Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają"

28.05.07, 09:11
    Agnieszka w sobotnim programie "Jak oni śpiewają" w piosence "Hi-fi" wyglądała
    RE-WE-LA-CYJ-NIE!!! sam miód!!!
    tu jest link do filmu z piosenką
    www.youtube.com/watch?v=iygXe4QGamUsuper!super!super!
    Obserwuj wątek
      • martusia67 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 09:23
        www.youtube.com/watch?v=iygXe4QGamU
        • martusia67 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 09:24
          hmmm nie podoba mi sie, nie lubie takiego stylu

fotoforum.gazeta.pl/5,2,martusia67.html
      • tishka Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 09:33
        tez mnie sie nie podoba, miewala o wiele lepsze kreacje w tym programie
      • lilianna82 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 10:30
        Na scene sie nadaje,ale nie na ulice.
        • calineczka92 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 17:45
          wczoraj ogladałam powtórke, tylko chwile ale strój Kasi Cichopek..........
          zastanawiam się czy ona tak sama z siebie to założyła....to chyba najgorsza z
          możliwych kreacji przy jej biuście
          • alela1 biust cichopek ble 28.05.07, 18:10

biust cichopek w tej kiecce wygladal okropnie! wielkie dwa wiszace balony( ze
            spuszczonym lekko powietrzem)
      • kamila29091 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 19:06
        Owszem wygladala i ZAŚPIEWAŁA rewelacyjnie. Ona ma styl, talent, wdziek i czar.
        a nie tak jak ta pseudo gwiazdka Urbańska. Co raz udaje Jacksona a potem spiewa
        ballady Quennu. I te ostatnie wzruszenie Górniak było żałosne. No bo biedna
        nataszka miala chore gardelko i od razu zaspiewala hit swiata. Zalosne. Stawiam
        na Agnieszke.
        • kucykpony Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 02.06.07, 23:27
          "Jak oni śpiewają"? Raczej "Jak oni głosują"!(publiczność) Jestem wkurzona! Nie
          powinno być tak, że ktoś wygrywa, bo ma głośniejsze nazwisko, a Urbańska
          napewno reprezentuje wyższy poziom, niż Włodarczyk. Dla mnie wybór widzów (?)
          to KOMPROMITACJA!!!
          • iluminacja256 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 09:05
            Widziałam to pierwszy raz w zyciu wczoraj, a to tylko dlatego, ze olsniła mnie
            ta zjawiskowa brunetka - piekna dziewczyna. No i jesli ktos mówi, ze ona nie ma
            głosu - to chyba coś z nim nie tak;/ A oprócz tego tego werwu scenicznego ,
            teatralnosci w dobry sposób nadającej sie do takich programów - nie wiem, nie
            oglądałam całego tego programu, ale to, ze wygrała ta blondynka to ,
            przynajmniej na podstawie wczorajszego dnia, jakaś farsa;/
      • kucykpony Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 02.06.07, 23:31
        Tia, ale mimo to zrobiła z tego chorego gardła atut, w przeciwieństwie do
        niektórych, co usprawiedliwiają braki wokalne chorobą.
        • e.x.i.t Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 00:09
          ja od początku stawiałam na Włodarczyk ....i cieszę się że wygrała
          W całym tym konkursie Urbańska to jedna totalna pomyłka i wogóle nie powinno
          jej tam być ! To był konkurs dla amatorów a o ile mi wiadomo Urbanska oprócz
          spiewania niczym innym sie nie zajmuje wiec jej udział w tym konkursie to
          troche nie w porządku w stosunkudo innych uczestników ...

Wcale nie zaprzeczam ,ze Urbanska nie umie śpiewać bo śpiewa bardzo fajnie to
          była impreza dla amatorów i wygrała najlepsza z nich !

a Urbańskiej troche to utarło tego i tak za wysoko podniesinego hmmm nosa !
          • eilan Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 00:58
            A mnie denerwuje, że wszyscy tak mówią, że Natasza to ta od Józefowicza, że
            tylko ona zawodowo śpiewa etc... Lewińska i inni aktorzy śpiewają na różnych
            imprezach, w szkołach aktorskich są zajęcia z emisji głosu i śpiewu. I wszyscy
            jakoś zapominają, że Włodarczykówna śpiewała u Józefowicza - jej nagranie jest
            nawet na płycie "Tyle miłości" z przedstawienia o tym samym tytule...
            • little-angel Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 10:19
              co innego śpiewać w dzieciństwie (Agnieszka miała kilkanaście lat gdy śpiewała u Józefowicza, i po krótkim czasie tego zaprzestała) a śpiewać przez niemal całe życie - Natasza śpiewa odkąd skończyła kilka lat, robi to przez prawie cały tydzień od świtu do zmierzchu. I nie ma co porównywać tego do kilku godzin zajęć w szkole aktorskiej...
      • hazel_dobkins kolczyki-ważki Włodarczyk 03.06.07, 00:08
        hmm..przyznam szczerze, że dzis widziałam pierwszy raz ten program i
        szczególnie podobały mi się kolczyki-ważki u Włodarczyk..Gdzie takich szukać?
        • polskiprl Re: kolczyki-ważki Włodarczyk 03.06.07, 00:37
          Hurra aga wygrala. Ona jest bardzo skromna w przeciwienstwie do nataszy. Matka
          agnieszki cos ma takiego, ze nie przepadam za nia. Agnieszka gora. Bede sledzic
          toptredny:)
          • envy_me_baby Re: kolczyki-waz˙ki W?odarczyk 03.06.07, 01:02
            po tancu z gwiazdami mamy nowy hit? ;)
            • kinky5 Re: kolczyki-waz˙ki W?odarczyk 03.06.07, 04:38
              nie podoba mi sie.
        • love_mode do hazel_ 03.06.07, 09:38
          znalazlam w 'co gdzie za ile', ale chyba te w programie byly ladniejsze
          www.cogdziezaile.pl/index.php?p=2839
          • hazel_dobkins Dzięki love_mode :) 03.06.07, 12:00
            ..poszukam ich w Bijou Brigitte.
            Jeszcze raz dziękuję :)
            • pistacja5 Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 12:28
              Doda nie nosi takich samych?
              ładne są :)
              • hazel_dobkins Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 12:39
                Akurat Dody nie tropię w kwestii ubioru i dodatków..więc nie wiem czy nosi;),
                moje otoczenie również nie, toteż chyba nikomu się nie rzuci to porównanie..
                Zresztą mam to w nosie ;) bo ważki są poprostu śliczne :)
                • pistacja5 Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 17:16
                  hehe ja też nie śledzę ,ale akurat te ważki mi się rzuciły w oczy ;)
                  tiny.pl/ftd4
                  • branzoletka Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 19:21
                    ważki są świetne, sama ich poszukam
      • ryfka81 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 16:09
        Ej, nie wiedziałam, że ona tak dobrze śpiewa! Nie mam Polsatu...
        • piwnooka_81 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 18:53
          ja też nie mam Polsatu :(
      • aliennis Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 18:51
        Cieszę się ,ze wygrała ,bo zasłuzyła sobie na to.
      • branzoletka Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 19:23
        Bardzo dobrze, że wygrała Agnieszka Włodarczyk! Była dla mnie bardziej
        przekonująca niż Urbańska, która w gruncie rzeczy też niczego sobie. Ale Aga
        lepsza, nie ma co :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka