nice88 24.02.07, 15:58 witam jakie kurteczki macie zamiar kupic sobie na wiosne? jakie kolory preferujacie i jakie fasony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Kurtki wiosenne 24.02.07, 16:01 Khaki!!! mam już kurtkę parawojskową jackpota z zeszłego sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kurtki wiosenne 24.02.07, 16:06 kupilysmy juz: czarna skore "easy rider: :) jasniutki trench czerwony plaszyk posiadam zielony plaszczyk lesniczego klasyczna jeansowke posiadam... planuje skore "easy rider" w kolorze camel czarny trench Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Kurtki wiosenne 24.02.07, 16:14 na wiosnę zamiast kurtki mam uroczą pelerynę. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Kurtki wiosenne 24.02.07, 16:21 Nic nie planuję kupować bo mam sporo kurtek i dwa trencze.No chyba że coś wpadnie mi w oczy wyjątkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Kurtki wiosenne 24.02.07, 16:27 Podobaja mi sie klasyczne trencze,oraz kurtki szyte tak jak trencz,tyle tylko ze krótkie,wiazane w pasie. Prefaruję czarny,beż,czerwony. Mam klasyczny czarny ttrencz,planuje kupno kremowego.Poza tym mam duzo zakietów,krótkich i dopasowanych w talii,które czasami traktuje jak okrycie wierzchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kurtki wiosenne 24.02.07, 16:57 nie mam zamiaru kupowac. mam 2 czy nawet 3 z zeszłego roku. Moze kupie sobie pozniej jakąś na wyprzedazach Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Kurtki wiosenne 24.02.07, 18:00 nie kupię na wiosnę kurtki bo nie :)) posiadam za to kilka płaszczy/trenczy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś