kasiulka991 28.01.07, 13:39 Hej!Mam problem kupiłam sobie kabaretki ale nie wiem co do nich założyć pliss pomóżcie moj numer gg 2978612 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimna_suka Re: Kabaretki 28.01.07, 13:51 Ja nie wiem czy w kabaretkach będzie sie teraz chodziło do końca życia , kiedy one były modne ...(?)...chyba z 4 lata temu jeśli dobrze kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Kabaretki 28.01.07, 14:05 to przecież zależy od koloru kabaretek,od tego jakie oczka,jaki styl,kiedy chcesz je nosić...ja lubię czarną drobną siateczkę do mocno rozkloszowanej spódnicy do kolan,na imprezy (nie tam żadne wielkie pompy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_laska Re: Kabaretki 28.01.07, 16:59 załóż ołówkową spódnicę i wysokie szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Kabaretki 28.01.07, 17:07 kabaretki to klasyka, cos jak mala czarna i zwykle czarne szpilki. moja przyjaciolka zalozyla w sylwestra zamaszysta, rozkloszowana spodnice, lekko za kolana, a do tego kabaretki z drobnymi oczkami i wysokie szpilki z zaokraglonymi noskami. bardzo ladnie to wygladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
zimna_suka Re: Kabaretki 28.01.07, 17:17 kate-gun napisała: > kabaretki to klasyka, cos jak mala czarna i zwykle czarne szpilki. > > > > > Może i klasyka , ale ja mam ich juz dość , choć pare lat temu tez w nich chodziłam na imprezy.Ale moze moja niechęć jest spowodowana tym , że moja koleżanka do wszystkiego nosi kabaretki , ciagle tylko słyszę ze idzie na impreze i ubierze kabaretki , juz tak chyba 4 rok...więc sama rozumiesz ze mi sie lekko obrzygały:P Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kabaretki 28.01.07, 17:10 nigdy ni komponowalam stroju od tej srony... Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Kabaretki 28.01.07, 17:49 ja też:) ale na wszelki wypadek radziłabym zrezygnować z długości mini: można łatwo przekroczyć granicę pomiędzy dobrym smakiem a wulgarnością Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Kabaretki 29.01.07, 14:44 Popieram rady poprzedniczek ale jak idziesz na imprezę zamkniętą i chcesz zaszokować zwłaszcza dziwczyny to włóż do kabaretek obcisłe satynowe szorty i albo szpile na niebotycznych obcasach najlepiej zamszowe albo wersja hard długie czarne kozaki. Oczywiście przekroczysz granicę dobrego smaku ale efekt będzie piorunujący a laski umrą z zazdrości chociaż żadna sie do tego nie przyzna. Odpowiedz Link Zgłoś