Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty - co myślicie?

24.07.07, 19:45
    ZAkochałam się w tych butach, no i noszę się z zamiarem kupna, mimo, że są 1-
    1,5 cm na mnie za duże... Ktoś mi poradził kupno wkładek, ale czy to coś da w
    tym przypadku?

www.allegro.pl/item215072744__szpilki_czarne_prazki_msb_nr_35.html
    Obserwuj wątek
      • kc_mc Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 19:54
        Moim zdaniem nic nie dadza wkladki, za duza roznica, to az 1,5 cm ... Buty beda
        klapac ...
        Moze sprzedawca bedzie mial wkrotce w twoim rozmiarze ? nie zaszkodzi sie
        zapytac, skoro Ci sie tak podobaja.

P.s. Mnie sie nie podobaja.
        • mini_kks Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 19:56
          Wątpię, by gdziekolwiek były takie w rozmiarze 34...
      • kc_mc 35 i za duze ??? 24.07.07, 19:56
        teraz dojrzalam rozmiar tych butow - 35 ! i sa 1,5 cm za duze ? hmm ... ciekawe :PP
        • mini_kks Re: 35 i za duze ??? 24.07.07, 19:56
          Ja mam po prostu małą nogę, ale co ciekawe - rozmiarówkę od 34 do 36 ;)
          • kc_mc Re: 35 i za duze ??? 24.07.07, 19:59
            Ojej wspolczuje :/ Az nie chce sie wierzyc ...
            A ile masz lat ? Jezeli mozna spytac ... ?

Ja mam zawsze ten sam rozmiar :)
            • mini_kks Re: 35 i za duze ??? 24.07.07, 20:02
              Ja mam wiecznie siedemnaście lat ;) I 156 cm wzrostu. Do tego mała stópka - jak
              dorwę coś w pasującym rozmiarze, kupuję od rauz kilka par. No i niestety te
              buty mi wleciały w oko :(
              • kc_mc Re: 35 i za duze ??? 24.07.07, 20:08
                A to jestes mlodziutka :)))) ja mam w zasadzie 24 ale przy 17-stkach czuje sie
                jak stara baba :P :)))
                Mialam ten sam problem co Ty, tylko z ta roznica ze mam rozmiar 41, pierwsze co
                jak wchodzilam do sklepu obuwniczego w Polsce to pytalam ktore buty maja w moim
                rozmiarze i w zasadzie okazywalo sie ze albo nic ! albo z 2 pary i to tak
                brzydkie, ze zaden to wybor. Na szczescie moje rodzinne miasto to miasto przy
                graniczne i na zakupy chodzilismy do Niemiec, a tam wybor od groma.
                Teraz jak mieszkam w De nie ma problemu z rozmiarem, raczej zadaje sobie
                pytanie, ktore kupic, bo nie jedna para sie podoba, tylko kilka naraz :)
                :)
                • mini_kks Re: 35 i za duze ??? 24.07.07, 20:13
                  Tyle, że ja za 10 lat nadal będę miała siedemnaście ;)

Oj, ja sobie chyba poczekam, zanim w PL będą rozmiary dla mnie... Chyba po raz
                  drugi będę musiała zapomnieć o tych butach i się pocieszyć sandałami na szpilce
                  w rozmiarze 33-34 (już takie wyszperałam, ale CHCIAŁAM TE!)
      • cioccolato_bianco Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 20:24
        nie podobaja mi sie. a 1,5cm to chyba sporo za duze... nie wiem czy da sie
        bezpiecznie chodzic w za duzych butach na takim obcasie.
        • mini_kks Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 20:26
          No właśnie - raczej nie... Ech.
      • gabi1234 Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 20:26
        buty brzydkie
        1,5 cm roznicy to niestety zbyt duzo - ja kupilam kiedys czarne piptoly w zarze
        40 bo 39 mnie cisnely, roznica niby 0,5 cm a niestety bez wkladek nie da sie
        chodzic bo klapia :(
        • mini_kks Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 20:28
          Dzięki, potrzebowałam, żeby ktoś stanowczo wybił mi za duże buty z głowy :)
          • gabi1234 Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 20:31
            ja chyba juz wole za male :)))))
            • mini_kks Re: Buty - co myślicie? 24.07.07, 20:33
              :))) W sumie - rozchodza się. A w tych zabiłabym i siebie, i innych przy
              okazji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka