myszka_333 26.01.07, 21:58 Paris Hilton prezentuje uroczą srebrną sukienkę. ach te detale, podeszwa i obcasy pasują do sukienki img251.imageshack.us/my.php?image=parislt2.jpg img167.imageshack.us/my.php?image=paris1es2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadz Re: pusz ap + zakolanówki 26.01.07, 22:07 z tak zalozona opaska wyglada jak kosmitka :> Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: pusz ap + zakolanówki 26.01.07, 22:38 mam taki sam outfit jak paris, tylko opaske nosze troche inaczej :") Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: pusz ap + zakolanówki 26.01.07, 23:40 Czy to, co ona ma w ręku, to nie daj Boże zapalniczka? Też tylko o niej świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: pusz ap + zakolanówki 26.01.07, 23:44 zewszad_i_znikad napisała: > Czy to, co ona ma w ręku, to nie daj Boże zapalniczka? Też tylko o niej > świadczy... to telefon komórkowy Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: pusz ap + zakolanówki 27.01.07, 10:39 a ja uwazam, ze fajnie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pusz ap + zakolanówki 27.01.07, 14:38 kurteczka tandetna opaska na glowie - z reszta zestawienia + to co ma na szyi robi z niej choinke sama sukienka (z paskiem) z tymi zakolanowkami i buty sa fajne ale cala reszte bym z niej zdjela Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: pusz ap + zakolanówki 27.01.07, 15:32 tak kurtka out, opaska inaczej i reszta jest ok;] podoba mi sie zestawienie tej sukienki z zakolanowkami i tymi butami ze swiecaca podeszwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: pusz ap + zakolanówki 27.01.07, 15:53 Ta opaska jest fatalna, a reszta w porządku, chociaż dla mnie za bardzo świecąca, no ale to pewnie była jakaś impreza. Strasznie podoba mi się ten pasek-kokarda:) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: pusz ap + zakolanówki 27.01.07, 16:27 w wolfordzi sa takie paski jedwabne mozna je w taki wlasnie sposob nosic do sukienek sa w najrozniejszych kolorach, ja mam czaryn i swietnie komponuje zarowno z sukienkami z dzianiny jak i innymi czesciami garderoby Odpowiedz Link Zgłoś