Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    28.01.07, 13:39
    Hej!Mam problem kupiłam sobie kabaretki ale nie wiem co do nich założyć pliss
    pomóżcie moj numer gg 2978612
    Obserwuj wątek
      • zimna_suka Re: Kabaretki 28.01.07, 13:51
        Ja nie wiem czy w kabaretkach będzie sie teraz chodziło do końca życia , kiedy
        one były modne ...(?)...chyba z 4 lata temu jeśli dobrze kojarzę.
        • yavanna86 Re: Kabaretki 28.01.07, 14:05
          to przecież zależy od koloru kabaretek,od tego jakie oczka,jaki styl,kiedy
          chcesz je nosić...ja lubię czarną drobną siateczkę do mocno rozkloszowanej
          spódnicy do kolan,na imprezy (nie tam żadne wielkie pompy;))
          • krysia_laska Re: Kabaretki 28.01.07, 16:59
            załóż ołówkową spódnicę i wysokie szpilki
        • kate-gun Re: Kabaretki 28.01.07, 17:07
          kabaretki to klasyka, cos jak mala czarna i zwykle czarne szpilki.

moja przyjaciolka zalozyla w sylwestra zamaszysta, rozkloszowana spodnice,
          lekko za kolana, a do tego kabaretki z drobnymi oczkami i wysokie szpilki z
          zaokraglonymi noskami. bardzo ladnie to wygladalo.
          • zimna_suka Re: Kabaretki 28.01.07, 17:17
            kate-gun napisała:

> kabaretki to klasyka, cos jak mala czarna i zwykle czarne szpilki.
            >
            >
            >
            >
            >
            Może i klasyka , ale ja mam ich juz dość , choć pare lat temu tez w nich
            chodziłam na imprezy.Ale moze moja niechęć jest spowodowana tym , że moja
            koleżanka do wszystkiego nosi kabaretki , ciagle tylko słyszę ze idzie na
            impreze i ubierze kabaretki , juz tak chyba 4 rok...więc sama rozumiesz ze mi
            sie lekko obrzygały:P
            • kate-gun Re: Kabaretki 28.01.07, 17:33
              heheh, no tak :D
      • foamclene Re: Kabaretki 28.01.07, 17:10
        nigdy ni komponowalam stroju od tej srony...
        • nelly.nelly Re: Kabaretki 28.01.07, 17:49
          ja też:) ale na wszelki wypadek radziłabym zrezygnować z długości mini:
          można łatwo przekroczyć granicę pomiędzy dobrym smakiem a wulgarnością
      • justi54 Re: Kabaretki 29.01.07, 14:44
        Popieram rady poprzedniczek ale jak idziesz na imprezę zamkniętą i chcesz
        zaszokować zwłaszcza dziwczyny to włóż do kabaretek obcisłe satynowe szorty i
        albo szpile na niebotycznych obcasach najlepiej zamszowe albo wersja hard
        długie czarne kozaki. Oczywiście przekroczysz granicę dobrego smaku ale efekt
        będzie piorunujący a laski umrą z zazdrości chociaż żadna sie do tego nie
        przyzna.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka