czytajacygazety 10.03.07, 17:58 A w Katowicach H&M zlikwidował całkiem stoisko dla mężczyzn zastępując kolekcją dla dzieci.Poza tym nie robili prawie w ogóle rzeczy dużych rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inguna22 Collection of Style 10.03.07, 21:38 Niestety musze stwierdzic ze H&M bardzo sie pogorszyl! W przeciagu 2 lat!!... Ma najgorsze z mozliwych jakosciowo rzeczy! Wiekszosc szmatek jest paskudna!!! Trzeba porzadnie sie nagrzebac by cos znalesc! Chyba nie ma gorszych sklepow jak H&M- w tej chwili oczywiscie!!! Material jest zly jakosciowo jak na ceny ktore wcale sie nie zmienily, a materialy z ktorych sa zrobione zmienily sie Z CALA PEWNOSCIA!!!...a worki ktore szyja DZIWACTWA afeeeee wstyd ze cos takiego sprzedaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makaroniara2 Re: Collection of Style 10.03.07, 21:51 Biorąc pod uwagę, że przez 2 lata otworzyli w całej Polsce tyle sklepów to raczej nic się nie pogorszyło tylko ludzie to kupują i firma się rozwija. A te dziwactwa to są trendy ciuchy!!! (w Polsce będą trendy za pół roku jak już ich w H&M nie będzie!). A jakość gorszą to masz np. w New Yorker, Terranova czy Orsay Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: Collection of Style 10.03.07, 22:35 h&m, orsay, terranova, reserved, reporter, big star, House- przede wszystkim... są do dupy i tyle na ten temat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: Collection of Style 11.03.07, 00:02 Ja nie wiem, moze on w Polsce do dooopy ten Hm. Ja bylam rozczarowana jakoscia, ale ubranka dla dzieci-rewelacja. NIE TYLKO ROZOWE. Ale powaznie, maja lepsze i gorsze rzeczy. Nie mam tyle czasu tose ide do Zary bo blisko. Ale pamietam, ze rachunki z HAMA byly duzo nizsze Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Collection of Style 11.03.07, 10:27 modlisshka napisała: > h&m, orsay, terranova, reserved, reporter, big star, House- przede wszystkim... > > są do dupy i tyle na ten temat!!! jw. Odpowiedz Link Zgłoś
dibianka Re: Collection of Style 11.03.07, 10:17 zgadzam sie H&M ma lepsze i gorsze rzeczy, tyle ze w polskich sklepach sa najczesciej te gorsze i odrobine drozsze niz te za zachodnia granica. Z tego powodu wybor jest bardzo ubogi, okrojone kolekcje, gowniane materialy, wybor bielizny to makabra (na dwoch polkach, kiedy w Niemczech bielizna zajmuje caly dzial?) Ciekawe? a i tak sie sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamea Re: Collection of Style 11.03.07, 10:24 nie zgadzam się całkowicie. To czy dana linia, np. bielizna jest okrojona zalezy od danego sklepu a nie kraju. Porownujac sklep HM na wroclawskich bielanach i hm w Niemczech, Goerlitz to ten pierwszy jest znacznie lepiej wyposazony, ceny - przeliczajac eur sa niemal identyczne, a newt drozsze w niemczech. Na bielanach dzial bielizny jest spory, nie ogranicza sie do dwoch polek, za to dzial ozdob do wlosow i bizuterii jest o niebo wiekszy niz w Goerlitz. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Collection of Style 11.03.07, 12:10 podoba mi sie pomysl ale pewnie zdaze sie zestarzec zanim zacznal sprzedawac te linie u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś