kamila29091 29.06.07, 08:47 mi sie podobaja te granatowe z ravel i biale z klmara od tally weijl. A wam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooz Re: Szorty 02.07.07, 00:07 A mi się bardzo podobają nogi modelek. Szorty zdecydowanie polecam dziewczynom o zgrabnych długich nogach. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 czy ja wiem czy mniam 15.07.07, 11:01 kazda z tych dlugonogich tak czy siak robi kupe, nie zniecheca Cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Szorty 02.07.07, 08:49 b.fajne ja latem nie wyskakuje z szortow. mam je roznej dlugosci i na rozne okazje. tydzien temy tylko przegielam zakladajac obcisle, bawelniane spodenki w stylu hot-pants na moja rytualna 7kilometrowa przebiezke po parku, po pracy...i wszyscy mijajacy mnie mezczyzni mnie witali... Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 [...] 14.07.07, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Szorty 02.07.07, 15:54 Ja mam "uczulenie" na szorty. Są takie bezpruderyjne. Ich noszenie obniża godność człowieka. Noszę zawsze spodnie o długości co najmniej do kolan (nawet podczas 30-stopniowego upału). Ale co do szortów, chyba nikt się ze mną nie zgodzi. Wszyscy kochają ten sposób rozbierania się. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Szorty 02.07.07, 16:40 aniaczepiel napisała: > Ja mam "uczulenie" na szorty. Są takie bezpruderyjne. Ich noszenie obniża > godność człowieka. Noszę zawsze spodnie o długości co najmniej do kolan (nawet > podczas 30-stopniowego upału). Wszyscy kochają ten sposób rozbierania się. a na plaze w czym chodzisz, w zbroi? Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: Szorty 02.07.07, 16:46 zazwyczaj to, co zakryte, kusi i intryguje bardziej niz to, co podane jak na talerzu. oczywiscie zakrywac tez nalezy umiejetnie, niekoniecznie spodnicami a la worek na ziemniaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Szorty 14.07.07, 19:08 a co cię obchodzi, w czym chodzi? podobno mamy wolność? Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Szorty 15.07.07, 11:09 jakby byla wolnosc to by mozna bylo chodzic bez niczego a przeciez nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Szorty 15.07.07, 15:39 jednorazowy3 napisała: > jakby byla wolnosc to by mozna bylo chodzic bez niczego > a przeciez nie mozna ale w samych slipkach możesz Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Szorty 12.07.07, 22:35 jest cos w tym co napisalas :) mlode dziewczatko wyglada niewinnie w szortach ale dorosla kobieta faktycznie nieco "desperacko" ;) szczegolnie jezlei sa noszone do wysokich obcasow... sama mam obsesje na punkcie krociutkich spodenek... wlasciwie wiekszosc moich letnich ubran to albo kombinezony z krotkimi szortami albo same szorty :) dzis kupilam kolejene dwie pary :))))))))) w peppe jeans pzrecenili moje wymarzone krociutkie jedwabne (pumpowate) wzielam dwie pary czarne i szare :) czuje sie lepiej niz w mini bo nie ma ryzyka ze wyjda mi gatki Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Szorty 15.07.07, 11:56 Też nie noszę szortów. Tylko na rower zakładam spodenki do kolan, na miasto cały rok długie spodnie, ostatecznie rybaczki. O ile ogólnie źle znoszę upały, moje nogi przyzwyczaiły się do tego, że na mieście świeżego powietrza ze smacznymi spalinkami sobie nie poczują. ;) Nie lubię się odsłaniać, moje nogi nie są do oglądania, tylko do chodzenia. Aha - kostium kąpielowy owszem mam, ale zełgałabym mówiąc, że dobrze się w nim czuję. Naprawdę przydałby mi się dobrej jakości kostium z nogawkami do kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
uhuha Re: Szorty 03.07.07, 12:06 a mnie te dzinsowe na modelce z lewej na pierwszym zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
stupka1 Re: Szorty 05.07.07, 16:07 A ja kupiłam sobie lniane szorty, beżowe z połyskiem, same zobaczcie: www.polki.pl/uroda_i_styl_moda_swiatowetrendy_artykul,10003425,0.html tylko kiedy będzie znowu słońce i ciepło?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Szorty 12.07.07, 22:32 mnie te w czarno-biale paseczki, chyba przedostatnie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka1990 Szorty 12.07.07, 23:40 bardzo fajne te szorty:) szczególnie mi sie spodobały te niebieskie z Reserved, cudne:)tylko szkoda ze moje nogi takie nie sa.:( Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Szorty 12.07.07, 23:49 polecam szorty z h&m za 39,90 występują chyba w sześciu kolorach, chodziłam wokół nich kilka razy, ale jako że nie mam nóg jak te modelki to się trochę bałam. niepotrzebnie, bo szorty mają taki krój (szersza nogawka, niższy stan) że nogi wyglądają na szczuplejsze, więc chyba odważę się je założyć. ogólnie szorty są extra, choć faktycznie nie dla każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Szorty 12.07.07, 23:56 e tam ja tez nie mam nog modelki i nosze szorty ba teraz to mam nawet dupe jak szafa :) nie badzcie takie wymagajace w przeciwnym wypadku tylko disa bedzie nosila szorty :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Szorty 13.07.07, 00:03 ale ja mam wybitnie nie jak modelka;D tylko szorty jakoś zawsze były nie do przejścia, ogólnie nie mam obsesji by czegoś nie nosić bo nie mam super figury, tylko staram się braki ukrywać :) w Twój tyłek jak szafa jakoś nie wierzę, zamieszczałaś fotki. dodatkowo kupiłam jeszcze prawie-rurki czarne i chodzę w nich mając w głowie....Beyonce;) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: Szorty 14.07.07, 20:05 Podobają mi się te przedostatnie.A tak A'propos co to jest za marka"butik"? Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: Szorty 15.07.07, 12:16 Nie przepadam za szortami i nie chodzi tu o odsłanianie się, bo uwielbiam mini i często noszę. Ale jakoś wydaje mi się, że mini o wiele lepiej leży i się lepiej wygląda ;) Ale jadę nad morze i jakieś szorty sobie chyba jednak kupię. A nogi oczywiście, że są do chodzenia ale nie widzę powodu, żeby ich nie pokazywać ;] Odpowiedz Link Zgłoś