04.08.04, 14:38
Wyczytałam w innym wątku, że leczysz się u Świtały? Chodzi o tego Swiatałę z
Katowic?? Jęlsi tak to napisz prosze coś więcej, bo ja też myślę, żeby do
niego się wybrać, ale sądziłam, że on raczej jest od takich sytaucji
standardowych, nieskomplikowanych (choć w sumie nasz przypadek na razie
przynajmniej nie jest aż tak skomplikowany). Napisz coś proszę. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • j.zab Re: do j.zab 04.08.04, 15:58
      Czesc Ewciu!
      Tak lecze sie juz jakis czas u dr Switaly z Katowic, jest dobrym specjalista i
      inne pacjentki tez go sobie chwala, a ponadto jest ordynatorem oddzialu gin-
      poloz w K-cach na Raciborskiej(tylko troszke drogi sad Naprawde na wizyty
      chodze do niego z checia, ma przeogromne poczucie humoru (w dobrym guscie zarty
      oczywiscie wink) i jest przemily . Niewiem jakim jest specjalista od tych spraw
      skomplikowanych- bo tak jak podkreslilas ja jeszcze nie uwazam mojego przypadku
      za skomplikowanego ale na poprzedniej wizycie u niego nadmienilam, iz
      chcialabym bardzo dzidzi male i przepisal mi clo, i gravistat w II fazie cyklu.
      Troche mnie to zaniepokoilo bo ponoc przy clo cykl powinnien byc monitorowany a
      nic takiego mi nie zaproponowal. Ale mimo to mam do niego duze zaufanie i
      uwazam, ze wie co robi wink Daj znac co postanowilas i kiedy ewentualnie do
      niego sie wybierasz !
      Buzka ! Justyna
      • ewazygmunt Re: do j.zab 05.08.04, 08:35
        dzięki barzdo za informacje. Lekarz do którego normalnie chodzę jest teraz na
        urlopie, więc moge sie wybrać do Świtały, chcialabym tak gdzieś koło 10dc więc
        w przyszłym tygodniu, dziś do niego zadzwonię, mam komórkę od koleżanki, która
        też do niego chodzi. dzięki
    • j.zab Re: do j.zab 06.08.04, 16:43
      Acha zapomnialam Ci sie jeszcze zapytac do ktorego gabinetu sie wybierasz? Bo
      jesli chcialabys zrobic sobie od razu usg to na al.korfantego ma sprzet, na
      ul.Kosciuszki niestety nie!
      Pozdrowionka i szybkiego zafasolkowania!
      Justa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka