madziulllka 19.02.07, 11:02 Chciałam spytać czy widziałyście może gdzieś na necie, takie duże wiosenno zielone korale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marittka76 Re: Zielone korale 19.02.07, 12:17 nie widziałam ale mam pytanie jakie masz pomysły,do czego je będziesz zakładać? mam takie drewniane pomarańczowe,może mi podsuniesz jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Zielone korale 19.02.07, 19:39 Ja widzialam w czasie ogladania stron adorevintage.proboards38.com/index.cgi?board=streetstyle2 dziewczyne ubrana w zwykla troszke obcisla biala koszulke na cienkich ramiaczkach, do tego miala szeroki czarny pasek pod biustem plus zielone dlugie korale, tak to ladnie wygladalo, te korale przykuwaly wzrok. Mam na kompie fotke, nie stety nie umiem wkleic :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Zielone korale 19.02.07, 21:48 ja kupilam duze zielone korale na krupowkach w lato:) sa przesliczne uwielbiam je:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulllka Re: Zielone korale 20.02.07, 10:08 Spoko, na allegro, nic ciekawego nie widziałam, a jak są to takie za 6 zł, które na bank farbuję, później będę chodzić jak zielony ludzik...;) Do krupówek mi daleko, także nie ma szans niestety. Chciałabym takie naprawdę śliczne...jeszcze poszukam, jak znajdę to się odezwę...:) Odpowiedz Link Zgłoś