Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty do biegania

13.06.07, 13:26
    takie do sklepu, obok sklepu, spacery, na codzien moga być?
    allegro.pl/item201284072_sandalki_z_naturanej_skory_dejavu_r_40_i_inne.html
    czy te?

allegro.pl/item201114285__lato_2007_100_skora_leman_r_38.html
    w sensie czy ładne? :)czy zukać dalej .. :/
    Obserwuj wątek
      • tralalumpek Re: Buty do biegania 13.06.07, 13:38
        zastanawiam sie coraz czesciej (juz pisalam o tym na tym forum) po jaka cholera
        zagladaja na forum moda psoby nie majace nie tylko pojecia o modzie ale nawet
        najnormalniej mowiac gustu!
        jak mozna takie paskudztwa pokazywac na forum moda i jeszcze pytac cuy sie to
        komus podoba
        skad tyle koszmarow ubraniowych wlasnie na tym forum
        • monikaa13 Re: Buty do biegania 13.06.07, 13:44
          po to jest chyba to forum zeby wlasnie pytac czy odpowiada to akualnej modzie

szukac dalej, ale jak ci sie nie chce to wybierz pierwsze, czerwone sa fajne,
        • wiosna82 Re: Buty do biegania 13.06.07, 13:50
          już się zaczęłąm dołować czytając tę odpowiedź, ale potem zobaczyłam kto to napisał i mi przeszło :P:P

szukam jakiś lekko sportowych i znaleźć nie mogę, nic mi się nie podoba, a nie chcę jakiś "oklepanych", więc szukam chociaż znośnych i nie czepiaj się kobieto :)
      • daggy4 naprawde brzydkie 13.06.07, 13:47
        nadaja sie na pielgrzymke
        • grosellina czyli jak na pielgrzymkę... 13.06.07, 19:37
          ...to mogą być brzydkie?
          ;-)
          • daggy4 Re: czyli jak na pielgrzymkę... 14.06.07, 11:37
            jakos pokutnie mi sie skojarzyly ;D
      • tishka Re: Buty do biegania 13.06.07, 13:48
        obie pary sa beznadziejne
      • porcelana9 Pierwsze i czarne n/t 13.06.07, 14:36
      • nessie-jp Re: Buty do biegania 13.06.07, 15:09
        Całkiem w porządku, jak na wyprawy do sklepu :) Z pierwszych wybrałabym czarne,
        te bordowe jakoś mi się nie spodobały.

Rozejrzyj się też po sklepach za sandałami Lesta i Lasocki (Lasocki ma 1 -
        dosłownie 1 - model wygodnych sandałków skórzanych o półsportowym charakterze,
        Lesta ma dużą ofertę wygodnych, typowo sportowych sandałów w różnych kolorach).
        Zawsze lepiej zmierzyć w naturze i się przekonać, czy wygodne.
      • pretty_girl1 Re: Buty do biegania 13.06.07, 15:29
        Wiosenko82 jeśli szukasz bucików takich do spacerowania i mają to być sandałki
        to może rzuć okiem na to:
        www.citysport.pl/index.php?page_id=4&search=1&showCat=0&catid=324

Też fajne są tutaj klapki,japonki na spacer moim zdaniem w sam raz:

www.citysport.pl/index.php?page_id=4&search=1&showCat=277&catid=273
        POZDRAWIAM :-))))))))
      • sauvageanimal Re: Buty do biegania 13.06.07, 15:34
        Do biegania to sobie trampki kup :P
      • ryfka81 Re: Buty do biegania 13.06.07, 15:42
        Pierwsze nie podobają mi się wcale, a drugie jakieś takie męskie. Werdykt:
        szukać dalej :o)

PS
        Podobno nie ma głupich pytań, mogą być tylko głupie odpowiedzi...
      • wiosna82 Re: Buty do biegania 13.06.07, 15:55
        dzięki za opinie :) faktycznie mogłam się wysilić ;) z butam to mam problem mały, bo stopa nie dość że szeroka z natury, to jeszcze puchnie jak starej babie ;) a wszystkie ładne, lekkie, delikatne kobiece sandałki na płaskiej podeszwie są za wąskie :( poza tym musze mieć ze skóry naturalnej i na płaskiej podeszwie. Japonki odpadają, bo nie mam się czym chwalić < o palcach mówię ;) klapki inne w ogóle też, bo pewnie bym je zgubiła w biegu :D

to szukam dalej ...
      • kamila.ss Re: Buty do biegania 13.06.07, 15:56
        ja nie założyłabym ani jednych, ani drugich, ale może masz inny styl
        ubierania...
      • hazel_dobkins Re: Buty do biegania 13.06.07, 19:34
        A ja Ci polecam Puma Impulse CatII
      • milkyway1 Re: Buty do biegania 13.06.07, 21:54
        pierwzsze na poczatku mi sie nie spodobaly, ale na tym zdjeciu na nogach juz
        niezle wygladaja, do spodenek a nawet sportowej spodniczki moga byc i chyba
        wygodne, bardziej mi sie podobaja w wersji czarnej. natomiast drugie brzydkie
      • nadinka_nadinka Re: Buty do biegania 13.06.07, 22:03
        mnie sie nie podobaja. nie lubie sportowych sandalow. gdybym jednak miala
        kupowac to kupilabym stricte sportowe z lepszych jakosciowo to jest fason
        uniwersalny, raczej sie nie zmienia. wydasz raz ze kilkase zl i bedziesz miala
        na jakis czas.
      • k1k2 te czarne sa w/g mnie OK 13.06.07, 22:12
        • mirror43 zadne plastiki, moze ecco albo geox? 15.06.07, 10:31
          Poszukaj sandaly jakiejs lepszej firmy np. ecco, geox, hush puppies, martens -
          nie typowo sportowe, ale po prostu do chodzenia. Te firmy maja przewage, ze maja
          dobre podeszwy, w koncu geox opatentowal swoj pomysl. Odradzam plastik i
          sztuczne tworzywa jesli puchna ci stopy!!!
          Nie doczytalam gdzie mieszkasz, ale moze dziewczyny z duzych miast rzuca jeszcze
          jakies nazwy.
          Pierwsze z Allegro, na ktore zwrocilam uwage to takie:
          www.allegro.pl/item205938810_gladiatorki_sandaly_skorzane_rozm_45_bez.html#photo
          inne dosyc zwyczajne ale lubie prostote to jednak ecco:
          www.allegro.pl/item204124523_ecco_soft_swietne_skorzane_sandaly_r_39_wygodne_.html#photo
          dalej juz nie szukalam
          • wiosna82 Re: zadne plastiki, moze ecco albo geox? 15.06.07, 10:38
            ale te pierwsze to męskie chyba ;) już postanowiłam zainwestowac w jakieś dobre sportowe na lata :) namówiłyście mnie ;)
          • monikaa13 Re: zadne plastiki, moze ecco albo geox? 15.06.07, 10:42
            te czarne sa okropne
          • nelly.nelly Re: zadne plastiki, moze ecco albo geox? 15.06.07, 10:44
            a ja dorzucę jeszcze scholla: są bardzo wygodne
      • ona433 Re: Buty do biegania 16.06.07, 18:50
        Te pierwsze widzialam na zywo i robia dobre wrazenie. Sa z bardzo miekkiej skory
        i nie wygladaja tandetnie. Nie sa tez tak do konca sportowe, tylko takie
        miejskie - az zachecaja do biegania w nich po sklepach (w poszukiwaniu innych
        bardziej eleganckich butow ;)). Jest duza szansa, ze nie obetra i nie wroci sie
        z miasta obolalym :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka