okropnie-straszny dekolt,ale ona wogole mi sie nie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
xrene Re: aha i jeszcze Brodzik 27.01.07, 11:36 Lubię tą Panią, podoba mi sie i wogóle....ale ten ala garnitur z brakującym tyłem jakoś ni w pięć ni w dziewięć....i ciut za szerokie plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: aha i jeszcze Brodzik 27.01.07, 11:56 Ten garnitur byl dziwny. Po prostu fatalny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 27.01.07, 11:59 Ze względów ciuchowych podobają mi się: Joasia Jabłczyńska - młoda, ładna dziewczyna ze zgrabną figurą + mała czarna = pozytywny efekt, Kaśka Skrzynecka (tzn. płaszcz bo reszty nie widać), Natalia Kukulska i Andie MacDowell - no ale wiadomo, ta oststnia to inna rzeczywistość. Mam mieszane uczucia co do Magdaleny Cieleckiej (przedobrzyła), Joanny Brodzik (dekolt na plecach okropny, ale ogólny efekt dobry) i Agnieszki Dygant. Fryzura Małgośki Kożuchowskiej jest tragiczna, ale rozumiem, że zapuszcza włosy - kiedyś sama tak cierpiałam.:) Na Dowborową szkoda słów, żona Pawła Małaszyńskiego założyła na siebie obrus, Anna Mucha po raz kolejny udowodniła, że umiejętność dobierania stroju do figury jest jej zupełnie obca, a Agnieszka Włodarczyk, choćby przebrała się za Kleopatrę, to i tak wygląda jak niunia z dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
lelum.polelum Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 10:25 Czy naprawde nie widzicie tego,że to nie stanik wystaje spod sukienki Dowbor?Ta koronka przy jej dekoldzie to poprostu wykończenie sukienki(taką samą koronkę ma przy rękawie).Najlepiej widać to na tym zdjęciu www.gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=28&kat=24217&gid=8700273 Ale z tą pończochą to naprawde przesadziła,jeszcze tak ostentacyjnie prezentuje to nóżysko...bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 10:29 A mnie się Kożuchowska bardzo podoba w nowej fryzurze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa99 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 18:56 Kozuchowska koszmarna. Makijaz jakis dziwny, fryzura tragiczna, suknia jakas dziwczna. A co do Dowbor.. eh szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinred00 Re: Telekamery- bielizna Dowbor w roli głównej 28.01.07, 23:44 sporo zdjęć jest tez na wp. oto link: www.kobieta.wp.pl/gid,8700831,img,8700848,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=4 zdjecia nawet ciekawsze bo juz na imprezie:) moim zdaniem królowa kiczu i złego smaku była Ewa Kasprzyk;/ Ładnie Ola woźniek, choć sukienka dość ostatnio oklepana;) Agnieszka Wlodarczyk moim zdaniem nieładnie, jakoś tak blado i bez polotu. Doda jak na nia nie jest źle;p ta dziewczyna z Blue Cafe-jakiś koszmar;/ Bardzo podoba mi się wygląd Mariety Żukowskiej (choć nie mam pojecia kto to:) ta dziewczyna w zielonym (kto to?) rzeczywiście koszmarek;/ niezłe są tez te 2 dziewczyny tutaj: www.kobieta.wp.pl/gid,8700831,img,8700833,kat,26405,galeriazdjecie.html? T%5Bpage%5D=19 Samej Gali nie oglądałam, musze przyznać ze ciekawa jestem kreacji Brodzik, bo na zdjęciach jest tylko przód, zresztą moim zdaniem fatalnie dobrany do figury, wygląda jak męski garnitur;/ negatywnie rzuciła mi się jeszcze w oczy Renata Dancewicz w karakułach, Dowbor i niestety Pani Małaszyńska;/ nie popisała się tez na premierze świadka w sztruksowym garniturze...niezbyt dopasowanym. ogólnie mało pozytywów moim zdaniem-oprócz ww Cielecka, Torbicka, żona P. KOta:) Odpowiedz Link Zgłoś