Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    29.06.07, 08:47
    mi sie podobaja te granatowe z ravel i biale z klmara od tally weijl. A wam??
    Obserwuj wątek
      • mooz Re: Szorty 02.07.07, 00:07
        A mi się bardzo podobają nogi modelek. Szorty zdecydowanie polecam dziewczynom o
        zgrabnych długich nogach. Mniam!
        • jednorazowy3 czy ja wiem czy mniam 15.07.07, 11:01
          kazda z tych dlugonogich tak czy siak robi kupe, nie zniecheca Cie to?
      • daggy4 Re: Szorty 02.07.07, 08:49
        b.fajne
        ja latem nie wyskakuje z szortow. mam je roznej dlugosci i na rozne okazje.
        tydzien temy tylko przegielam zakladajac obcisle, bawelniane spodenki w stylu
        hot-pants na moja rytualna 7kilometrowa przebiezke po parku, po pracy...i
        wszyscy mijajacy mnie mezczyzni mnie witali...
        • lol76 [...] 14.07.07, 19:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • aniaczepiel Re: Szorty 02.07.07, 15:54
        Ja mam "uczulenie" na szorty. Są takie bezpruderyjne. Ich noszenie obniża
        godność człowieka. Noszę zawsze spodnie o długości co najmniej do kolan (nawet
        podczas 30-stopniowego upału). Ale co do szortów, chyba nikt się ze mną nie
        zgodzi. Wszyscy kochają ten sposób rozbierania się.
        • daggy4 Re: Szorty 02.07.07, 16:40
          aniaczepiel napisała:
          > Ja mam "uczulenie" na szorty. Są takie bezpruderyjne. Ich noszenie obniża
          > godność człowieka. Noszę zawsze spodnie o długości co najmniej do kolan
          (nawet
          > podczas 30-stopniowego upału). Wszyscy kochają ten sposób rozbierania się.

a na plaze w czym chodzisz, w zbroi?
          • kadanka Re: Szorty 02.07.07, 16:46
            zazwyczaj to, co zakryte, kusi i intryguje bardziej niz to, co podane jak na
            talerzu. oczywiscie zakrywac tez nalezy umiejetnie, niekoniecznie spodnicami a
            la worek na ziemniaki:)
          • kochanica-francuza Re: Szorty 14.07.07, 19:08
            a co cię obchodzi, w czym chodzi?

podobno mamy wolność?
            • jednorazowy3 Re: Szorty 15.07.07, 11:09
              jakby byla wolnosc to by mozna bylo chodzic bez niczego
              a przeciez nie mozna
              • kochanica-francuza Re: Szorty 15.07.07, 15:39
                jednorazowy3 napisała:

> jakby byla wolnosc to by mozna bylo chodzic bez niczego
                > a przeciez nie mozna

ale w samych slipkach możesz
        • foamclene Re: Szorty 12.07.07, 22:35
          jest cos w tym co napisalas :)
          mlode dziewczatko wyglada niewinnie w szortach ale dorosla kobieta faktycznie
          nieco "desperacko" ;) szczegolnie jezlei sa noszone do wysokich obcasow...
          sama mam obsesje na punkcie krociutkich spodenek... wlasciwie wiekszosc moich
          letnich ubran to albo kombinezony z krotkimi szortami albo same szorty :)
          dzis kupilam kolejene dwie pary :))))))))) w peppe jeans pzrecenili moje
          wymarzone krociutkie jedwabne (pumpowate) wzielam dwie pary czarne i szare :)

czuje sie lepiej niz w mini bo nie ma ryzyka ze wyjda mi gatki
        • zewszad_i_znikad Re: Szorty 15.07.07, 11:56
          Też nie noszę szortów. Tylko na rower zakładam spodenki do kolan, na miasto
          cały rok długie spodnie, ostatecznie rybaczki. O ile ogólnie źle znoszę upały,
          moje nogi przyzwyczaiły się do tego, że na mieście świeżego powietrza ze
          smacznymi spalinkami sobie nie poczują. ;) Nie lubię się odsłaniać, moje nogi
          nie są do oglądania, tylko do chodzenia.
          Aha - kostium kąpielowy owszem mam, ale zełgałabym mówiąc, że dobrze się w nim
          czuję. Naprawdę przydałby mi się dobrej jakości kostium z nogawkami do kolan.
      • uhuha Re: Szorty 03.07.07, 12:06
        a mnie te dzinsowe na modelce z lewej na pierwszym zdjeciu.
      • stupka1 Re: Szorty 05.07.07, 16:07
        A ja kupiłam sobie lniane szorty, beżowe z połyskiem, same zobaczcie:
        www.polki.pl/uroda_i_styl_moda_swiatowetrendy_artykul,10003425,0.html
        tylko kiedy będzie znowu słońce i ciepło??????????
      • barbelo Szorty 12.07.07, 22:23
        MNIE sie podobaja
        albo
        podobaja MI sie!
      • zettrzy Re: Szorty 12.07.07, 22:32
        mnie te w czarno-biale paseczki, chyba przedostatnie
      • sylwka1990 Szorty 12.07.07, 23:40
        bardzo fajne te szorty:) szczególnie mi sie spodobały te niebieskie z Reserved,
        cudne:)tylko szkoda ze moje nogi takie nie sa.:(
      • mmkl Re: Szorty 12.07.07, 23:49
        polecam szorty z h&m za 39,90 występują chyba w sześciu kolorach, chodziłam
        wokół nich kilka razy, ale jako że nie mam nóg jak te modelki to się trochę
        bałam. niepotrzebnie, bo szorty mają taki krój (szersza nogawka, niższy stan) że
        nogi wyglądają na szczuplejsze, więc chyba odważę się je założyć.

ogólnie szorty są extra, choć faktycznie nie dla każdego...
        • foamclene Re: Szorty 12.07.07, 23:56
          e tam
          ja tez nie mam nog modelki i nosze szorty
          ba teraz to mam nawet dupe jak szafa :)

nie badzcie takie wymagajace
          w przeciwnym wypadku tylko disa bedzie nosila szorty :)
          • mmkl Re: Szorty 13.07.07, 00:03
            ale ja mam wybitnie nie jak modelka;D tylko szorty jakoś zawsze były nie do
            przejścia, ogólnie nie mam obsesji by czegoś nie nosić bo nie mam super figury,
            tylko staram się braki ukrywać :) w Twój tyłek jak szafa jakoś nie wierzę,
            zamieszczałaś fotki.

dodatkowo kupiłam jeszcze prawie-rurki czarne i chodzę w nich mając w
            głowie....Beyonce;)
      • scarlett_07 Re: Szorty 14.07.07, 20:05
        Podobają mi się te przedostatnie.A tak A'propos co to jest za marka"butik"?
      • ogia Szorty 15.07.07, 11:21
        uwielbiam szorty!
      • cryptorchid Re: Szorty 15.07.07, 12:16
        Nie przepadam za szortami i nie chodzi tu o odsłanianie się, bo uwielbiam mini
        i często noszę. Ale jakoś wydaje mi się, że mini o wiele lepiej leży i się
        lepiej wygląda ;) Ale jadę nad morze i jakieś szorty sobie chyba jednak kupię.
        A nogi oczywiście, że są do chodzenia ale nie widzę powodu, żeby ich nie
        pokazywać ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka