lilolu1 25.07.07, 17:02 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3000 owszem-kobiece kształty sa sexi, owszem- mówmy nie wychudzony wieszakom, ale to juz przesada. prosie w getrach. po co sie tak oszpecac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:04 a ja mowie tak chudzielcom :))) i nic na to nie pradze ze mnie sie "wychudzone wieszaki" podobaja :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:05 ja też zdecydowanie przepadam za chudzielcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:06 ;) ja tak jak gabi - najwyżej razem nas zlinczują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:13 littlefrog napisała: > trzy! > ;) ożesz, no jasne że trzy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 18:18 Pięć :) Możemy zakładać lobby chudzielców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 23:31 szesc:)))...bo sama jestem chuda i tylko w duchu smieje sie z komentarzy starszych pań i babc ze jestem chudzinka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 18:36 ja też się przyłączam do zwolenników chudzielców :) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 22:01 A ja lubie byc szczupla, ale pulchna Beyonce mi nie przeszkadza. Fajnie wyglada. Nie wszyscy musza wygladac tak samo tylko dlatego, ze ja sie lepiej czuje szczupla. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:09 Jakoś dziwnie wygląda. Aż miałam wrażenie, że jak dojdę do stóp, zobaczę... raciczki. To prawda, że ona nosi perukę? Widziałam jakieś zdjęcie z charakterystycznymi dziurkami. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_18 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:18 Prosię?:/Trochę kultury by się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:23 Tak mi isę jakoś skojarzyło... Ale do niej samej nic nie mam, przeciwnie, nawet lubię niektóre jej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 08:37 A ja zawsze myślałam, że to są JEJ włosy... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:25 no coz :) sklamalabym mowiac, ze wolalabym byc pulchna wole byc chuda! jednak zdaje sobie sprawe, ze to kobieta uznana przez meski swiat za symbol seksu jest piekna pewnie dlatego podoba nam sie jej duza pupa nie wszystkie zdjecia bywaja korzystne to pewnie nalezy do tyhc mniej udanych jezeli chodzi o ekspozycje figury Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 25.07.07, 17:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 17:36 ale Ci wszyscy mężczyźni oceniają ją właśnie na podstawie tych wyphotoshopowanych zdjęć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 25.07.07, 17:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 18:16 jak dobrze ze ja nie jestem jeszcze trzydziestoparolatka :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 25.07.07, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 18:20 w tym stroju skojarzyla mi sie z oprah winfrey... po prostu nietrafiony dol i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 18:24 Ale ja nigdzie nie widze getrow... Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 25.07.07, 18:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 25.07.07, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma chude sliczne 25.07.07, 18:30 ja lubie chude sama niestety sie ostatnio roztylam ale wieksza czesc zycia wazylam 43kg beyonce wyglada strasznie nogi jak dwa balerony feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: chude sliczne 25.07.07, 18:32 W tych spodniach- gdyby ubrała proste, wyglądałoby to inaczej. Nie dałabym się tak ubrać przez stylistow. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: chude sliczne 25.07.07, 19:29 Wybacz, ale wolę już kogoś kto ma nogi jak dwa balerony niż kogos kto wazy 43 kg;/ , o ile nei mierzy 150 cm . Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: chude sliczne 25.07.07, 19:30 Jedno i drugie to skrajności- jak dla mnie ani Beyonce ani Victoria nie wygląda apetycznie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 18:31 Po prostu ma kiepskie spodnie, dla mnie jest ponętna:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 18:57 Przy takiej twarzy i seksapilu moze miec kazda figure.Zauwazylam tez pewna prawidlowosc-w teledyskach jest zawsze swietnie ubrana,natomiast na galach i imprezach zazwyczaj fatalnie.Podejrzewam,ze na te"gorsze"dni pracuje jej matka www.afroamericansyndicate.com/images/tinaknowles.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 19:25 Beyonce nie wygląda korzystnie w tych spodniach, ale to tylko kwestia spodni, ogólnie seksapilu odmówić jej na pewno nie można. Uważam, że te wszystkie przesadnie chude kobiety jak Keira Knightley, Kate Bosworth czy Victoria Beckham wyglądają gorzej, zwlaszcza jak założą np. sukienkę z odkrytymi plecami. Anorektycznym wieszakom mówię zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 19:30 > prosie w getrach. po co sie tak oszpecac? nie jestem zwolenniczą chudzielców, nie przeszkadzają mi "większe kształty" w spódniczkach, sukienkach itp., ale to już jest delikatną przesadą beyonce wygląda wręcz śmiesznie, ładna buzia niewiele jej tu pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:07 wiesz lili- troche hipokryzja wieje od ciebie. nie tak dawno w watku o grubych nogach radziłaś autorce aby olała sprawe i nosiła co lubi (pomimo poteznych nog). a tu nazywasz te rzeczy "przesada". co do glownego tematu. b. ma grube nogi z ktorych- nie wiem czemu, ma przeciez wiele innych atutow- usiłuje uczynic zalete. ktos pisal ze zostala wybrana najsexowniejsza kobieta. przez kogo pytam?? przez paru internautów? przez kilku czytelnikow? przez przypochlebiajace sie magazyniki?? jak reprezxentatywne były probki badanych aby czynic taka generalizacje i wyciagac wnioski? rezulataty tego sa takie ze dziewczyna sie publicznie osmiesza paradujac jak salceson (sorki ale tak w tym wydlada) zamiast załozyc jakas sexi spodnice czy suknie w rozsadnej długosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:11 pamiętam doskonale tamten wątek, że inni pamiętają moje wypowiedzi - jestem pełna podziwu dlatego właśnie napisałam, że co innego założyć spódnicę, sukienkę, szorty w upalny dzień, co innego na galę obcisłe spodnie, uwydatniające "kobiece kształty" to jest różnica i to ogromna, sama do takich kształtów nic nie mam, jednak na beyonce te spodnie nie wyglądają najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:19 nieco pokretna logika. ale coz. jest twoja. ja jestem zdania zas ze nawet w upał nie trzeba sie osmieszac przy bogactwei dzisiejszej mody. ale kazdy robi jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:20 > nieco pokretna logika. ale coz. jest twoja no własnie to jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:22 maxxt napisała: > ja jestem zdania zas ze nawet w upa > ł > nie trzeba sie osmieszac przy bogactwei dzisiejszej mody. ja tak samo uwazam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 21:25 a ja myślę, że każdy może nosić to, co jemu się podoba, ale mnie z kolei nie musi się ta osoba podobać - mam prawo nie wyrażać zachwytu Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 17:39 maxxt napisała: > nieco pokretna logika. ale coz. jest twoja. ja jestem zdania zas ze nawet w upa > ł > nie trzeba sie osmieszac przy bogactwei dzisiejszej mody. ale kazdy robi jak ch > ce. popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 19:33 Gdybym będąc lesbijką albo facetem, dostała do wyboru - z kim chcę spędzić weekend w łózku - z niejaką Viktorią B czy z Beyonce - to na 100% wybrałabym Beyonce i podejrzewam, ż e nie ja jedna. Można pisać całe elaboraty o tym, z ejest gruba - dla mnie to ona przede wszystkim jest zdrowa i płodna na oko, a na to się leci, o ile nie jest się gejem ubierającym modelki na pokazy. Odpowiedz Link Zgłoś
77misia1 Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 17:19 ja tam nic do tluszczyku tu i uwdzie nie mam (bo sama ow posiadam troszke) ale fakt ze B. sie kiepsko prezentuje w niektorych strojach i powinna popracowac nad doborem ubran momentami Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 19:35 > Gdybym będąc lesbijką albo facetem, dostała do wyboru - z kim chcę spędzić > weekend w łózku - z niejaką Viktorią B czy z Beyonce to bym wiala na Antarktyde albo w kosmos los gorszy od smierci Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_em Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:13 lilolu1 napisała: > to juz przesada. prosie w getrach. prosie? to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:26 jakbym byla facetem to ani vic ani beyonce nie tknelabym kijem Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:34 lilolu1 napisała: > www.kozaczek.pl/plotka.php?id=3000 > owszem-kobiece kształty sa sexi, owszem- mówmy nie wychudzony wieszakom, ale > to juz przesada. prosie w getrach. po co sie tak oszpecac? ja wieszakom mowie tak:) a ona sie pewnie tak 'niechcacy' ubrala. hm, tylko gwiazda to sie nie powinno przydazac... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 20:45 bardzo niekorzystny stroj dla takiej figury. nie lubie chudzielcow, ale beyonce nie ma, IMO, kobuiecej figury. ona jest juz gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Mam baaardzo podobna figure 25.07.07, 20:52 No coz - ja w zyciu nie ubralabym getrow czy jakichkolwiek spodni ze zwezajacymi sie nogawkami. Mam bardzo drobny tulow, szczuple lydki i uda tylko psuja efekt, do tego mam duza pupe. Mimo wszytsko jednak w wielu rzeczach wygladam bardzo dobrze, np. w sukienkach i spodnicach, to ze spodniami zawsze mam problem. Moge ubierac cokolwiek, co zakrywa czesc biodrowo-udowa i jej nie opina (lub opina na biodrach i splywa prosto nie przylegajac do uda) - nawet mini spodniczki, ale to dlatego, ze w przeciwienstwie do Beyonce (przynajmniej tak wyglada na zdjeciu) mam szczuple kolana (z drugiej strony jednak tak drastyczne zwezenie nog od boder po kolana, czyli na dosc krotkim odcinku, szczegolnie przy moim wzroscie 165 poteguje jeszcze wrazenie okropnie grubych ud). PS W odpowiednim stroju Cczuje sie seksowniej i za bardziej potentna jestem uwazana przez wiekszosc facetow w stosunku do wielu szczuplych dziewczyn, a to zapewne dlatego, ze rzadko sie zdarza, zeby szczuple dziewczyny mialy kobieco wyrzezbiona sylwetke, tzn. wyrazne wyciecie w talii, kraglejsze biodra i posladki. Mysle, ze jakbym rzucila pare zdjec, sami byscie stwierdzili, jak bardzo inazej wygladam w spodniach w stosunku do spodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 21:14 Czepialstwo i nic więcej. Beyonce jest bardzo ładna. Każda z nas może ubrać się mniej lub bardziej korzystnie... A jeśli chodzi o powodzenie, to płodne je mają niewątpliwie. Zwłaszcza ciężarne... Wiem, co mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 21:26 rzesa20 napisała: > wygląda jak pulpecik..:) pulpecik w sosie;) > Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 21:33 tra la la la Ostatnio byl juz watek o jej figurze i ja zdania nie zmienie. Dobrze maskuje kobieta swoje mankamenty, niestety nie na tym zdjeciu. I daje sie fotografowac zawsze z boku, a tutaj wyszlo szydlo z worka, bo widac jaka ma rzeczywista figure. Kiepskie ubranie, moze jej Mamy nie bylo jak sie szykowala na te premiere, wiec nie mial kto doradzic :P :)))) Widzialam ja na zywo na koncercie i tak wlasnie wyglada jak na tym zdjeciu, ma masywne nozki, ale buzie bardzo ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
daria291 [...] 25.07.07, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: "ponetna" beyonce 25.07.07, 22:13 No na tych zdjęciach Beyonce nie wygląda zbyt korzystnie, ale to wyłącznie jej sprawa, zresztą ma oa wiele atutów-ładną buzię w miarę szczupłą talię. A zresztą nie ocenia się ludzi po wyglądzie, bo mi nie przeszkadzają jej obfite uda w słuchaniu jej (wspaniałego)głosu.!!! A'propos wolę 'prosię' w getrach od sukienki na 'wieszaku' Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 20:21 rzeczywiście w tych spodniach nie wygląda korzystnie. jeśli chodzi o jej kształty, to już kwestia gustu. dla mnie Beyonce jest ideałem, prawdziwą kobietą, która emanuje seksem. to właśnie jej ciało + uroda + głos tworzą doskonałą całość. w dodatku nie wstydzi się tego jak wygląda, tylko jest dumna ze swojej figury. jak mogłaby tańczyć belly dance bez wydatnego brzuszka i bioder?? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 00:26 suonce89 napisała: jak mogłaby tańczyć > belly dance bez wydatnego brzuszka i bioder?? Moglaby,mogla.Niejednokrotnie uczestniczylam w warsztatach BD i widzialam,ze ze i bardzo szczuple dziewczyny swietnie daja sobie rade,a brzuszek,czy biodra wcale (niestety)nie sa gwarancja,ze bedzie sie komus latwiej tanczylo. Poza tym,prawie kazda kobieta ma brzuszek-taka juz nasza fizjologiczna budowa Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 13:55 "bardzo szczuple dziewczyny swietnie daja sobie rade,a brzuszek,czy biodra wcale (niestety)nie sa gwarancja,ze bedzie sie komus latwiej tanczylo." nie kwestionuje tego. chodzi mi o to, że fałdki na brzuchu są przydatne przy BD, taniec wtedy jakoś lepiej wygląda :)nie wyobrażam sobie żeby było to takie efektowne w przypadku dziewczyny z brzuchem jak kaloryfer. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: "ponetna" beyonce 30.07.07, 00:20 www.youtube.com/watch?v=gnYYK07lGFc www.youtube.com/watch?v=_pA5CTHQPys Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 18:25 no właśnie wg Pani prowadzącej zajęcia z bd SZCZUPłE I CHUDE dają sobie radę gorzej niż te o kształtach bardziej obłych. oczywiście nie wszystkie, ale większość podobno tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: "ponetna" beyonce 30.07.07, 00:17 Moja ukochana tancerka Rachel Brice nie ma grama tluszczu na ciele. Czasami mam tez wrazenie ze nie ma kosci tak jej sie to wszystko wygina :) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 20:40 aaa.. znalazłam jej zdjęcia w bikini :D www.kozaczek.pl/plotka.php?id=2083 www.kozaczek.pl/plotka.php?id=2501 Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 23:37 bardzo ladnie wyszla na tych zdjęciach:) widac ze w tych legginsach to po prostu niefortunne ujęcie albo niefortunny zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: "ponetna" beyonce 26.07.07, 23:38 i co źle wygląda na tych fotkach w bikini?bo ja uwazam ze bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 09:43 mimo, że preferuje chudzielców też uważam, że beyonce wygląda bardzo ładnie w bikini - dużo lepiej niż w tych rurkach Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 09:59 hmm- jak dla mnie wyglada wzglednie dobrze-ewentualnie- w zielonym bikini. jest tu w lepsze4j formie, szczuplejsza, zadbana. zółte zas to porażka. grube nogi z widocznym cellulitem- widac ze sobie tu totalnie odpusciła. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 19:11 tyle, że to zdjęcie z chudszego okresu Beyonce, cała tajemnica, jak się laska odchudza, to jest laska, jak wżera hamburgery, to faktycznie wygląda jak parówa. Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 08:35 Fakt faktem spodnie jej nie służą:) www.youtube.com/watch?v=riE0N0yJBgU Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 10:31 co w getrach???? gratuluje ci serdecznie tolerancji, ciekawe czy kolezankom tez tak w twarz walisz komplementami? Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 10:46 tutaj nie wygląda dobrze. Ale alternatywa Victoria lub Ona... zdecydowanie Ona. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 14:07 Wygląda w tych rurkach jak baleronik, tylko ją sznurkiem obwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 20:21 mowcie co chcecie, podoba mi sie ta kobieta nawet na tym zdjeciu:) po prostu pasuje jej ta kraglosc i juz, choc faktycznie spodnie raczej niezbyt dobrze dobrane do sylwetki. ale niektore wychudzone wieszaki tez mi sie podobaja, sa seksowne chude kobiety i seksowne pulchne, smieszy mnie to "mowmy nie temu i tamtemu", roznorodnosc musi byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 21:51 lilolu1 napisała: > > prosie w getrach bozesz ty moj, co za jezyk!! Odpowiedz Link Zgłoś
alusiaxx Re: "ponetna" beyonce 27.07.07, 23:47 zazdrosc, zazdrosc i jeszcze raz zazdros przez Ciebie przemawia moja droga... Odpowiedz Link Zgłoś