le_fantasmagorie 18.07.07, 14:30 Piękna? Raczej ciekawa i interesująca. Do klasycznej piękności jej daleko. Raczej za nią nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klopoty Re: Coco Rocha 18.07.07, 16:49 to samo sobie pomyslalam przygladajac sie twarzy modelki: jest oryginalna na swoj sposob ale nie piekna, chyba blizej jej do brzydkiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateoni1 Re: Coco Rocha 19.07.07, 08:28 Zawsze mnie zastanawiało dlaczego modelki mają takie ponure,wręcz wściekłe miny.Czyżby były niezadowolone z pracy?Za mało zarabiają?Mają za ciasne buty? Odpowiedz Link Zgłoś
khysiek Uroda to kwintesencja przeciętności 19.07.07, 08:36 z lekkim wskazaniem na brzydotę. Ma kazdej ulicy codziennie mozna spotkać setki ładniejszych polek, wystarczyłoby im parę lekkcji ruchu, żeby zmiażdzyły Toto coś na wybiegu jak zgniłego pomidora. Do horrorów to ona się nadaje nawet bez makijażu :) Odpowiedz Link Zgłoś
unmasked1 Re: Uroda to kwintesencja przeciętności 19.07.07, 09:14 To chyba żyjesz w "innej" Polsce. Pewnie wirtualnej. Ile dzisiaj spotkałeś szczupłych, długowłosych kobiet o wzroście 175-180 cm i kultowych wymiarach 90- 60-90? Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 Re: Uroda to kwintesencja przeciętności 19.07.07, 14:26 wolę pozostać niższa niż brzydsza... gdybym miała jeszcze raz wybrać, w której kolejce stanąć - po długie nogi czy po urodziwą buźkę, to ponownie bym wybrała to drugie! Skoro już nie moge mieć jednego i drugiego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasian Re: Coco Rocha 19.07.07, 09:41 ja nei mowie ze ona piekna jest . . . interesujacywyraz twarzy i tylko tyle.a z e styl wieszaka..bo chudziutkie toto to ma szanse na modelke...:) Odpowiedz Link Zgłoś
walkdesign Coco Rocha 19.07.07, 14:14 Piękna? nie dość że chuda jak patyk, to jeszcze twarz godna dwunastoletniego onanisty skrzyżowanego z E.T. Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 co to ma być???? 19.07.07, 14:21 Toż to jakiś koszmar ztej dziewczyny!! I w 10-ce anjpiękniejszych modelek?? Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Coco Rocha 21.07.07, 23:03 w świecie mody kryteria urody są inne niż na konkursach miss Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Coco Rocha 22.07.07, 19:37 mi sie podoba, ale bardziej lubie ostatnio Agyness Deyn Odpowiedz Link Zgłoś