krzyskow1 28.05.07, 09:11 Agnieszka w sobotnim programie "Jak oni śpiewają" w piosence "Hi-fi" wyglądała RE-WE-LA-CYJ-NIE!!! sam miód!!! tu jest link do filmu z piosenką www.youtube.com/watch?v=iygXe4QGamUsuper!super!super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia67 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 09:23 www.youtube.com/watch?v=iygXe4QGamU Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 09:24 hmmm nie podoba mi sie, nie lubie takiego stylu fotoforum.gazeta.pl/5,2,martusia67.html Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 09:33 tez mnie sie nie podoba, miewala o wiele lepsze kreacje w tym programie Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 10:30 Na scene sie nadaje,ale nie na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 17:45 wczoraj ogladałam powtórke, tylko chwile ale strój Kasi Cichopek.......... zastanawiam się czy ona tak sama z siebie to założyła....to chyba najgorsza z możliwych kreacji przy jej biuście Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 biust cichopek ble 28.05.07, 18:10 biust cichopek w tej kiecce wygladal okropnie! wielkie dwa wiszace balony( ze spuszczonym lekko powietrzem) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 28.05.07, 19:06 Owszem wygladala i ZAŚPIEWAŁA rewelacyjnie. Ona ma styl, talent, wdziek i czar. a nie tak jak ta pseudo gwiazdka Urbańska. Co raz udaje Jacksona a potem spiewa ballady Quennu. I te ostatnie wzruszenie Górniak było żałosne. No bo biedna nataszka miala chore gardelko i od razu zaspiewala hit swiata. Zalosne. Stawiam na Agnieszke. Odpowiedz Link Zgłoś
kucykpony Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 02.06.07, 23:27 "Jak oni śpiewają"? Raczej "Jak oni głosują"!(publiczność) Jestem wkurzona! Nie powinno być tak, że ktoś wygrywa, bo ma głośniejsze nazwisko, a Urbańska napewno reprezentuje wyższy poziom, niż Włodarczyk. Dla mnie wybór widzów (?) to KOMPROMITACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 09:05 Widziałam to pierwszy raz w zyciu wczoraj, a to tylko dlatego, ze olsniła mnie ta zjawiskowa brunetka - piekna dziewczyna. No i jesli ktos mówi, ze ona nie ma głosu - to chyba coś z nim nie tak;/ A oprócz tego tego werwu scenicznego , teatralnosci w dobry sposób nadającej sie do takich programów - nie wiem, nie oglądałam całego tego programu, ale to, ze wygrała ta blondynka to , przynajmniej na podstawie wczorajszego dnia, jakaś farsa;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kucykpony Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 02.06.07, 23:31 Tia, ale mimo to zrobiła z tego chorego gardła atut, w przeciwieństwie do niektórych, co usprawiedliwiają braki wokalne chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
e.x.i.t Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 00:09 ja od początku stawiałam na Włodarczyk ....i cieszę się że wygrała W całym tym konkursie Urbańska to jedna totalna pomyłka i wogóle nie powinno jej tam być ! To był konkurs dla amatorów a o ile mi wiadomo Urbanska oprócz spiewania niczym innym sie nie zajmuje wiec jej udział w tym konkursie to troche nie w porządku w stosunkudo innych uczestników ... Wcale nie zaprzeczam ,ze Urbanska nie umie śpiewać bo śpiewa bardzo fajnie to była impreza dla amatorów i wygrała najlepsza z nich ! a Urbańskiej troche to utarło tego i tak za wysoko podniesinego hmmm nosa ! Odpowiedz Link Zgłoś
eilan Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 00:58 A mnie denerwuje, że wszyscy tak mówią, że Natasza to ta od Józefowicza, że tylko ona zawodowo śpiewa etc... Lewińska i inni aktorzy śpiewają na różnych imprezach, w szkołach aktorskich są zajęcia z emisji głosu i śpiewu. I wszyscy jakoś zapominają, że Włodarczykówna śpiewała u Józefowicza - jej nagranie jest nawet na płycie "Tyle miłości" z przedstawienia o tym samym tytule... Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 10:19 co innego śpiewać w dzieciństwie (Agnieszka miała kilkanaście lat gdy śpiewała u Józefowicza, i po krótkim czasie tego zaprzestała) a śpiewać przez niemal całe życie - Natasza śpiewa odkąd skończyła kilka lat, robi to przez prawie cały tydzień od świtu do zmierzchu. I nie ma co porównywać tego do kilku godzin zajęć w szkole aktorskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins kolczyki-ważki Włodarczyk 03.06.07, 00:08 hmm..przyznam szczerze, że dzis widziałam pierwszy raz ten program i szczególnie podobały mi się kolczyki-ważki u Włodarczyk..Gdzie takich szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
polskiprl Re: kolczyki-ważki Włodarczyk 03.06.07, 00:37 Hurra aga wygrala. Ona jest bardzo skromna w przeciwienstwie do nataszy. Matka agnieszki cos ma takiego, ze nie przepadam za nia. Agnieszka gora. Bede sledzic toptredny:) Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: kolczyki-waz˙ki W?odarczyk 03.06.07, 01:02 po tancu z gwiazdami mamy nowy hit? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode do hazel_ 03.06.07, 09:38 znalazlam w 'co gdzie za ile', ale chyba te w programie byly ladniejsze www.cogdziezaile.pl/index.php?p=2839 Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Dzięki love_mode :) 03.06.07, 12:00 ..poszukam ich w Bijou Brigitte. Jeszcze raz dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 12:28 Doda nie nosi takich samych? ładne są :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 12:39 Akurat Dody nie tropię w kwestii ubioru i dodatków..więc nie wiem czy nosi;), moje otoczenie również nie, toteż chyba nikomu się nie rzuci to porównanie.. Zresztą mam to w nosie ;) bo ważki są poprostu śliczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 17:16 hehe ja też nie śledzę ,ale akurat te ważki mi się rzuciły w oczy ;) tiny.pl/ftd4 Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Dzięki love_mode :) 03.06.07, 19:21 ważki są świetne, sama ich poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 16:09 Ej, nie wiedziałam, że ona tak dobrze śpiewa! Nie mam Polsatu... Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 18:53 ja też nie mam Polsatu :( Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 18:51 Cieszę się ,ze wygrała ,bo zasłuzyła sobie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Agnieszka Włodarczyk w "Jak oni śpiewają" 03.06.07, 19:23 Bardzo dobrze, że wygrała Agnieszka Włodarczyk! Była dla mnie bardziej przekonująca niż Urbańska, która w gruncie rzeczy też niczego sobie. Ale Aga lepsza, nie ma co :P Odpowiedz Link Zgłoś